Parti Dolabı Makaron Pastel Karışık Renk 50'Li Balon

252,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Parti Dolabı Makaron Pastel Karışık Renk 50'Li Balon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Parti Dolabı Satıcı Ünvanı: SEO BİLİŞİM İNTERNET HİZMETLERİ REKLAM TANITIM ORG.TAS.MÜH.OYUNCAK ŞİŞME ÜRÜNLER SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761049482700019 Vergi Kimlik Numarası: 7610494827
    Bu ürün Parti Dolabı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Balonlar 12 inc (30cm) boyutundadır.50 Adet karışık pastel renklerde balon gönderilir.Her bir renkten 10'ar adet gönderilir.Renkler: Yeşil, Pembe, Mavi, Mor, Sarıdır.Standart balonlara göre ekstra opak görünümleri vardır.Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.Ürün kartında gösterilen üstü çizili ilk fiyat tedarikçi tarafından beslenen perakende satış fiyatıdır.

Ürün Özellikleri

  • Balon Çeşidi Balon Setleri
Geri Bildirim Ver

Parti Dolabı ty84 50'li Karışık Pastel Renkte Makaron Balon

Büyük küçük herkes için eğlenceli partilerin olmazsa olmazı rengârenk balonlardır. Parti Dolabı tarafından sunulan makaron pastel renk balonlar, keyifli ve eğlenceli organizasyonlarda sıkça yer alır. Soft renklerden oluşan bu balon seti, her yaş için düzenlenen sürpriz partilerde mekân süslemesinin ayrılmaz parçalarından biri olur. Parti Dolabı makaron pastel karışık renk 50'li balon, iç ve dış mekân organizasyonlarında sıkça kullanılır. 50 adet balondan oluşan setin içerisinde karışık pastel renkler bulunur. Pastel renkler, ne soluk ne de çok canlı olan tonlarıyla huzur verici bir etkiye sahiptir. Pembe, mavi, turuncu, yeşil ve sarının alt tonlarından oluşan bu renkler, özellikle yeni yaş partilerinde tercih edilir.

  • Set içerisinde her renkten 10 adet balon bulunur
  • 12 inç boyuta sahiptir
  • Yüksek kaliteli lateks materyalden üretilir

Parti Dolabı Makaron Pastel 50'li Balon Özellikleri Neler?

Parti Dolabı Makaron Pastel 50'li Balon Özellikleri Neler?

Parti Dolabı makaron pastel karışık renk 50'li balon, kutlamaların favori ürünüdür. 50 adet balondan oluşan set, canlı ve eğlenceli organizasyonlar yapmaya yardımcı olur. Tüm balonlar, opak görünüme sahiptir. İçerisindeki hava miktarı arttıkça balonlar hafif bir transparan etki kazanır. Opak yarı mat balonlar, renk kartelasının soft ve huzur verici tonlarından meydana gelir. Parti Dolabı makaron balonlar, elde edilmesi güç pastel renklere sahiptir. Set içeriğinde somon, lila, mint yeşili, pembe, sarı ve mavi tonlarında balonlar bulunur. Pastel renk, parlaklığı ve doygunluğu az olan tonları ifade eder. Soft tonlarda sunulan balonlar, yüksek kaliteli lateks materyalden üretilir. Lateks, ideal ölçüde şişirildiği ve kesici ürünlerden uzak tutulduğu sürece patlamaya ve sönmeye karşı dirençlidir.

Parti Dolabı Pastel Karışık Renk 50'li Balon Ebatı Nasıl?

Parti Dolabı Pastel Karışık Renk 50'li Balon Ebatı Nasıl?

Parti Dolabı makaron pastel karışık renk 50'li balon, farklı büyüklüklerde şişirilebilir. 50 adet balon, büyüklü küçüklü şişirilerek duvar ve taç süslemelerinde mükemmel bir uyum içinde kullanılabilir. Lateks balonlar, şişirdikçe daha pastel ve hoş bir görünüm kazanır. Bu ürün, 12 inç boyutuyla 30 santimetreye ulaşana kadar şişirilebilir. Çeşitli boyutlarda hazırlanan balonlar, hayal gücünün sınırlarını zorlayan konseptlerde yer alabilir. Parti Dolabı makaron pastel karışık renk 12 inç 30 cm 50'li balon, nefesle veya pompayla şişirilmeye uygundur. Balonlar, şişirme sırasında patlamanın önüne geçmek için yüksek kaliteli lateksten üretilir. Son derece esnek balon ağızları, kopma ve parçalanmaya dayanıklıdır. Parti Dolabı makaron balonlar, yetişkinlerin gözetiminde şişirilmelidir. Şişmemiş veya patlamış balonlar, küçükler için tehlikeli olabilir.

Parti Dolabı Makaron Karışık Renk 50'li Balonu Kimler Alır?

Parti Dolabı Makaron Karışık Renk 50'li Balonu Kimler Alır?

Parti Dolabı makaron pastel karışık renk 50'li balon, kutlama ve açılış organizasyonlarının ayrılmaz parçalarından biridir. Bu ürün, soft renk tonlarıyla neşeli ve enerjik mekân süslemelerinde yer alır. Karışık renklerde satışa sunulan makaron balonlar, sevdiklerine sürpriz partiler düzenlemekten keyif alanlara hitap eder. 50 adet balon, partilerde zemin ve duvar süslemesi yapmaya yardımcı olur. Balonlar, iple veya zincirle birbirine bağlanarak rengârenk şeritler ve taçlar oluşturma imkânı verir. Birkaç kollu standlar da pastel balonlarla süslenebilir. Bu ürün, bebek ve çocuklar için düzenlenen yeni yaş partilerinde sıkça kullanılır. Pastel balonlarla baby shower ve cinsiyet partilerinde canlı ve sevimli bir organizasyon yapılabilir. Soft renklere sahip balonlar, mağaza açılışlarında da kullanılabilir. Mağaza kapı ve bahçeleri, pastel balonlarla dikkat çekici bir görünüme kavuşur. Dilerseniz Parti Dolabı makaron pastel karışık renk 50'li balon yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Sevdiklerinize enerjik ve sevimli bir parti düzenlemek için pastel balon setini Trendyol'dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.