1
Balon Makinesi kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Parti Dolabı Çift Çıkışlı Balon Şişirme Makinası, Elektrikli Balon Pompası 73005 Pembe Mavi

465,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,90 TL

Ürün Bilgileri

Parti Dolabı Çift Çıkışlı Balon Şişirme Makinası, Elektrikli Balon Pompası 73005 Pembe Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BALONPARK Satıcı Ünvanı: SEO BİLİŞİM İNTERNET HİZMETLERİ REKLAM TANITIM ORG.TAS.MÜH.OYUNCAK ŞİŞME ÜRÜNLER SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761049482700019 Vergi Kimlik Numarası: 7610494827
    Bu ürün BALONPARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parti Dolabı Çift Çıkışlı Profesyonel 220V Elektrikli Balon Doldurma Pompası Aynı anda iki balon şişirebilir dekorasyon süslemesinde, örgü balon süslemelerinde, açılış doğumgünü vb organizasyonlarınızda hızınıza hız katar. Folyo balon da şişirir. ÜRÜN Ölçüleri: h:17cm w:20cm d:13cm Ürün Ağırlığı: Makina: 850GRAM, ürün KUTUsu: 100GRAM ,TOPLAM 950GRAM Fiş-Priz: 220V W: 600Watt
Geri Bildirim Ver

Parti Dolabı Çift Çıkışlı Balon Şişirme Makinası, Elektrikli Balon Pompası

Partilerin vazgeçilmez bir özelliği balonlar ile çevrili bir ortamın olmasıdır. Havalarda uçuşan veya belirli yerlere asılı olacak şekilde pek çok balon bulunabilir. Bunların şişirilmesi oldukça zahmetli bir durumdur. Kişiler şişirme işlemini kendileri yapmaya çalıştığında nefes konusunda oldukça zorluk çeker. Parti Dolabı çift çıkışlı balon şişirme makinesi - elektrikli balon pompası ile ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz. Aynı anda birden fazla balon şişirebilirsiniz. Bu sayede hazırlanma süresi kısalmış olur. Örgü balon süslemesi gibi uğraştırıcı durumlarda bu cihaz size oldukça yardımcı olur. Elektriğin olduğu yerlerde kolaylıkla çalıştırılabilen bir üründür. Bu yüzden de dış mekanlarda akü ile çalıştırılarak işlev kazanır. Kolay bir şekilde taşınan ürünü dilediğiniz yere götürebilirsiniz. Balon şişirme makinesinin sahip olduğu bazı özellikler şu şekildedir:

  • İki adet hava çıkışı
  • Pek çok çeşitte balonla uyumlu
  • Elektrikle çalışma

Parti Dolabı Çift Çıkışlı Balon Şişirme Makinası Özellikleri

Parti Dolabı Çift Çıkışlı Balon Şişirme Makinası Özellikleri

Parti Dolabı çift çıkışlı balon şişirme makinesi pek çok farklı özelliğe sahip olan bir üründür. Makinenin iki ayrı çıkışı vardır. Bu sayede ihtiyaç halinde iki balonu da aynı anda şişirebilirsiniz. Tekli olarak da çalışmaya uygundur. Yapılacak organizasyona uygun dekorasyon süslemesine yardımcı olur. Oldukça fazla balon kullanılan örgü süslemelerinin yapılmasının süresinin kısalmasını sağlar. Parlak ve güzel renklerde kendini ortaya çıkaran folyo balonların şişirilmesinde de kullanılabilen bir makinedir. İhtiyaç duyulan balonlara göre ek şişirme ağızları bulunur. 220 V enerji çalışması için yeterli olur. Bu elektrikli balon pompası kişilerin fiziksel olarak yorulmasının önüne geçer. Yüksek basıncı ve enerji tasarrufu ile organizasyon dekorasyonlarıyla uyumludur. CE işareti bulunması sayesinde Avrupa Birliği ülkelerinde de kullanıma uygun olan bir ürün olduğu anlaşılır. Prototip tasarımı ile ürünü dilediğiniz yere götürebilirsiniz.

Parti Dolabı Çift Çıkışlı Balon Şişirme Makinası Avantajları

Parti Dolabı Çift Çıkışlı Balon Şişirme Makinası Avantajları

Organizasyonlar için oldukça değişik tarzda dekorasyon malzemesi mevcuttur. Balonlar şişirildiği zaman oldukça yer kaplar ve görüntü için oldukça önemli bir yer tutar. Bunlar için elektrikli şişirme makinesi vardır. Söz konusu makinenin içerisinde bulunan farklı ağızlar ile şişirme işlemi yapılabilir. Folyo adı verilen balonların şişirilmesinde de kullanılan bir cihazdır. Bir buton ile çift çıkışından sürekli olarak şişirmeye başlayabilirsiniz. Bu sayede oldukça kısa sürede işlerinizi yaparak dekorasyon düşüncesine vakit ayırabilirsiniz. Üzerinde bulunan tutma sapı sayesinde kolaylıkla taşınabilir. Ürünün kullanımı sonrasında fişini hazneye koyarak fazlalık olarak etrafta olmasına engel olursunuz. Pembe ve mavinin uyum içerisinde olduğu bir üründür. Parti Dolabı çift çıkışlı balon şişirme makinesi yorumları ürünün kullanışlı oluşu hakkında okuyanlara bilgiler verir. Kişiler bu yorumlara göz atarak ürünün kullanım kolaylığına bakabilir.

Parti Dolabı Çift Çıkışlı Balon Şişirme Makinası Fiyatı

Parti Dolabı Çift Çıkışlı Balon Şişirme Makinası Fiyatı

Parti Dolabı çift çıkışlı balon şişirme makinesi fiyatı belirlenirken ürünün sahip olduğu özellikler göz önünde bulundurulur. Ürün, oldukça renkli bir tasarım ile müşterilerin beğenisine sunulur. Organizasyon işi içerisinde olan kişiler için oldukça uygun bir üründür. Etkinlik hazırlamayı seven kişiler de bu ürünü alabilir. Makine ile balon şişirmek oldukça rahat bir hale gelir. Tek bir buton ile sürekli şekilde şişirme haline geçebilir ve işlerinizi kolaylıkla bitirebilirsiniz. 220 V enerji ile çalışan bir cihazdır. Yanınızda enerji kaynağı olduğu sürece ürünü kullanabilirsiniz. İşleriniz bittikten sonra fişi katlayabilir, makine içerisinde gerekli yere koyarak muhafaza edebilirsiniz. Rahat tutma kulbu sayesinde dilediğiniz yere götürebilirsiniz. Vaktinizi korumanızı ve eğlenceli bir dekorasyon yapmanızı sağlayan Parti Dolabı markasına ait balon şişirme makinesine Trendyol üzerinden uygun fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.