8
Figürler kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

PartylandTR Emoji Çim Adam 5 Adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
123 TL104,63 TL
999 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
124,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

PartylandTR Emoji Çim Adam 5 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERAMBALAJ STORE Satıcı Ünvanı: SELÇUK KOYAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5811056146
    Bu ürün ERAMBALAJ STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çim adam okul etkinlikleri kutlama doğum günü için 1 kutu 24 adet Küsmece darılmaca yok , hepsi güler yüzlü Mezuniyet ve etkinlikler için çim çocuk 1 kutu 24 adet Türkiye'nin en çok satılan çim bebek ve kızları Yada şekil verin istediğiniz şekilde, bu sevimli çim adamları doğum günleri,diş buğdayı,partilerde dağıtabilir,evde,anaokulu ve kreşlerde çocuklara etkinlik olarak verebilir,evinizde siz de bu şirin çimojileri sevgiyle çimlendirebilir dekor olarak kullanabilirsiniz Çocuk ve etkinlikler için pratik kolay eğitici ve eğlenceli ürün. Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur. İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler. Listelenen fiyat 23 Ekim 2021 tarihine kadar geçerlidir.
Geri Bildirim Ver