Cadence Hybrid Multisurface Akrilik Boya 2 Lt. H-001 Beyaz

725 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cadence Hybrid Multisurface Akrilik Boya 2 Lt. H-001 Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cihangir Hobi Satıcı Ünvanı: MEHMET ÇİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1654183316800017 Vergi Kimlik Numarası: 2560017525
    Bu ürün Cihangir Hobi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • UYGULAMA ALANLARI: Cadence simli boyalar, ahşap, kanvas, taş, kumaş, cam, polyester, metal, çömlek, kağıt, seramik, mutfak, mobilya, fayans gibi her türlü zeminde kullanıma uygundur. ? BOYUT: 120 ml Cadence simli boya, uygulanan zemine bağlı olarak, 2 kat uygulamayla 1.5 metrekare boyama imkanı sunacaktır. ? YAŞAM ALANINIZI ÖZELLEŞTİRİN: Mutfak, banyo, dolap boyamaya uygun yeni Cadence simli boya koleksiyonumuzla, yaşam alanınıza sizi katın. İleri düzey el becerisine ihtiyaç duymadan, evinizi Cadence simli boyalar ile yenileyebilirsiniz. Ev hediyesi ne alınır diye düşünmeyin, dükkanımızdan boyamaya uygun dekoratif ürünleri Cadence simli boyalar ile renklendirin. ? BİRBİRİYLE KARIŞABİLEN GENİŞ RENK PALETİ: Profesyonel sanatçılar tarafından belirlenmiş renk paletiyle Cadence simli boya koleksiyonumuz, tamamı kullanıma hazır boyalardan oluşur. Hayatınıza ışıltı katacak 19 dokulu renkten oluşan boyaları birbirleriyle karıştırarak, size özel renk tonlarınızı oluşturabilirsiniz. Uygulama alanlarınız boya kuruduğunda, yüksek ışıltı ve simli görünümün yanısıra, üç boyutlu bir duruşa sahip olacaktır. ? SAĞLIĞA UYGUN EN71 STANDARTLARINA UYGUN YERLİ ÜRETİM SİMLİ BOYA: Ürünlerimizin tamamı yüksek kalite standardları ile Türkiye’de imal edilmekte olup, su bazlıdır. Kokusuzdur. Zehirli madde içermez. Güvenli kapak ürünün kurumasını ve kullanmadığınız anlarda dökülme yapmasını önler. Cadence, Türkiye pazarında CE & EN 71 sertifikasına sahip tek üreticidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Parlaklık (Ansilümen) Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver

Cadence Beyaz Hybrid Multisurface 2 lt Akrilik Boya H-001 C.H500-001

Cadence Hybrid Multisurface 2 l beyaz akrilik boya özel olarak geliştirilmiş formülü ile öne çıkar. Akışkan bir yapıya sahip olan bu ürün, kolay kullanım imkânı tanır. Uygulandığı yüzeyin şık bir görünüme kavuşmasını mümkün hâle getirir. Ürünü uygulamak için bir fırça ya da rulo yeterli olacaktır. Akrilik boya, özel yapısı sayesinde yüzeylere kolaylıkla sürülebilir. Bu ürün, farklı özelliklere sahip olan rulolar ve fırçalar ile kullanılabilir. Boya, çeşitli yüzeylerin üzerine rahatlıkla uygulanabilir. Ürünü kullanarak eşyalarınızı yenileyebilir, deformasyon belirtilerini ortadan kaldırabilirsiniz. Beyaz renkli boya, marka tarafından imal edilmiş olan diğer ürünler ile karıştırılabilir. Cadence Hybrid Multisurface 2 lt beyaz akrilik boya, yaratıcılığınızı gözler önüne sermenizi sağlar.

  • Miktar: 2 litre
  • Renk: Beyaz
  • Tür: Akrilik

Cadence Hybrid Multisurface Beyaz Akrilik Boya 2 litre Yapısı Nasıl?

Cadence Hybrid Multisurface Beyaz Akrilik Boya 2 L Yapısı Nasıl?

Cadence Hybrid Multisurface 2 l beyaz akrilik boya kolay uygulanabilir yapısıyla dikkat çeker. Ürünü yüzeyin üzerine sürmeden evvel astar ya da zımpara yapmak gerekmez. Yoğun bir kıvama sahip olan bu boya, uygulandığı yüzeyin görünümünü iyileştirir. Boyanın bir diğer özelliği ise leke kapatıcı olmasıdır. Yüzeylerde kötü görünüm yaratan lekelerden bu ürün sayesinde kurtulabilirsiniz. Su bazlı akrilik boya aynı zamanda kir tutmayan bir yapıya sahiptir. Bu ürün, suya dayanıklıdır. Boyanan yüzey, suyla temas ettiğinde kötü bir görünüm meydana gelmez. Cadence H001 2 l Hybrid Multisurface geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu ürünü sayesinde istediğiniz her nesneyi boyayabilirsiniz. Bahsi geçen boya, mat bir yapıdadır ancak vernikleme işlemi için uygundur. Siz de bu ürün aracılığı ile yaşam alanlarınızı kolayca dekore edebilirsiniz.

Cadence Multisurface Beyaz Akrilik Boya 2 litre Kavlama Yapar mı?

Cadence Hybrid Multisurface 2 l beyaz akrilik boya dayanıklı yapısı ile adından sıkça söz ettirir. Bu ürün, uygulandığı yüzeyin üzerine etkili bir biçimde dağılır. Boya eşit dağıldığı için uygulama yapılan bölgede dalgalı bir görünüm gözlemlenmez. Ürünü sulandırarak boyanın seyreltik hâle gelmesini sağlamak ve renk tonunu ayarlamak mümkündür. Akrilik boya, yüzeye anında tutunur. Bu hem kolay kullanım olanağı sunar hem de pürüzsüz bir yüzey elde etmenizi mümkün hâle getirir. Cadence Hybrid Multisurface 2 l beyaz akrilik boya, craft işlemleri için özel olarak geliştirilmiştir. Ürün, yüzeylerin üzerine uygulandığında kavlama yapmaz. Bahsi geçen boya, beklentileri fazlası ile karşılar. Bu ürünün, ince katmanlar hâlinde ve 2 – 3 kez uygulanması tavsiye edilir. Bu, göz alıcı bir görünümü mümkün hâle getirir.

Cadence Hybrid Multisurface Beyaz Akrilik 2 litre Sağlıklı mıdır?

Cadence Hybrid Multisurface 2 l beyaz akrilik boya su bazlı bir üründür. Bu özellik, uygulama sırasında büyük bir kolaylık sağlar. Su bazlı boya akışkan yapısı sayesinde farklı yüzeylerin üzerine rahatlıkla uygulanabilir. Bu ürünün bir diğer özelliği ise kokusuz olmasıdır. Bu, dekorasyon işlemleri esnasında konforsuz hissetmenizi önler. Özel bir içeriğe sahip olan bu ürün, EN 71 standartlarına uygun olacak şekilde imal edilmiştir. Söz konusu normlar, ürünün içeriğinde selenyum, baryum, krom, kurşun ve cıva gibi maddelerin yer almadığını gösterir. Boyanın bileşiminde insan sağlığına zararlı herhangi bir madde mevcut değildir. Bu ürün, CE normlarına uygun olduğu için güvenli kullanım imkânı sunar. Dilerseniz siz de Cadence Hybrid Multisurface 2 l beyaz akrilik boya yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden zahmetsizce satın alabilirsiniz.