Parodontax Orijinal Diş Macunu 75 ml

209,69 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Parodontax Orijinal Diş Macunu 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Turuncukasa Satıcı Ünvanı: NUSAPP İNTERNET MAĞAZACILIK İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632055480400001 Vergi Kimlik Numarası: 6320554804
    Bu ürün Turuncukasa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orijinal Diş Macunu 75 ml Sağlıklı diş etleri koyu kırmızı bir görünümde olmazlar. Eğer dişlerinizi fırçalarken veya diş ipi kullanırken diş etleriniz koyu kırmızı oluyorsa bu diş eti sorunlarının bir habercisi olabilir. Bu sorunun diş kaybı gibi daha kötü sonuçlara yol açmaması için önlem almanız gerekir. Parodontax diş macunu plakları fiziksel olarak uzaklaştırarak diş eti bakımınıza yardımcı olur. Diş eti çizgisi boyunca birikmiş plakların temizlenmesinde sıradan diş macunları ile karşılaştırıldığında 4 kat daha etkilidir.* *Diş plağı diş eti sorunlarının temel nedenlerinden biridir. Profesyonel temizlik ve günde 2 kez fırçalamanın ardından sıradan diş macunları ile karşılaştırıldığında (parodontax Beyazlatıcı hariç). GSK data on file. Ürün Nedir? Parodontax diş macunu fiziksel olarak uzaklaştırarak, diş eti bakımına yardımcı olur. Diş eti çizgisi (diş etinin dişle birleştiği alan) boyunca birikmiş plakların temizlenmesinde sıradan diş macunları ile karşılaştırıldığında 4 kat daha etkilidir*. Parodontax'ı günlük olarak kullanmak bakımlı diş etlerine, güçlü dişlere ve ferah bir nefese sahip olmayı sağlar. Ne için kullanılır? Parodontax Orijinal florür içermez ancak yine de plakları uzaklaştırarak diş eti bakımına ve nefesin ferahlığına yardımcı olur. Nasıl kullanılır ? Dişlerinizi günde 2 kez fırçalayınız, 3 kereden fazla kullanılmamalıdır. Yutmayı minimuma indirmek için fırçalamanın ardından tükürün. Eğer rahatsızlık hissi oluşursa kullanmayı bırakın. 12 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayın. parodontax Orijinal'i sürekli kullanıyorsanız diş hekiminize danışın. *Diş plağı diş eti sorunlarının temel nedenlerinden biridir. Profesyonel temizlik ve günde 2 kez fırçalamanın ardından sıradan diş macunları ile karşılaştırıldığında (parodontax Beyazlatıcı hariç). GSK data on file.
Geri Bildirim Ver