Parker Ptb Sürgülü Emniyetli Ustura Reçine Saplı Sakal Usturası

649,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Parker Ptb Sürgülü Emniyetli Ustura Reçine Saplı Sakal Usturası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KuaforDukkan Satıcı Ünvanı: ÖZKAN KOZMETİK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0698080950100001 Vergi Kimlik Numarası: 6980809501
    Bu ürün KuaforDukkan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parker PTB Sürgülü Emniyetli Ustura Reçine Saplı Sakal Usturası Tüm dünyada berberlerin ve evinde tıraş olmak isteyen erkeklerin en çok tercih ettikleri markalardan birisi olan Parker'ın en kullanışlı modeliyle tanışın. Profesyonel kalitede imal edilmiş paslanmaz çelik jilet kolu ve diğer markaların aksine alüminyumdan daha güçlü çıkarılabilir paslanmaz çelik jilet tutma aparatı ile kolaylıkla jilet takıp çıkarabileceksiniz. Jilet takmak hazneyi dışarıya doğru kaydırın yeterli! Berber ve kişisel kullanım için tasarlanmıştır.1973 yılında Hindistan'da kurulan Parker şirketi, traş makineleri, ustura, el yapımı porsuk traş fırçaları, Etiyopya sandal ağacı ile hazırlanmış traş sabunlarıyla Kuzey Amerika'nın ve Avrupa'nın önde gelen tedarikçiler arasına girmiştir. Jilet Tipi: İttirmeli Uzunluğu: 16 cm

Ürün Özellikleri

  • Bıçak Sayısı Tek Bıçaklı
  • Tipi Yedek Tıraş Bıçağı
Geri Bildirim Ver