Parodontax Diş Macunu Beyazlatıcı 75 ml

131,21 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,43 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Parodontax Diş Macunu Beyazlatıcı 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Haleon Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Haleon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parodontax Diş Macunu Beyazlatıcı 75 ml

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Tam Koruma
Geri Bildirim Ver

Paradontax 75 ml Beyazlatıcı Diş Macunu

Alanında profesyonel kişiler tarafından geliştirilen Parodontax beyazlatıcı 75 ml diş macunu, kullanıcıların ağız sağlığını korur. Ürün, doğru şekilde uygulandığı takdirde dişlerde oluşan sararmanın önüne geçer. Böylece daha parlak ve güzel bir gülümsemeye sahip olabilirsiniz. Ayrıca özel formülü sayesinde ağızda meydana gelebilecek birçok problemin önüne geçer. Diş macunu içerisinde herhangi bir zararlı kimyasal madde bulunmaz. Bu durum, söz konusu ağız bakım ürününün daha güvenilir hâle gelmesine yardımcı olur. Ayrıca etkileyici bir gülümsemeye sahip olmak isteyen herkes tarafından tercih edilebilmesini sağlar.

  • Parodontax 75 ml beyazlatıcı, günlük kullanıma uygundur.
  • Ürün, dişlerin beyazlığına geri kazanmasına yardımcı olur.
  • Doğal bileşenler kullanılarak üretildiği için zararsızdır.

Parodontax Beyazlatıcı Diş Macunu Hassas Dişlere Uygun mu?

Parodontax Beyazlatıcı Diş Macunu Hassas Dişlere Uygun mu?

Kullanıcıların ağız ve diş sağlığının korunmasında onlara yardımcı olan Parodontax beyazlatıcı 75 ml diş macunu, her türlü diş yapısına uygun olacak şekilde geliştirilmiştir. Hassas ve güçsüz dişlere sahip kullanıcılar, ağız bakımlarını doğru bir şekilde yapmadıkları takdirde can sıkıcı sorunlarla karşı karşıya kalabilir. Bu sorunlar, diş çürükleri ve diş eti kanamalarını tetikleyerek daha ciddi problemlere yol açabilir. Güçsüzleşen ve zayıflayan diş köklerinin kuvvetlenmesini sağlayan Parodontax beyazlatıcı 75 ml diş macunu, hassas bir diş yapısına sahip kişiler tarafından da tercih edilebilir. Ortaya çıkabilecek istenmeyen durumların önüne geçen ürün, beyazlık da sağlar. Böylece kendinizi daha öz güvenli ve konforlu hissedebilirsiniz. Tüm yetişkin bireyler bu ürünü tercih edebilir.

Parodontax Beyazlatıcı Diş Macunu Ne Sıklıkla Kullanılmalı?

Parodontax Beyazlatıcı Diş Macunu Ne Sıklıkla Kullanılmalı?

Parodontax beyazlatıcı 75 ml diş macunu, diş ve diş etinin korunabilmesi için belirli bir düzen çerçevesinde kullanılmalıdır. Doğru seçilmiş bir diş fırçasının yardımı ile her gün düzenli olarak fırçalanan dişler, zaman geçtikçe beyazlamaya ve daha sağlıklı bir görünüm kazanmaya başlar. Dişler, günde en az iki defa fırçalanmalıdır. Bu işlem, özellikle sabah kahvaltıdan sonra ve akşam yatmadan önce yapılmalıdır. Bu sayede ağız sağlığınızı koruyabilirsiniz. Fırçalama sırasında dişlere fazla baskı uygulamamaya özen göstermeniz gerekir. Ayrıca iki dakika boyunca süreci devam ettirmeniz, daha etkili sonuçlar almanızı sağlar. Ürün, tavsiye edilen biçimde kullanıldığında kısa süre içerisinde gözle görülür fark yaratır. Asitli içecekler içtikten veya yemek yedikten hemen sonra fırçalama yapılması tavsiye edilmez. Aksi takdirde fırçalama işlemi dişlerinize zarar verebilir.

Parodontax Beyazlatıcı Diş Macunu Doğal mı?

Parodontax Beyazlatıcı Diş Macunu Doğal mı?

İçeriğinde insan bünyesine ve diş sağlığına zarar verecek herhangi bir madde bulundurmayan Parodontax beyazlatıcı 75 ml diş macunu, tamamen doğal bileşenler kullanılarak üretilmiştir. Bünyesinde bulundurduğu ada çayı, ratanya ve ekinezya gibi bitkiler; ürünün koruyucu etkisini güçlendirirken bir yandan da kendine has bir tada sahip olmasını sağlar. Ürünün doğal bir içeriğe sahip olması, birçok kullanıcının beğenisini kazanır. Bu konuda dikkatli ve bilinçli olan kişiler, gönül rahatlığı ile bu diş macununu tercih edebilir. Kimyasal maddeler barındıran ağız bakım ürünleri, kısa süre içerisinde beyazlık sağlasa da uzun süreli kullanımda diş yapısına zarar verebilir. Bu nedenle ağız sağlığını önemseyen kişiler, doğal alternatiflere yönelir. Parodontax tarafından geliştirilen bu diş macunu, Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Parodontax beyazlatıcı 75 ml diş macunu yorumlarını inceleyerek diğer kullanıcıların fikirleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ağız bakımınızı sağlıklı bir biçimde yapmanıza imkân tanıyan bu ürünü, hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.