Paşabahçe Borcam Dikdörtgen Tepsi P59334

349,40 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
368 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
391,04 TL369 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
274,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
283,22 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Borcam Dikdörtgen Tepsi P59334

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EBR HOME Satıcı Ünvanı: GÜLPINAR ÜSTÜNDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9210265854
    Bu ürün EBR HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe 59334 Dikdörtgen Borcam Tepsi Paşabahçe Borcam Tepsi Dikdörtgen Lazer Ölçüler: 35,7 cm x 25,7 cm Hacim: 4350 cc Bor katkılı cam Fırında kullanıma dayanıklıdır. Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Dikdörtgen açıların yarattığı modernlik Göz kamaştıran modern tasarım. Sofra sunumları için zarif seçim. Önemli Not: Siz Değerli Müşterilerimize alışverişlerinizden ötürü teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince iyi paketleyerek zamanında gönderim yapmayı kendimize prensip edindik. Hep daha iyisini yapmak için uğraşıyor olduğumuzu bilmenizi isteriz. Firmamızdan aldığınız ürünü iade ederken size gönderirken, paketlemede göstermiş olduğumuz öz veriyi ürünü geri yollarkende göstermenizdir. Sizin tarafından gönderilecek ürünün kargoda zarar görmesi durumunda gönderim şekli ve paketleme dikkate alınarak iade süreci gerçekleşecektir. Ürünlerimizin bazıları kırılabilecek ürünler olduğu için bu duruma hassasiyet göstermenizi isteriz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Beyaz
  • Boyut/Ebat 37 x 26
  • Ürün Tipi Airfryer Kabı
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Borcam Dikdörtgen Tepsi

Borcam tepsiler, dilediğiniz yemeğin fırında pişirilmesine yarayan mutfakların önemli ve vazgeçilmez parçalarındandır. Paşabahçe tarafından satışa sunulan borcam dikdörtgen tepsi camdan imal edilen yapısı sayesinde sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Sıcağa dayanıklı yapısı sayesinde kek, börek ve bunun gibi birbirinden farklı yiyeceğin pişmesine yardımcı olurken leziz yemekler yapmanız için gereken ürünlerdendir. Yapışmaz ve yanmaz yapısı sayesinde güvenli bir kullanım imkanı elde ederek yapılan yemeklerden keyif almanızı sağlar. Sıcağa ve soğuğa karşı gösterdiği direnç sayesinde çatlamayan ve kırılmayan bir yüzeyi vardır. Bu özelliği sayesinde ısı yalıtımı yüksek olduğundan yemeğinizin iyi bir derece pişmesini ve buzdolabında güvenle muhafaza edilmesine yardım eder. Siz de yemeklerinizin güzel bir şekilde pişmesini istiyorsanız bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • Dayanıklı malzeme kalitesi
  • Sağlıklı kullanım imkanı
  • Sıcak soğuk dengesi

Dayanıklı Malzemeye Sahip Paşabahçe Borcam Dikdörtgen Tepsi

Dayanıklı Malzemeye Sahip Paşabahçe Borcam Dikdörtgen Tepsi

Dayanıklı malzemelere sahip olan Paşabahçe borcam dikdörtgen tepsi P59334 uzun süre kullanım imkanı sağlar. Yemeklerinizin lezzetine lezzet katarak güzel bir pişirme deneyimine sahip olabilirsiniz. Sağlıklı bir şekilde kullanabileceğiniz bu tepsi sayesinde dilerseniz hamur işi dilerseniz de balık ve et gibi birbirinden farklı gıdayı fırına atabilirsiniz. Yiyeceklerinizin lezzetini ve sağlıklı yapısını bozmadan kolay bir pişirme imkanı elde edebilirsiniz. Şeffaf rengi sayesinde borcamınızın içinde bulunan yiyeceğin pişip pişmediğini kontrol edebilirsiniz. Yanmaz ve yapışmaz özelliği sayesinde fırınlanmış ürünün güvenli bir şekilde pişmesini sağlayabilirsiniz. Siz de dayanıklı malzeme kalitesine sahip olarak Paşabahçe tarafından satışa sunulan bu borcamı uygun fiyat ile satın alabilirsiniz. Markanın borcam dikdörtgen tepsi fiyatlarını inceleyebilir ve güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz. Bu sayede mutfaklarınızda uygun fiyata sahip olan bir borcam kullanabilirsiniz.

Sağlıklı Kullanım İmkanı Sunan Paşabahçe Dikdörtgen Borcam

Sağlıklı Kullanım İmkanı Sunan Paşabahçe Dikdörtgen Borcam

Paşabahçe tarafından üretilen dikdörtgen şekle sahip borcam tepsi, sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Sıcak ve soğuk dengesini yaparak yemeklerinizi güvenle pişirebilmenize yardımcı olur. Ayrıca Paşabahçe borcam dikdörtgen tepsi, 4350 cc iç hacmi sayesinde oldukça fazla alana sahiptir. Bu sayede misafiriniz gelecekse pişireceğiniz yemeklerin miktarını kolaylıkla artırabilirsiniz. Üretiminde kanserojen madde içermediğinden güvenli bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Paşabahçe borcam dikdörtgen tepsi kullananlar, dayanıklı malzeme kalitesinden ve geniş iç hacminden memnun olan müşterilerden oluşur. Sağlıklı bir kullanım imkanı elde ederek mutfaklarında sıklıkla tercih ederler. Ayrıca diledikleri türde yemeği pişirerek çok fonksiyonlu özelliğinden yararlanırlar. Siz de sağlıklı bir şekilde kullanım elde edebileceğiniz borcam arıyorsanız Paşabahçe tarafından satışa sunulan bu ürünü satın alabilirsiniz. Bu sayede yapacağınız yemeklerin kısa sürede pişirilmesini sağlayabilirsiniz.

Uygun Paşabahçe Borcam Dikdörtgen Tepsi Fiyatları

Uygun Paşabahçe Borcam Dikdörtgen Tepsi Fiyatları

Paşabahçe’nin satışa sunduğu dikdörtgen tepsiler cam yapısı sayesinde sağlıklı bir kullanım imkanı sağlar. Isıya dayanıklı yapısı sayesinde fırın içerisine güvenli bir şekilde koyabilirsiniz. Sıcak soğuk dengesi ile birlikte pişirdiğiniz yemekleri buzdolabı içerisinde saklayabilirsiniz. Ayrıca uygun fiyat kategorisinde satışa sunulduğundan bütçenize uyum sağlar. Paşabahçe borcam dikdörtgen tepsi fiyatlarını Trendyol’dan kolay bir şekilde inceleyebilirsiniz. Yaptığınız incelemeler sonucunda avantajlı fiyatı ile birlikte ekonomik bir şekilde satın alabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgilere ulaşabilmek için de alt kısmında bulunan yorumları okuyabilirsiniz. Paşabahçe borcam dikdörtgen tepsi yorumları sayesinde aklınıza takılan soruların cevaplarına da kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bununla birlikte daha önce satın almış olan müşterilerin deneyimlerinden faydalanarak güvenli bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Siz de yemeklerinizin sağlıklı olarak pişmesini istiyorsanız Paşabahçe tarafından satışa sunulan dikdörtgen borcamı tercih edebilirsiniz.