Pars Mangan Dioksit 75 25kg

4.117,50 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.117,50 TL

Ürün Bilgileri

Pars Mangan Dioksit 75 25kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DMR SES GÖR. BASKI SİS.DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ Satıcı Ünvanı: DMR SES GÖRÜNTÜ VE BASKI SİSTEMLERİ REKLAMCILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0302048114000014 Vergi Kimlik Numarası: 3020481140
    Bu ürün DMR SES GÖR. BASKI SİS.DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mangan dioksit, MnO2 kimyasal formülüne sahip, kahverengi-siyah renkli inorganik bir bileşiktir. Bu siyah-kahverengi katı doğal olarak manganın temel cevheri ve mangan yumrularının bir komponenti olan mineral pirolusitten kaynaklanmaktadır. MnO2? in ana kullanımı alkalin pil ve çinko-karbon pil gibi kuru hücreli piller içindir. MnO2 ayrıca bir renk maddesi olarak ve potasyum permanganat gibi diğer mangan içerikli bileşiklerin öncüsü olarak kullanılır. Organik proseslerde, örnek olarak allilik alkollerin yükseltgenmesi için bir aktive edici olarak görev yapar. Doğada çıkan doğal mangan dioksit, önemli oranda mangan oksit ve safsızlık içerir. Ancak sınırlı miktarda ki tortu, aküler için yeterli saflığa sahip ? modifikasyonunu verir. Pil ve ferrit imalatı çok yüksek saflıkta mangan dioksit içermektedir. Piller “elektrolitik manganez dioksit” gerektirirken ferritler “kimyasal mangan dioksit” gerektirir. Mangan dioksit, kimya alanında özellikle redox (indirgenme-yükseltgenme) reaksiyonlarında kullanılmaktadır. Buna örnek olarak : KOH ve MnO karışımının ısıtılması: 2 MnO2 + 4 KOH + O2 ? 2 K2MnO4 + 2 H2O Potasyum manganat, yaygın bir yükseltgen olan potasyum permanganatın da öncüsüdür.

Ürün Özellikleri

  • Tip Yardımcı Ürünler
Geri Bildirim Ver