Paşabahçe 12 Parça Linka Çay Seti 031oa 032oa

350 TL
(29,17 TL / adet)
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
20 saat 23 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
231,24 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
280,90 TL
20 saat 23 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
304,20 TL
8 saat 23 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe 12 Parça Linka Çay Seti 031oa 032oa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EBR HOME Satıcı Ünvanı: GÜLPINAR ÜSTÜNDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9210265854
    Bu ürün EBR HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe Çay Seti 6 çay bardağı, 6 çay tabağı toplam 12 Parça'dır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Çay Bardağı
  • Parça Sayısı 12 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe 12 Parça Linka Çay Seti

Çay bardağı günün her saati sık kullanılan ürünlerden biridir. Bu ürünün dayanıklılığı kullanım sırasında konfor sağlar Kaliteli cam malzeme ile yapılan Paşabahçe Linka 12 parça çay seti, uzun yıllar boyu sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanım imkanı sunar. Ürün 6 adet çay bardağı ve altlığından oluşmak üzere toplam 12 parçadır. 6 kişilik kullanım için uygundur. Bardakların hacmi 138 cc ve yüksekliği 83 mm’dir. Ürün şeffaf renktedir. Kaliteli cam malzemeden yapılan bu model uzun yıllar boyu yıpranmadan kullanım imkanı sunar. Özenle tasarlanan Paşabahçe 12 parça çay seti, şık görüntüsü sayesinde farklı tarzda beğenileri olan kişilere hitap eder. Bu takım, bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Kaliteli camı sayesinde olası darbelere karşı sağlam bir üründür.

  • Kaliteli cam malzeme
  • Uzun ömürlü kullanım
  • Bulaşık makinesinde yıkanmaya uygun

Paşabahçe Linka 12 Parça Çay Seti Özellikleri

Paşabahçe Linka 12 Parça Çay Seti Özellikleri

Mutfak ürünlerinin kullanışlı olmasının yanı sıra şık bir görüntüsünün olması da bir avantajdır. Paşabahçe renkli Linka 12 parça çay seti FMA07068 kaliteli malzemesi sayesinde güvenli ve rahat bir kullanım sunarken mutfağınıza şık bir görüntü katar. Özenle tasarlanan bu ürün kaliteli camı ve şekli sayesinde çayı uzun süre soğutmaz. Gövdesine göre daha ince olan ağız kısmı, kolay içim sağlar. Uzun ömürlü ve klasik tasarımlı bu ürün tabak takımlarınızı yenileseniz de kullanılabilir. Evde veya ofiste ihtiyaç duyulan çay bardağı seti elde yıkanabilme özelliği sayesinde kullanımı pratik hale getirir. Klasik tasarıma sahip olan Paşabahçe 12 parça çay takımı optimum ölçüleri ile kullanım esnasında rahatsızlık oluşturmaz. Hafif olan bu ürün aynı zamanda iyi bir hediye alternatifi olabilir. Kendinize ya da sevdiklerinize bu seti rahatlıkla alabilirsiniz.

Paşabahçe 12’li Çay Seti Avantajları

Paşabahçe 12’li Çay Seti Avantajları

Evde veya çalıştığınız yerde günün her anı bir şeyler içme ihtiyacı oluşabilir. Bu ihtiyacı gidermek için alacağınız set sade görünümüyle kullananları memnun eder. Ürün şeffaf rengi ve şık tasarımıyla yıllar sonra bile mutfağınızla uyumlu olmaya devam eder. Modelin ergonomik olarak tasarlanan ebatları ve şekli, kullanım esnasında üründen maksimum verim almayı sağlar. Özenle tasarlanan şekli, tutuş kolaylığı sağlar. İnce işçiliğe sahip bu model, birçok tarza uyum sağlayabilir. Paşabahçe 12'li çay setinin ilk kullanımdan önce temizlenerek hazır hale getirilmesi önerilir. Zarif tasarımlı Paşabahçe renkli Linka 12 parça çay seti FMA07068 P96572-1093211 hem günlük hayatta hem de özel günler için tercih edilebilir. Kaliteli Paşabahçe camı sayesinde üründe lekelenme görülmez. Ustalıkla tasarlanan şekli yardımıyla çayın dem ve su oranı kolaylıkla ayarlanır.

Paşabahçe 12 Parça Linka Çay Seti Fiyatları ve Yorumları

Paşabahçe 12 Parça Linka Çay Seti Fiyatları ve Yorumları

Paşabahçe renkli Linka 12 parça çay seti fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürün boyutu ve tasarımı sebebiyle farklı mutfaklarda kullanıma uygundur. Kaliteli cam malzeme ile yapılan bu ürün uzun yıllar kullanım ömrünün yanı sıra oldukça şık bir görüntü sunar. Şık görüntüsüyle sunumlarda tercih edilebilir. Paşabahçe renkli linka 12 parça çay seti kullananların yorumlarını inceleyerek ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz. Paşabahçe renkli linka 12 parça çay seti yorumları incelenirken ürünün uzun ömürlü olduğu ile ilgili paylaşımların öne çıktığı görülebilir. Modelin kullanışlı ve şık tasarımı beğenilen özellikleri arasındadır. Farklı kesime sahip olan bu modelin modern bir duruşu vardır. Ürünün görselleri ve özelliklerine de göz atarak kolayca karar verebilirsiniz. Trendyol üzerinden ürünü hızlı ve güvenli bir şekilde inceleyip, satın alabilirsiniz.