8
Kavanoz kategorisinde
en çok satılan 8. ürün

Paşabahçe Şişecam Cam Kavanoz 300 Cc Gold Kapaklı Magnolia-bal 10 Adet

123,10 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
123,11 TL
Kurumsal Fatura
154,41 TL
Kurumsal Fatura
159,99 TL
Kurumsal Fatura
154,41 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Şişecam Cam Kavanoz 300 Cc Gold Kapaklı Magnolia-bal 10 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lissa Kids Satıcı Ünvanı: LİSSA İÇ VE DIŞ TİCARET TEKSTİL BİLİŞİM SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609134358200001 Vergi Kimlik Numarası: 6091343582
    Bu ürün Lissa Kids tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *Cam kavanoz 300 cc gold kapaklı magnolia bal 10 adet ürünler kapaklı gönderim yapılmaktadır. * Hacim 300 cc,ağız çapı geniş 82 mm

Ürün Özellikleri

  • Hacim 0 - 499 ml
  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 7-12
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Cam Kavanoz 300 cc Gold Kapaklı Magnolia Bal 10 Ad

Farklı tatları denemeyi seven ve renkli sofralar hazırlamaktan keyif alanlar için geliştirilen pek çok mutfak ürünü bulunur. Gold kapaklı kavanoz da bunlardan biridir. Hafif ve göze hitap eden tatlılar hazırlamaya olanak veren bu ürün, sunumları zenginleştirir. Çay ve kahve ile birlikte severek tüketilen magnolia, bu ürün sayesinde ilgi çekici halde sunulur. Çeşitli meyveler ile süslenen bu tatlı, kavanozun şeffaflığına bağlı olarak göz doldurur. Paşabahçe cam kavanoz 300 cc gold kapaklı magnolia bal 10 adet olarak müşteriye sunulur. Bu sayede aynı anda çok sayıda tatlı hazırlamak mümkün hale gelir. Ailece ya da misafirler ile birlikte tüketebilmek adına bu detay önemlidir. Genellikle meyveler kullanılarak hazırlanan tatlıyı bu ürünlerin içerisinde servis ederek şık sunumlar elde edebilirsiniz.

  • Cam tasarım
  • Gold kapak
  • 300 cc hacim

Paşabahçe Cam Kavanoz 300 cc ile Şık Sunumlar

Paşabahçe Cam Kavanoz 300 cc ile Şık Sunumlar

Mutfaktaki belli başlı ürünler, yiyecek içecek hazırlığında kullanılırken bazıları da bu hazırlananları etkili şekilde sunabilmek için kullanılır. Tabak ya da kaselerin yanı sıra kavanozlar da bu amaca hizmet etmek için sık sık kullanılır. Özellikle magnolia gibi tatlıları dikkat çekici şekilde tüketime hazır hale getirmek için kavanozlar yaygın olarak tercih edilir. Paşabahçe cam kavanoz 300 cc hacmi ile kişi başı porsiyon açısından idealdir. Kaşık yardımıyla kolaylıkla yenilebilen bu tatlı, isteğe bağlı şekilde süslenir. Paşabahçe 300 cc kavanoz hacmi hem sütlü kısmın hem de süslemek için kullanılan detayların muhafaza edilmesi için yeterlidir. Kavanozların her birinin bir kapağa sahip olması, yiyecekleri etkili şekilde koruyabilmek açısından önemlidir. Aynı zamanda hazırladığınız tatlıları da kolayca taşıyabilirsiniz. Pratiklik sağlaması açısından mutfaklarda tercih edilen ürün sayesinde siz de sunumlar yapabilirsiniz.

Kullanışlı Paşabahçe Cam Kavanoz Gold Kapaklı Magnolia Bal

Kullanışlı Paşabahçe Cam Kavanoz Gold Kapaklı Magnolia Bal

Magnolia yaygın olarak tüketilen ve sevilen tatlılar arasında yer alır. Bu sütlü tatlı, sahip olduğu yapısından dolayı kavanozda servis edilir. Paşabahçe cam kavanoz 300 cc gold kapaklı magnolia bal olarak adlandırılan ve çeşitli özelliklere sahip olan ürün de bu yiyecek için tasarlanır. Gold kapaklı cam kavanoz, şeffaf olduğundan dolayı özenle hazırlanan tatlının öne çıkan yanlarının dışarıdan görünmesini sağlar. Sunumu kaliteli ve şık hale getiren bu kavanozlar, gold renkli kapak ile sofralara ayrı bir hava katar. Paşabahçe cam kavanoz 300 cc gold kapaklı magnolia bal 10 adet kullananlar tarafından beğeni toplar. Ayrıca mutfakta pek çok noktada yardımcı olması da ürünün ilgi çekici yanlarından biridir. Avantajlı kullanım imkanları elde etmek ve keyifle tüketeceğiniz yiyecekleri eğlenceli sunumlar ile birleştirmek için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Paşabahçe 300 cc Kavanoz Özellikleri ve Fiyatları

Paşabahçe 300 cc Kavanoz Özellikleri ve Fiyatları

Mutfakta hazırlanan yiyecekleri sunma noktasında belli niteliklere sahip olan ürünlerden yararlanmak gerekir. Yiyecek ve içeceklerin yapısına bağlı olarak tercih edilen ürün de çeşitlilik gösterir. Paşabahçe cam kavanoz 300 cc gold kapaklı magnolia bal 10 adet yorumları, ürünün boyut bakımından kullanışlı olduğunu belirtir. Kavanozun her biri 8x8 cm en boy oranına ve 175 g ağırlığa sahiptir. 86,6 mm çap ve 75 mm yükseklik ile porsiyonluk tatlıların sunumunu kolaylaştırır. Paşabahçe cam kavanoz 300 cc gold kapaklı magnolia bal 10 ad TP00383 koduna sahiptir. Pek çok özellik göz önünde bulundurularak belirlenen Paşabahçe cam kavanoz 300 cc gold kapaklı magnolia bal 10 adet fiyatları müşterilere sunulur. Trendyol üzerinden kolaylıkla temin edebileceğiniz bu ürünler sayesinde sunumlarınıza farklılık katabilir ve tatlılarınızı kayifle tüketebilirsiniz.