Paşabahçe 440220 Diony Serisi Beyaz Şarap Kadehi - 230cc - 6 Adet

470 TL
(78,33 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Paşabahçe 440220 Diony Serisi Beyaz Şarap Kadehi - 230cc - 6 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çarşı a.v.m. Satıcı Ünvanı: HAKAN BERBER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1640437533
    Bu ürün Çarşı a.v.m. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kutu İçeriği : 6 Adet
  • Hacim : 230cc
  • Yükseklik : 16,7 cm
  • Taban Çapı : 6,6 cm
  • Maksimum Genişlik : 8,4 cm
  • Beyaz Şarap Kadehi
  • Paşabahçe Diony Ayaklı bardak, zarif tasarımı ve modern çizgileri ile dikkat çeken bir modeldir.
  • Hem özel davetlerde hem de günlük kullanımda şık bir seçenek sunar.
  • Sevdiklerinize hediye olarak da harika bir seçenek olabilir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Hacim 200 - 399 cc
  • Ürün Tipi Kırmızı Şarap Kadehi
  • Materyal Cam
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe 6'lı Beyaz Şarap Bardağı

Mutfaklarda yerini alan ve müşterilere farklı açılardan yardımcı olan çeşitli araç gereçler vardır. Bu araç gereçlerin arasında yer alan bardaklar, sürekli olarak bir değişim içerisinde bulunur. Müşterilerin ihtiyaçlarına göre şekil alan bu ürünler arasında beyaz şarap bardağı da bulunur. Estetik tasarımı ile göz dolduran bu ürün, sofralara şıklık katar. Yoğun olarak özel günlerde kullanımı tercih edilen bu bardaklar, günlük sunumlar içerisinde de tercih edilir. Müşterilere farklı kullanım imkanı sunması, ürünü öne çıkaran özelliklerden biridir. Boyut bakımından kolaylıkla muhafaza edilebilen ürünler, aynı zamanda kolay temizlenebilir özelliğe de sahiptir. Bu gibi avantajlar, müşterilerin şarap bardağına olan ilgisini artırarak pek çok sunumda kullanmalarını sağlar. Sunumları tamamlayan ve ilgi çekici kılan bu ürüne sahip olarak tarzınızı yansıtan sofralar kurabilirsiniz.

  • Cam yapı
  • Şeffaf renk
  • Ayaklı tasarım

Paşabahçe Şarap Bardağı ile Özel Sunumlar

Paşabahçe Şarap Bardağı ile Özel Sunumlar

Sofra hazırlarken destek alınan tabak ya da çatal, kaşık gibi araç gereçlerin yanı sıra yaygın olarak tercih edilen çeşitli bardaklar da bulunur. Farklı özellikleri ile müşterilere sunulan bu bardaklar çeşitli içecekleri keyifle tüketebilme noktasında yardımcı olur. Paşabahçe 6’lı beyaz şarap bardağı yorumları göz önüne alındığında ürünün gerek renk gerek yapısı bakımından müşterilerin ilgisini çektiği görülür. Kolay tutulabilir yapıyı zarafetle buluşturan ürün sayesinde estetik ve dikkat çekici sunumlar hazırlamak kolay bir hale gelir. Naif ve aynı zamanda şıklığı da elden bırakmayan sunumlar için tercih edilebilir olan bu ürünlerin farklı tarzlardaki masalara uyum sağlayabilmesi de ayrıca dikkat çeker. Kısa zaman içerisinde ortaya konulması gereken yemek masalarına son dokunuşu bu bardaklar ile yaparak siz de sunumlarınızda pratiklik ve şıklık kazanabilirsiniz.

Sunumlara Şıklık Katan Paşabahçe Şarap Bardağı

Sunumlara Şıklık Katan Paşabahçe Şarap Bardağı

Mutfakta tercih edilen araç gereçlerin farklı açılardan değerlendirilmesi, müşterilere fayda sağlar. Ürünlerin hem kullanım hem de temizlik açısından yormaması ve pratiklik sağlaması gerekir. Sağlamlık gibi uzun ömürlü bir kullanım için gerekli olan nitelikler de dikkat edilmesi gereken noktalar arasındadır. Paşabahçe 6’lı beyaz şarap bardağı kullananlar, ürünün bu gibi hususlara uygun olduğunu ve bardakları keyifle kullandıklarını belirtir. Cam yapısı ile kibar bir duruş sergileyen ürün, şeffaf yapısı sayesinde içerisindeki içeceğin rengi ile birlikte sofralara renk katar. Ayaklı olması sayesinde müşterilerine kolay kullanım fırsatı tanıyan bu ürün, sade bir tasarıma sahiptir. Bardağın alt kısmında yer alan desenler ise ürüne hareketlilik katarken sofraları süsler. 6’lı set halinde müşterilere arz edilen Paşabahçe beyaz şarap bardağı ile beğeni toplayan sunumlar ortaya koyabilir, içeceklerinizi keyifle tüketebilirsiniz.

Çeşitli Özellikleri ile Paşabahçe Şarap Bardağı

Çeşitli Özellikleri ile Paşabahçe Şarap Bardağı

Bardak tercihi yaparken ürünün kullanım alanı ve kullanım miktarı gibi detayları göz önünde bulundurmak gerekir. Sunumlar içerisinde hangi bardakların yer alacağına bağlı olarak seçim yapılması uzun soluklu bir kullanımı da beraberinde getirir. Paşabahçe 6’lı beyaz şarap bardağı, şeffaf görünümü sayesinde birbirinden farklı konseptlerdeki masalar için kullanılabilir. Hem gümüş hem de gol detaylarının bulunduğu sunumları zenginleştirir. Müşterilere kullanım çeşitliliği veren Paşabahçe 6’lı beyaz şarap bardağı fiyat bakımından da müşterilerin beğenisini kazanır. Bardaklar, sahip olduğu boyut bakımından sofrada yer kaplamaz ve müşteriler tarafından kolaylıkla tutulabilir. Ürün, 230 cc hacmin yanı sıra 167,5 mm yüksekliğe sahiptir. Bununla birlikte 84,5 mm ağız çapı ve 66 mm taban çapıyla sunumları taçlandırır. Trendyol üzerinden kolaylıkla temin edebileceğiniz bu ürünü hazırladığınız masalarda kullanarak kendi tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.