Paşabahçe 12 Parça Lınka Su Ve Meşrubat Takımı Upbnd02236

550 TL
(45,83 TL / adet)
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
479,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe 12 Parça Lınka Su Ve Meşrubat Takımı Upbnd02236

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LOVER'S KİTCHEN Satıcı Ünvanı: NURULLAH MENEKŞE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6150557871
    Bu ürün LOVER'S KİTCHEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6 Adet Linka Su Bardağı Hacim:380 cc
  • Yükseklik: 110 mm 4 1/4"
  • 6 Adet Linka Meşrubat Bardağı Hacim:500 cc
  • Yükseklik: 150 mm "

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Su Bardağı
  • Parça Sayısı 12 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe 12 Parça Lınka Upbnd02236 Su Ve Meşrubat Takımı

Her evde ihtiyaç duyulan bardaklar, Paşabahçe Linka 12 parça su ve meşrubat takımı ile birlikte tek paket içerisinde gelir. Toplamda 12 adet bardak tek pakette olduğu için ortalama bir mutfağın bardak ihtiyacını rahatlıkla karşılar. Takım içerisinde hem su bardağı hem de meşrubat bardağı bulunmaktadır. Bu bardaklar, farklı tüketim amaçları için de kullanılabilir. Hatta kalabalık ortamlarda, her iki bardak türü de aynı amaca hizmet edebilir. Bu özelliği ile son derece kullanışlı bir takımdır. Özellikle çeyiz dizenler ve yeni evlenenler için avantajlıdır. Paşabahçe markası tarafından üretilen 6 adet meşrubat bardağı ve 6 adet su bardağına aynı set içerisinde, ekonomik bir şekilde sahip olabilmek mümkündür.

  • 6 adet 380 cc su bardağı
  • 6 adet 500 cc meşrubat bardağı
  • Özel gravürlü modern tasarım

Paşabahçe Linka Su ve Meşrubat Takımının Genel Özellikleri

Paşabahçe 12 Parça Lınka Upbnd02236 Su Ve Meşrubat Takımı Yorumları

Paşabahçe Linka 12 parça su ve meşrubat takımı, genel özellikleri itibariyle öne çıkan ürünler içeren bir takımdır. Takım içerisindeki su bardaklarının hacmi 380 cc, meşrubat bardaklarının hacmi ise 500 cc şeklindedir. Meşrubat bardaklarının yüksekliği 142, ağız çapı 59, taban çapı ise 44.5 milimetredir. Paşabahçe 12 kişilik su takımı ihtiyacı olanlar için de uygun bir üründür. Çünkü set, serinin tüm bardaklarını bir arada kullanma olanağı da sunar. Yani takımdaki bardakların hepsi hem su hem de meşrubat bardağı olarak kullanılabilir. Şeffaf renge sahip olan bu bardaklar hem günlük kullanıma hem de özel günlere uyum sağlar. Misafirlere ikram sunarken servislere özel bir hava kazandırır. Bir sette iki farklı hacme sahip bardakların olması da ekstra avantaj sağlar. Bu sayede tüketim alışkanlıklarına göre bardak seçilebilir.

Paşabahçe Linka Su ve Meşrubat Takımı Kaliteli midir?

Paşabahçe 12 Parça Lınka Upbnd02236 Su Ve Meşrubat Takımı Yorumları

Paşabahçe Linka 12 parça su ve meşrubat takımı, kalitesini elbette markasından alır. Türkiye’nin en büyük markalarından biri olan Paşabahçe, ürettiği cam ürünler ile her zaman zirvedeki markalar arasında yer almıştır. Bu durum da set içerisindeki bardakların kalite konusunda şüphe uyandırmamasına sebep olmaktadır. Bardaklar yüksek kalite standartlarına sahip oldukları için ayrıca dayanıklılık da gösterirler. Bu nedenle bulaşık makinesinde yıkamaya da uygundurlar. Bulaşık makinesinde yıkanabilen bu bardaklar, doğru bir yıkama sonrası çizilme, solma, matlaşma ya da deforme olma gibi sonuçlar doğurmazlar. Paşabahçe 12 parça linka su ve meşrubat takımı yorum sayfasından da kalite konusunda fikir alabilmek için faydalanılabilir. Yorum sayfası sadece ürünü satın alanların yorum yapmasına izin verilen bir yer olduğu için doğrudan kullanıcı deneyimini yansıtır.

Paşabahçe 12 Parça Linka Su ve Meşrubat Takımı Şık mıdır?

Paşabahçe 12 Parça Lınka Upbnd02236 Su Ve Meşrubat Takımı Yorumları

Paşabahçe Linka 12 parça su ve meşrubat takımı, şık ve modern tasarımı ile dikkat çeken bardaklardan oluşan bir settir. Yukarıdan aşağıya doğru genişleyen tasarım, bardakların hem daha fazla içecek almasına hem de kolay içmeye imkân tanıyacak genişlikte bir ağız kısmına sahip olmasını sağlamaktadır. Hacimli yapısı, sofralarda güçlü ve dikkat çekici bir şekilde durmasını sağlar. Paşabahçe Linka 12 parça su ve meşrubat takımındaki bardakların üzerindeki gravürler ise tasarım konusundaki en önemli detaydır. Gravürler bardaklara modernlik katarken aynı zamanda özel bir tercih olduklarını da gösterir. Bu nedenle özel misafirlere ikram sunumu yapmak için son derece kullanışlı bardaklardır. Şık ve havalı tasarıma ve 12 parçalık zengin bir içeriğe sahip olan bu bardak takımı, oldukça ekonomik ve makul seviyedeki fiyatı ile de kolay ulaşılabilen bir üründür. Başta çeyiz dizmek isteyenler olmak üzere bardak ihtiyacı olan herkese hitap eder.