Paşabahçe 42451 Irem G4u Çay Bardağı 6'lı Fma03557

119,90 TL
(19,98 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
124,50 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
3. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe 42451 Irem G4u Çay Bardağı 6'lı Fma03557

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: platin home Satıcı Ünvanı: İSMET ALKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1798956845200015 Vergi Kimlik Numarası: 0540077377
    Bu ürün platin home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6 ADET PAŞABAHÇE İREM ÇAY BARDAĞI
  • Hacim: 132 cc
  • Çap: 120 mm
  • SAĞLAM PAKETLEME İLE GÜVENLİ KARGO

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Beyaz
  • Tip Çay Bardağı
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Irem G4U 6'lı Çay Bardağı Çeşitleri Trendyol'da!

Paşabahçe 42451 İrem 6'lı çay bardağı, uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz kaliteye sahip parçalardan oluşur. Tarafınıza set olarak gönderilen bardaklar, 6 kişinin kullanımı için son derece idealdir. Tabaksız şekilde kullanıcıların beğenisine sunulan set, modern ve estetik çizgilere sahiptir. Böylece sade ancak şık bir görünüme kavuşan bardaklar, hemen hemen bütün kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başarır. Ürünlerin yapımında kullanılan materyaller cam olarak belirtilir. Cam, hijyenik özellikleri sayesinde sağlıklı bir tüketimden yararlanmanıza yardımcı olur. Isıya karşı dayanıklı bir yapıya sahip olması da çay tüketimi için son derece uygundur. Zarif görüntüsüyle tüm dikkatleri üzerine çeken Paşabahçe 42451 İrem 6'lı çay bardağı, servis konusunda ön plana çıkar.

  • Parça Sayısı: 6 adet
  • Kullanım Alanı: Çay ikramı
  • Malzeme: Cam

Paşabahçe İrem Çay Bardağının Özellikleri Nelerdir?

Paşabahçe İrem Çay Bardağının Özellikleri Nelerdir?

Kaliteli özellikleriyle adından sıklıkla söz ettiren Paşabahçe 42451 İrem 6'lı çay bardağı, masaların vazgeçilmezidir. Sipariş vermeniz hâlinde tarafınıza set olarak gönderilir. Setin içerisinde toplamda 6 adet çay bardağı bulunur. Bardaklara dâhil olan tabak gibi parçalar set içerisinde yer almaz. İkramların yanına çok yakışan 6 kişilik bardaklar, çay saatlerinin gözdesi hâline gelir. Şık ve zarif tasarımıyla klasik görünümden uzakta ve daha modern bir yapıya sahiptir. İnce beli biraz daha yukarıda bulunan ürünler, estetik görüntüleriyle hemen hemen bütün kullanıcılarının takdirini toplamayı başarır. Yapımında kullanılan materyal ise camdır. Bu anlamda İrem 42451 G4U 6'lı çay bardağı, sağlıklı bir tüketimden faydalanmanıza da yardımcı olur. Şeffaf ve baskısız görünümleri sayesinde Paşabahçe 42451 İrem 6'lı çay bardağı, bütün mutfaklara kusursuz bir şekilde uyum sağlar.

Paşabahçe İrem Çay Bardağı Nerelerde Kullanılır?

Paşabahçe İrem Çay Bardağı Nerelerde Kullanılır?

Kullanım alanı geniş olan çay bardakları, mutfaklar için harika bir üründür. Özenle hazırladığınız sabah kahvaltılarına eşlik edebilecek şıklığa sahiptir. Kahvaltılar haricinde çay yapıp hoş sohbetler edeceğiniz zamanları da âdeta taçlandırır. Misafir geldiğinde ikramlarınızı servis ederken Paşabahçe 42451 İrem 6'lı çay bardağını kullanabilirsiniz. Zarif görünümüyle hazırladıklarınıza değer katar. Ürünler, kişi sayısının 6'yı geçmediği her yerde sunum ve servis için gönül rahatlığı içerisinde kullanılabilir. Spesifik olarak çay tüketimi için üretilmiştir. Bu özelliği sayesinde ürünleri çay içeceğiniz ya da servis edeceğiniz zamanlarda kullanmanız daha doğru olacaktır. 6 kişiden fazla misafir ağırlayacaksanız veya elinizde hiç çay bardağı bulunmuyorsa setten dilediğiniz miktarlarda satın alabilirsiniz. Özellikle kafe ve restoranlar, çoklu alımlar yapmaya müsaittir. Çay servis ettiğiniz işletmeniz için de bu bardakları seçebilmeniz mümkündür.

Paşabahçe İrem Çay Bardağının Malzemesi Nedir?

Paşabahçe 42451 İrem 6'lı çay bardağının yapımında kullanılan materyal, cam olarak belirtilir. Kırılgan bir yapıya sahip olan cam kullanımının pek çok avantajı bulunur. Kırılgan olarak anılsa da cam, sağlam yapısı sayesinde şiddetli bir darbe almadığı sürece çatlamaz ya da parçalanmaz. Ayrıca cam, içeceğin tadını bozmaz ve değiştirmez. Bu sayede bardakların içine koyduğunuz çayın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. İçerisindeki maddeyle kimyasal ve mikrobiyolojik tepkimeye girmediği için cam, sağlıklı bir tüketimden faydalanmanıza yardımcı olur. Isıya karşı dayanıklı bir tutum sergilediği için bir hayli işlevseldir. Paşabahçe 42451 İrem 6'lı çay bardağının camdan yapılmış olması, kullanımı son derece güvenli ve sağlıklı hâle getirir. Tüm bu özellikleri sayesinde Paşabahçe 42451 İrem 6'lı çay bardağı, uzun yıllar boyunca gönül rahatlığıyla kullanabilir. Siz de çay saatlerini harika bir hâle getirmek için kaliteli bardak seti arayışındaysanız bu ürünü Trendyol üzerinden sadece birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Öncesinde Paşabahçe 42451 İrem 6'lı çay bardağı yorumlarını inceleyerek gerçek kullanıcı deneyimlerinden de faydalanabilirsiniz.