Paşabahçe Elysia 12 Li Bardak Seti (52004-520015) Fma005295 Fma05258 591

1.399 TL
(116,58 TL / adet)
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
1.799 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.498,85 TL
5 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.919,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Elysia 12 Li Bardak Seti (52004-520015) Fma005295 Fma05258 591

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELİT DÜKKAN Satıcı Ünvanı: HATİCE ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0821015358
    Bu ürün ELİT DÜKKAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe Elysia Bardak 12 li Takım 6 adet 52004 6 adet 520015

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Meşrubat Bardağı
  • Parça Sayısı 12 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Elysia 12'li Bardak Seti

Sofraların vazgeçilmezi ve sunumların tamamlayıcısı olan bardaklar, günlük yaşamda da sıklıkla kullanılır. Hayatınızın önemli zaman dilimlerinde sizlere eşlik eder. Şık ve modern tasarımıyla Paşabahçe Elysia serisi hem günlük yemek sofralarınızda hem de özel davet yemeklerinizde kullanıma uygundur. Bu ürünler sofralarınızın göz alıcı parçaları olur. Yüksek kalitesi sayesinde uzun yıllar deformasyon olmadan kullanabileceğiniz bu set, uygun koşullarda bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkanabilir. Ürünler, gıdalarla temasa uygun sağlıklı cam malzemeden üretilen özel bir yapıya sahiptir. Ergonomik yapıdaki bardaklar mutfak dolaplarında ve sofralarınızda fazla yer kaplamaz. Özel zamanlarınıza eşlik ederek davetlerinizin önemli parçaları haline gelir. Her alanda kullanılabilen set, sunumlarınızı tamamlayarak sofralarınızı modern bir görünüme kavuşturur. Paşabahçe Elysia 12’li ile mutfağınıza ve sofralarınıza şıklık getirebilirsiniz.

  • Şık ve modern tasarım
  • Sağlıklı cam malzeme
  • İç ve dış mekana uygun kullanım

Paşabahçe Elysia 12’li Bardak Takımı Özellikleri

Paşabahçe Elysia 12’li Bardak Takımı Özellikleri

Özel tasarımıyla hem günlük hayatta hem de özel davetlerinizde iç dış mekan fark etmeksizin tüm alanlarınıza uyum sağlayacak ürünlerdir. 12’li set olarak sunulan Paşabahçe Elysia Meşrubat Bardağı 6 adet büyük 280 cc, 6 adet küçük 210 cc boyuttan oluşur. Meşrubat servisleriniz için ideal büyüklükte, kalın cam malzemeden üretilen set, kaliteli ürün olması sayesinde uzun yıllar deforme olmadan kullanabileceğiniz sağlamlıktadır. İç genişlik hacmi, ağız genişlik kısmı genel ve ideal ölçülerdedir. Ergonomik yapısı sayesinde kolay tutulur ve içeceklerinizi konforlu bir şekilde tüketmenizi sağlar. Her alanda ihtiyacınızı karşılayabilecek elysia set farklı ürün içerikleri de bulundurur. Paşabahçe Elysia Kadeh ürünlerini de setlerinize ekleyerek takım oluşturabilir, sunumlarınızda eksiksiz görünümlere ulaşabilirsiniz. Yüksek kaliteli, teknolojik üretim ile buluşan Elysia set sayesinde ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilirsiniz.

Paşabahçe Elysia Bardak Çeşitleri ve Avantajları

Paşabahçe Elysia Bardak Çeşitleri ve Avantajları

Sofra ve sunum dendiğinde ilk akla gelen olmazsa olmaz bardaklardır. Çoğumuz ister günlük ister özel gün yemeklerinde sofralarımızın kusursuz olmasını isteriz. Bir bardaktan beklentimiz temel ihtiyacımızı karşılamasının yanı sıra sofralarımızda şık görünümler yansıtmasıdır. Paşabahçe 12’li Elysia meşrubat bardağı ile ihtiyacınızı tam anlamıyla karşılayabilir hem içeceklerinizin sunumunu hem de sofralarınızın şık görünümünü tek bir bardak seti ile sağlayabilirsiniz. Ürün çeşitliliği sayesinde kullanacağınız içki miktarı ve türüne göre bardak tercih edebilirsiniz. Paşabahçe Elysia viski bardağı seçeneklerine de ulaşabilir, tercih ettiğiniz içkiye göre sunumlarınızı hazırlayabilirsiniz. Birden fazla ürün seçeneğinin bulunması avantajlı olarak her ihtiyacınıza hitap eder. Kalın cam kullanılan ürünler, ısıya son derece dayanıklı, çizilmez malzemelerden üretilir. Çok amaçlı kullanılabilirliği, benzersiz tasarımları ve ergonomik yapısı ile siz de Paşabahçe Elysia bardak seti satın alabilirsiniz.

Paşabahçe Elysia Meşrubat Bardağı Fiyatları

Paşabahçe Elysia Meşrubat Bardağı Fiyatları

Paşabahçe Elysia 12’li Bardak Takımı güncel olarak set içeriğine ve ürün grubuna göre değerlendirilerek fiyatı belirlenir. Tercih edilen set içeriğine göre fiyatlar değişiklik gösterebilir. 12’li bardak seti olarak satın alabileceğiniz bu ürünü, dilerseniz aynı tasarımda diğer çeşitleri ile kombinleyebilirsiniz. Tasarımının yanı sıra güvenli ambalajlanması sayesinde uzun süreli kullanmak isteyenlerin değerlendirebileceği bu set uygun saklama kutusunda uzun yıllar saklanabilir. Bulaşık makinasında rahatlıkla yıkanabilmesi sayesinde kullanım ve saklama kolaylığı sağlayarak titizlikle uzun süreli kullanım sunar. Sağlıklı malzemeden üretilmesi, ergonomik yapısı ve modern tasarımı ile sık tercih edilen ürün grubudur. Birden fazla ürün çeşitliliği sayesinde ihtiyacınıza uygun olanı seçerek sofralarınızın göz kamaştırıcı görünümlere ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Binlerce seçeneği bir araya toplayarak online alışverişi keyifli hale dönüştüren Trendyol üzerinden seti satın alabilirsiniz.