Paşabahçe Celebration Karaf 29270 Cam Kuğu Sürahi Karaf 1750 ml

360 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Celebration Karaf 29270 Cam Kuğu Sürahi Karaf 1750 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Viyalente Satıcı Ünvanı: HASAN KARAOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4454846276000001 Vergi Kimlik Numarası: 5190613516
    Bu ürün Viyalente tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe celebration karaf 29270, cam kuğu sürahi, cam karaf 1750 ml sofralarınıza cam kuğu karaf ile şıklık katın.. Şarap, meşrubat servislerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.. Hacim 1750 ml paket içeriği:1 adet ürünün boyutu:9.5 x 28 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 1 - 2 L
  • Parça Sayısı 1
  • Özellik BPA Free
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Celebration Karaf 29270 Cam Kuğu Sürahi Karaf 1750 ml

Sofraların vazgeçilmez ürünlerinden biri sürahilerdir. Sürahiler müşterilerine birbirinden farklı çeşitleri ile zengin bir kullanım imkanı sunar. Paşabahçe Celebration karaf 29270 cam kuğu sürahi cam karaf 1750 ml bu çeşitlerden yalnızca biridir. Türkiye’de cam ürünleri denildiğinde akla gelen önemli markalardan biri Paşabahçe’dir. Sade ve kullanışlı yapısı ile beğenileri kazanan bu sürahi Paşabahçe kalitesini her aşamada müşterilerine hissettirir. Ürün, geniş hacmi ve şık görünümü ile müşterilerden tam not almayı başarır. Zarif tasarıma sahip bu karaf sürahide dilediğiniz çeşitteki sıvının servisini yapabilirsiniz. Camın sağlıklı özelliğini bütçe dostu yapısıyla taçlandıran bu sürahi lezzetli sofraların vazgeçilmez ürünlerinden biri olmaya adaydır. Kaliteli yapısının yanı sıra kullanışlı tasarımıyla göz dolduran bu sürahinin keyfini sürmek için siz de ürünü inceleyebilir, hemen satın alabilirsiniz.

  • Şık görünüm
  • Kaliteli malzeme
  • Dayanıklı yapı

Şık Paşabahçe Celebration Karaf Özellikleri

Şık Paşabahçe Celebration Karaf Özellikleri

Göz alıcı sofralar, özenle seçilmiş sunum malzemeleri ile kurulur. Sofradaki lezzetler kadar masanın şıklığını tamamlayan önemli detaylardan biri sürahilerdir. Paşabahçe cam sürahi masanızın şık konseptini tamamlayacak bir üründür. Ürün, sahip olduğu özellikler sayesinde size hem fonksiyonel bir kullanım hem de şık bir görünüm verir. Cam kuğu sürahi 1750 ml hacme sahiptir. Ürün geniş yapısı sayesinde bol miktarda sıvıyı servis edebilme imkanını müşterilerine sunar. 9.5 cm ene, 28 cm boya sahip bu sürahi ile birbirinden farklı içecekleri servis edebilirsiniz. İster su, ister meşrubat isterseniz şarap servisinde kullanabileceğiniz bu ürün, fonksiyonel bir yapıya sahiptir. Şık tasarımı ve işlevsel yapısı ile müşterilerin beğenisini kazanan bu ürün benzerleri arasından sıyrılarak üst sıralardaki yerini korur. Paşabahçe kalitesinde bir sürahi deneyimi yaşamak için ürünü değerlendirebilirsiniz.

Dayanıklı Yapısı ile Paşabahçe Celebration Karaf

Dayanıklı Yapısı ile Paşabahçe Celebration Karaf

Paşabahçe cam kuğu sofralarınıza zarafeti getirecek bir üründür. Ürün şık tasarımı ve fonksiyonel yapısı ile müşterilerden tam not almayı başarır. Sahip olduğu birçok özellikle ön plana çıkmayı başaran bu sürahi dayanıklı yapısı sayesinde farkını ortaya koyar. Paşabahçe Celebration karaf 29270 cam kuğu sürahi cam karaf 1750 ml yorumları incelendiğinde müşterilerin ürünün dayanıklı yapısına yaptığı vurgu dikkatleri çeker. Cam narin yapısı sebebiyle kolay kırılabilen bir malzemedir. Dolayısıyla bünyesinde cam bulunduran araç gereçlerin hassas bir şekilde kullanılması gerekir. Paşabahçe karaf ise sıradan camların aksine kaliteli malzemesi sayesinde dayanıklı bir yapıya sahiptir. Müşterilerilerine uzun bir kullanım ömrü vadeden bu karaf sürahi, estetik görünümünü sağlam yapısı ile taçlandırır. Kaliteli malzemelerden imal edilen uzun ömürlü bir sürahi arayışı içindeyseniz bu ürünü gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

Sağlıklı Yapısı ile Paşabahçe Celebration Karaf

Sağlıklı Yapısı ile Paşabahçe Celebration Karaf

Paşabahçe Celebration karaf şık tasarımı ile ilgiyi üzerine çeken bir sürahidir. Ürün müşterilerin beklentisini karşılayacak estetik bir görüntüye sahiptir. Karaf tutma kolu olmayan bir sürahidir. İçine sıvı gıdaların konulduğu ve servise hazır halde bekletildiği bir sürahi olan bu ürün müşterilerine pratik bir kullanım imkanı sunar. Yapısı sayesinde sürahi oldukça kullanışlıdır. Bunun yanında ürünün bir diğer önemli özelliği cam yapıya sahip olmasıdır. Cam sağlıklı olması dolayısıyla müşteriler tarafından güvenle tercih edilen malzemelerin başında gelir. Bunun yanında cam dönüşümü sağlanabilen doğa dostu bir ürün olarak da müşterilerin beğenisini kazanır. Paşabahçe Celebration karaf 29270 cam kuğu sürahi cam karaf 1750 ml fiyatı ile uygun bir aralıktadır. Keyifli davetlerinizde size eşlik edecek şık tasarımlı bir sürahi için siz de bu ürünü Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.