Pars Aphrodisiac Effect Parfum Classic 100ml

975 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  975 TL
%10 indirim
2 x  877,50 TL
1.755 TL
%15 indirim
3 x  828,75 TL
2.486,25 TL
%20 indirim
4 x  780 TL
3.120 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pars Aphrodisiac Effect Parfum Classic 100ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PARS PARFUM Satıcı Ünvanı: PARS PARFÜMERİ KİMYEVİ MADDE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0722083886900001 Vergi Kimlik Numarası: 7220838869
    Bu ürün PARS PARFUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • APHRODİSİAC EFFECT PARFÜM, Benzersiz Kokusu Ve Üstün Kalitesiyle Son Üç Yıldır Trendyol'daBüyük Başarı Elde Etmiştir. Bu Özel Koku, Yurt İçinde Ve Yurt Dışında Geniş BirKullanıcı Kitlesi Tarafından Büyük Beğeni Ve Takdir Kazanmış Olup, OnKullanıcıdan Sekizi Tarafından Tercih Edilmiştir. Ürün, Orijinal Patentli Ve Tescilli Bir Koku Olarak SektördekiAyrıcalıklı Konumunu Korumaktadır. Aphrodisiac Effect Parfüm, Özel Zamanlar İçin Tasarlanmış Olup,Aynı Zamanda Günlük Kullanım İçin De Uygundur. Bu Benzersiz Koku, KullanıcılaraGündelik Yaşamlarında Ve Özel Anlarda Unutulmaz Bir Deneyim SunmayıAmaçlamaktadır. "Koku Hikayesi Profili, MarkamızınKozmetik Sektöründeki Onbeş Yıllık Birikimini Ve Binlerce Müşteri Analiziniİçselleştirerek Ortaya Çıkmıştır. Türkiye'nin Önde Gelen Esans Üretim Ve Laboratuvarının Ar-GeBiriminde Uzman Kadro Ve Parfümörlerin Öncü Görüşleri Doğrultusunda, SonTeknoloji Kullanılarak Titizlikle Geliştirilmiştir." Aphrodisiac EffectParfüm, Bu Özel Birleşimi Sayesinde Sektördeki Liderliğimizi Ve Kalitemizi EnÜst Düzeyde Temsil Etmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Oryantal
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Pars 100 ml Aphrodisiac Effect Parfum

Kokular, bilinçaltıyla direkt bağlantı kuran güçlü bir etkiye sahiptir. Pars Aphrodisiac Effect 100 Ml parfüm ise benzersiz esansıyla çevrenizdekileri anında büyüler. Afrodizyak etkili bu ürün, eşsiz formülüyle dişil ve erkeksi tarafınızı yansıtır. Duyguları harekete geçirmek konusunda başarılı olan koku, cildinizle temas ettiğinde ipeksi bir his uyandırır. Parfümün yaydığı büyüleyici esans sayesinde çekiciliğinizi pekiştirebilirsiniz. Erkeklerin ve kadınların kullanımına özel üretilen bu koku, dikkat çekmeyi sevenler için ideal olabilir. Çevresinde kalıcı bir iz bırakmak isteyen herkes, bu özel parfümü deneyebilir.

  • Yetişkin kadın ve erkekler içindir.
  • Afrodizyak etkisi bulunur.
  • 100 Ml hacme sahiptir.

Pars Aphrodisiac Effect Parfümün İçeriği Nedir?

Pars Aphrodisiac Effect Parfümün İçeriği Nedir?

Eşsiz kokusu sayesinde yoğun ilgi gören Pars Aphrodisiac Effect parfüm, tüm gün üzerinizde kalacak yoğunluğa sahiptir. Özel formülüyle öne çıkan bu koku, içeriğinde farklı özler barındırır. Pars Aphrodisiac Effect 100 Ml parfümün içinde Alkol Denat, Aqua, Alfa İzometil İyonon, Butylphenyl Methylpropional (Lilial) bulunur. Ürünün içeriği bahsi geçen organik maddelerden ibaret değildir. Parfüm, benzersiz esansını aynı zamanda Sitral, Citronella olarak geçen Limon Otu Yağı, D-Limonen, Geraniol, Linalool, Benzil alkol ve Salisilattan alır. Pars Aphrodisiac Effect 100 Ml parfüm, enerjik tonlarda bir esansa sahiptir. Söz konusu ürünün içeriği doğal olduğundan cilde temasında bir sakınca yoktur. Bahsi geçen kokunun formülü, uzaktan bile hissedilebilir. Cazibenizi öne çıkarabileceğiniz parfüm, her an bakımlı görünmenizi sağlar. Etkisiyle çevrenizi büyüleyecek bir koku arıyorsanız bu ürün doğru tercih olabilir.

Pars Aphrodisiac Effect Parfüm Kimlere Hitap Eder?

Pars Aphrodisiac Effect Parfüm Kimlere Hitap Eder?

Gözleri üstünde toplamak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Pars Aphrodisiac Effect 100 Ml koku, geniş bir kitleye hitap etmektedir. Ürünün formülü hem kadınların hem erkeklerin kullanımına uygundur. Bu sayede söz konusu parfümü herkes tercih edebilir. Elbette kokunun hitap ettiği kitle yetişkin yaş grubudur. İçerdiği organik kokularla bu ürün, çekiciliğini ortaya çıkarmak isteyen tüm kadınlara ve erkeklere hitap eder. Pars Aphrodisiac Effect 100 Ml parfümü yarattığı cazibe etkisi sayesinde, girdiği ortamda fark edilmekten çekinmeyenlerin de ilk tercihidir. Özgün formülü ve güçlü etkisiyle öne çıkan koku, cesur tarafını ortaya koymak isteyenlere hitap edebilir. Söz konusu ürün, klasik ve şık tarza sahip herkes için tamamlayıcı unsur olmaya adaydır. Siz de cesaretinizi ve çekiciliğinizi gözler önüne sermek isterseniz bu kokuyu tercih edebilirsiniz.

Pars Aphrodisiac Effect Parfümün Kokusu Kalıcı mıdır?

Pars Aphrodisiac Effect Parfümün Kokusu Kalıcı mıdır?

Duyguları harekete geçirmek noktasında başarılı Pars Aphrodisiac Effect 100 Ml EDP parfüm, kalıcılığıyla da ilgi çeker. Bahsedilen ürünün öne çıkan ilk özelliği EDP koku kategorisinde yer almasıdır. Esans yoğunluğu yaklaşık %10 ve %20 arasında olan parfüm, etkisini kısa sürede kaybetmez. Pars Aphrodisiac Effect 100 Ml parfüm fiyatı, ürünün kalıcılığı göz önüne alınırsa oldukça uygundur. Söz konusu parfümün kalıcı olması, tempolu günlerde kullanmak açısından avantajlıdır. Ürün, hareketli zamanlarda dahi temiz ve bakımlı hissetmenizi sağlar. Pars Aphrodisiac Effect 100 Ml parfümü, vücudunuzun sıcak bölgelerine uygulayabilirsiniz. Dirsek içi, bilekler ve kulak arkaları kokunun normalden uzun süre kalacağı noktalardır. Ayrıca bahsedilen ürün temiz giysilerle ve duştan sonra kullanıldığında etkisi normalden bile uzun sürebilir. Kalıcılığı ve etkisi yüksek bir koku arıyorsanız sözü geçen parfüm doğru seçim olabilir. Ürünü daha önce kullananların değerlendirmelerini Pars Aphrodisiac Effect 100 Ml parfüm yorum bölümünde görebilirsiniz. Üstelik bu kaliteli kokuyu Trendyol’dan hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.