7
Boks Ekipmanları kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Pars Ayaklı Boks Standı Ev Tipi Boks Torbası Siyah

2.205,03 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 150
150
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pars Ayaklı Boks Standı Ev Tipi Boks Torbası Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PARS SPOR Satıcı Ünvanı: MEHMET AKİF ÖRS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6610321364
    Bu ürün PARS SPOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PARS EV TİPİ AYAKLI BOKS STANDI-HACIYATMAZ Toplam Boy: 150 cm Torba Boyu : Yükseklik 70 cm x En 25 cm Su haznesi Çapı : 50 cm x 50 cm dir. Boks torbası sünger veya tekstil parçaları ile doludur. Piyasadaki hava ile şişirilen ürünlerden değildir. Ürün Ev tipi olup hafif antrenman ve stres atmak için tasarlanmıştır. Ağır antrenmanlar ve çok sert tekmeler için uygun değildir. Montaj :Ürünün montajı çok kolaydır. 1-Paketten çıkan metal yaylı bölümün ucundaki plastik tıpayı çekerek ve bükerek çıkarın. 2-Metal yaylı bölümün tıpayı çıkarmış olduğunuz kısmını su haznesinin orta kısmından yavaşça takın ve plastik aksamın su haznesine tam olarak oturduğuna emin olun. 3-Çıkarmış olduğunuz plastik tıpayı su haznesinin alt kısmından eski yerine yani metal boruya sıkıca yerleştirin. 4-Boks Torbasını metal aksamın üst kısmına çevirerek takın. 5-Su haznesinin üst kısmında bulunan küçük kapağı açın ve hazneye su doldurun. Ürün kullanıma hazır. Antrenmanlarınızı evde yapabilirsiniz. Hem boks yapıp hem eğlenebilirsiniz. Koordinasyon ve denge yeteneğinizi geliştirebilirsiniz. Kaliteli dolgu malzemesi ve sağlam yapısı ile güvenle kullanabilirsiniz. Uzun boylu sporcular için idealdir. Sağlamlığı defalarca test edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver