Paşabahçe 12 Parça Allegra Su Ve Meşrubat Takımı Fma07174 Fma04351 171

444,90 TL
(37,07 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
525,25 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe 12 Parça Allegra Su Ve Meşrubat Takımı Fma07174 Fma04351 171

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEK MAĞAZACILIK Satıcı Ünvanı: MEKKİ YAYINCILIK PRODÜKSİYON LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614093749700001 Vergi Kimlik Numarası: 6140937497
    Bu ürün MEK MAĞAZACILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #özel ürün
  • set içeriği: 6 adet su ve 6 adet meşrubat bardağından oluşmaktadır.
  • su: Hacim: 445 c.
  • yükselik: 109,5 mm.
  • meşrubat: Hacim: 470 cc.
  • yükseklik: 148 mm.
  • ağız çapı: 65.5 mm.
  • taban çapı: 48.5
  • iade koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.
  • aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Meşrubat Bardağı
  • Parça Sayısı 12 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe 12 Parça Allegra Su ve Meşrubat Takımı

Su ve meşrubat bardakları her evde temel ekipmanlardan biridir. Su bardakları, yemek servislerinin vazgeçilmez bir parçasıdır ve bu nedenle her mutfakta bulunan önemli ürünlerdir. Su ve meyve suyu bardaklarının tasarımı, şekilleri ile renkleri son derece çeşitlidir. Paşabahçe 12 parça Allegra su ve meşrubat takımı hem meyve suları hem de su için ideal olan günlük kullanıma uygun modeldir. Su bardaklarına her evde ihtiyaç vardır. Bardakların yemek takımları ile uyumu da önemlidir. Paşabahçenin 12 parça bu takımını birçok yemek takımına uyan bir tasarıma sahiptir. Rahatlıkla hem gündelik hayatta hem de özel davetlerinizde bu su ile meşrubat takımını kullanabilirsiniz. Tasarımı ile hem modern sofralarda hem de klasik sofralarda kullanabilirsiniz. Masa dekorasyonlarınızı bu set ile tamamlayabilirsiniz.

  • Dekoratif görünüm
  • Şık tasarım
  • Geniş hacim

İşlevsel Paşabahçe 12 Parça Allegra Su ve Meşrubat Takımı

İşlevsel Paşabahçe 12 Parça Allegra Su ve Meşrubat Takımı

Bardaklar, masada sunumun önemli tamamlayıcılarındandır. Şık ve özenli bir sofra için her parçaya dikkat edilir. Paşabahçe 12 parça Allegra su ve meşrubat takımı PS-ALL-SET2 içeriğinde 6’şar adet su ve meşrubat bardağı mevcuttur. Su bardaklarının hacmi 445 cc, yüksekliği 109,5 mm’dir. Meşrubat bardaklarının hacimleri 470 cc ve yükseklikleri 148 mm’dir. Ağız çapı 65.5 mm olan meşrubat bardağının taban çapı 48.5 mm’dir. Paşabahçe Allegra su ve meşrubat seti 12 parça sade ve düz tasarımı sayesinde her tarza uyum sağlar. Davetlerinizde size kolaylık sağlayan, kalabalık sofraları tamamlayan bu takım sayesinde şık sunumlar yapabilirsiniz. Bardakların geniş hacmi vardır ve davetleriniz için iyi bir üründür. İster günlük yaşamda ister kutlamalarda, Paşabahçe Allegra su ve meşrubat bardaklarını birçok durumda kullanabilirsiniz.

Kullanışlı Paşabahçe 12 Parça Allegra Su ve Meşrubat Takımı

Kullanışlı Paşabahçe 12 Parça Allegra Su ve Meşrubat Takımı

Su bardaklarının tasarımları sofraların estetiği açısından önemlidir. Geniş hacimli su bardakları sofraları modern gösterir ve davetlerde sofra dekorasyonunuzu ön plana çıkarır. Bardaklar, mutfak ile sofra grubunun sık kullanılan, olmazsa olmaz ürünlerinden biridir. Siz de göz alıcı olan bu set ile misafirlerinizi rahatlıkla ağırlayabilir, onları memnun edebilirsiniz. Paşabahçe Allegra su ve meşrubat seti 12 parça kullananlar şık sofraların, davetlerin vazgeçilmezi olan bu meşrubat bardakları ile sofralarda iyi bir sunum oluşturabilirler. Sofrada ihtiyaç duyabileceğiniz bardak çeşitlerini bir arada size sunan bu set sayesinde birden fazla ürün almanıza gerek kalmaz. Paşabahçe tarafından satışa sunulan şık ve estetik tasarımlı takımla dilerseniz çeyizinizi de tamamlayabilirsiniz. Modern ve zarif tarzı ile öne çıkan set son derece kullanışlıdır. Siz de dekoratif görünümlü bu ürüne sahip olabilir, sofralarınızı süsleyebilirsiniz.

Sunumların Vazgeçilmezi Paşabahçe Su ve Meşrubat Takımı

Sunumların Vazgeçilmezi Paşabahçe Su ve Meşrubat Takımı

Yaşamın her anında ihtiyaç duyduğunuz su ve meşrubat bardaklarını Trendyol’da bulabilirsiniz. Hem sıcak hem de soğuk içecekleri keyifle tüketebilmek için siz de Paşabahçe Allegra su ve meşrubat seti 12 parça yorumları ve değerlendirmelerini okuyup ürüne sahip olabilirsiniz. Göz alıcı bu set ile misafirlerinizi rahatlıkla ağırlayabilir, onları memnun edebilirsiniz. Birçok yemek takımına uyum sağlayan, özel günlerden sıradan günlere her zaman tercih edebileceğiniz bu ürünü inceleyebilir, sipariş verebilirsiniz. Paşabahçe Allegra su ve meşrubat seti 12 parça fiyatları ürün bilgileri bölümünde yer alır. Bu bilgileri inceleyip ürünü güvenle satın alabilirsiniz. Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz şık ve özel tasarımlı bu set ile onları sevindirebilirsiniz. Özel günlerde, özellikle ev hediyelerinde yeri önemli olan, sık tercih edilen su ile meşrubat bardaklarını hediye olarak alabilir, sevdiklerinize sürprizler yapabilirsiniz.