Paşabahçe Ölçü Bardağı 3 Lü Set

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Ölçü Bardağı 3 Lü Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNO İSTANBUL Satıcı Ünvanı: SERHAN TUNA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1869714046600013 Vergi Kimlik Numarası: 8610396203
    Bu ürün TEKNO İSTANBUL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe 97420 Arda Türkmen 3'lü Ölçü Bardağı Seti Satışımız sadece koli halindedir 1 kolide 8 adet bulunmaktadır. Alım yaparken miktarı 8 olarak seçiniz. Hacim : 200 cc
  • Yükseklik: 99,5 mm
  • Çap: 68,5 mm
  • Genişlik: 52 mm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Su Bardağı
  • Parça Sayısı 3 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Arda Türkmen 3'lü Ölçü Bardağı Seti

Ölçü bardağı setleri her evin olmaz olmaz ihtiyaçlarından biri olarak bilinir. Bununla birlikte müşteriler tarafından mutfaklarda sıklıkla tercih edilir. Bu setler ölçümlerinizin kolaylaşmasını sağlayarak pratik bir kullanım imkanı elde edebilmenize yardımcı olur. Paşabahçe markası tarafından satışa sunulan Arda’nın ölçü bardağı üçlü setler halinde karşınıza çıkar. Bu sayede aynı anda üç farklı ürünün ölçümünü yapabilir ve karışımlarınıza ekleyebilirsiniz. Cam malzemelerden üretilen bu setle birlikte sağlıklı ve kaliteli bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Ayrıca uzun süre dayanıklılığını koruyan yapısı sayesinde pratik bir şekilde ölçümlerinizi yapabilirsiniz. Kakao, yağ ve pirinç gibi birbirinden farklı ürünü Arda Türkmen ölçü bardağı sayesinde hızlı bir şekilde ölçebilir ve kaliteli bir kullanım imkanına sahip olabilirsiniz.

  • Hızlı ölçüm imkanı
  • Dayanıklı malzeme kalitesi
  • Sağlıklı kullanım

Arda Türkmen 3’lü Ölçü Bardağı Setiyle Pratik Kullanım

Arda Türkmen 3’lü Ölçü Bardağı Setiyle Pratik Kullanım

Ölçü bardağı modelleri işlerinizin kolaylaşmasını sağlayarak pratik bir kullanım imkanı elde edebilmenize yardımcı olur. Paşabahçe tarafından satışa sunulan Arda Türkmen 3'lü ölçü bardağı seti birbirinden farklı malzemelerin ölçülebilmesini sağlar. Bu sayede sıvı yağ, kakao, pirinç ve un gibi ürünlerin ölçümlerini kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Ölçek çizgilerinden faydalanarak işlemlerinizin hızlıca ilerlemesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca aynı anda birbirinden farklı ürünü ölçebilir ve yaptığınız karışımların içerisine boşaltabilirsiniz. 200 cc geniş hacmi sayesinde bardağın içerisine dilediğiniz kadar malzeme eklemesi yapabilirsiniz. Bu özelliği ile birlikte pratik ve konforlu bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Lezzetli yemeklerinize ekleyeceğiniz katı ve sıvı malzemeleri 12 farklı ölçek ile canlandırabilirsiniz. Paşabahçe Arda Türkmen 3'lü ölçü bardağı seti P97420-1109152 kodu ile satışa sunulur. Siz de bu ürünü alabilir, pratik bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz.

Paşabahçe ile Dayanıklı Malzeme Kalitesi

Paşabahçe ile Dayanıklı Malzeme Kalitesi

Dayanıklı malzemelerden üretilen ölçü bardağı modelleri kaliteli ve konforlu bir kullanım imkanı sunar. Paşabahçe Arda Türkmen 3'lü ölçü bardağı seti cam malzemelerden üretilerek uzun süre dayanıklılığını korur. Bununla birlikte ölçüm sırasında hata yapmanızı önleyerek lezzetli yemeklere ve tatlılara sahip olabilmenize yardımcı olur. Toz ve kir tutmayan özel tasarımı ile birlikte antibakteriyel bir kullanım imkanı sağlar. Ayrıca kolay temizlenebilen yapıya sahip olarak bulaşık makinesinde ve elde gönül rahatlığıyla yıkanır. Cam malzemelerden üretildiği için sağlık açısından herhangi bir kötü etkisi bulunmaz ve güvenli kullanım imkanı sağlar. Paşabahçe Arda Türkmen 3'lü ölçü bardağı seti kullananlar dayanıklı yapısından oldukça memnun olduklarını belirtir. Ölçümlerinde hata yapmadan emin adımlarla yemeklerini hazırlayabilirler. Siz de bu ürünü satın alarak dayanıklı malzeme kalitesine sahip olabilir, doğru ölçeklendirme işlemi elde edebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Paşabahçe Arda Türkmen 3’lü Ölçü Bardağı Seti

Uygun Fiyatlı Paşabahçe Arda Türkmen 3’lü Ölçü Bardağı Seti

Ölçü bardağı setleri doğru ve kolay bir kullanım imkanı elde edebilmenize yardımcı olur. Paşabahçe tarafından satışa sunulan Arda Türkmen’in ölçü bardağ modeli 3’lü paketler halinde satışa sunulur. Bu sayede ekonomik bir alışveriş imkanı sağlar. Avantajlı fiyat kategorisine sahip olduğundan her bütçeye uyum sağlar. Siz de bu fiyatlardan yararlanarak güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Paşabahçe Arda Türkmen 3'lü ölçü bardağı seti fiyatlarını inceleyebilir ve ekonomik bir alışveriş süreci elde edebilirsiniz. Ürünün özelliklerini öğrenebilmek için Trendyol’dan faydalanabilirsiniz. Ayrıca detaylı bilgilere sahip olabilmek istiyorsanız alt kısmında bulunan yorumları okuyabilirsiniz. Paşabahçe Arda Türkmen 3'lü ölçü bardağı seti yorumları sayesinde ürünü daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Bununla birlikte aklınıza takılan sorulara bu yorumları okuyarak yanıt bulabilir ve güvenli bir süreç elde edebilirsiniz.