Parex Tornado Sap ve Yedek Mop Bir Arada

297,49 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Parex Tornado Sap ve Yedek Mop Bir Arada

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hka Group - Fırsat Kapıda Satıcı Ünvanı: HKA PAZARLAMA PETROL MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463119050500001 Vergi Kimlik Numarası: 4631190505
    Bu ürün Hka Group - Fırsat Kapıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parex tornado multi regular yedek sap ve mopteleskopik sap ve mop birlikte.Teleskopik sapın boyu dilediğiniz şekilde ayarlanır.
  • Kilitli mekanizması ile açılıp-Kapanır.Yıkarken ve kuruturken kilidi açık konuma getiriniz. Parex markalı otomatik temizlik setleri ile uyumludur.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Yedek
Geri Bildirim Ver

Parex Tornado Sap ve Yedek Mop Bir Arada

Ortamların temiz olması, sağlık açısından son derece önemlidir. Hastalıkların pek çoğu hijyenik olmayan ortamlardan kapılan mikroplardan kaynaklı gerçekleşir. Ortamın temizliğinde size destek olacak kaliteli bir ürün ile hijyen işine başlayabilirsiniz. Parex Tornado sap ve yedek mop ile tüm yüzeylerde derinlemesine temizlik yapabilirsiniz. Döner sap mekanizması sayesinde istediğiniz kuruluk derecesini ayarlayabilirsiniz. Sağlam ve kaliteli malzemeye sahip biçimde üretilen ürün, uzun süre kullanıma uygundur. Mikrofiber bezi sayesinde ortamlardaki kir ve tozları derinlemesine temizleyebilirsiniz. Yedek malzemesini de istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Ahşap, fayans veya marley gibi tüm yüzeylerin temizliğini dipten uca tertemiz bir şekilde yapabilirsiniz. Siz de Parex Tornado sap ve yedek mop bir arada ile seçeneğiyle hijyenik bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Tüm yüzeylerde derinlemesine hijyen
  • Kaliteli malzeme
  • Döner sap mekanizması

Kaliteli Parex Tornado Sap Yedek Mop Bir Arada Kullanımı

Kaliteli Parex Tornado Sap Yedek Mop Bir Arada Kullanımı

Yüzey temizliğinde son derece pratik bir kullanım sağlamak, işlerin kolay yürümesine katkıda bulunur. Bunun için özel olarak tasarlanmış Parex Tornado yedek sap ile temizlik yapmak çok kolay bir hale gelir. Döner sap mekanizması sayesinde yüzeyleri ıslak bırakmadan temizleme imkanı bulabilirsiniz. Hemen her mopa uyumlu şekilde tasarlanmış olan sap kısmını bezin bulunduğu takma aparatındaki giriş yerine takmanız yeterlidir. Farklı ebatlara sahip silme kovalarına da uyumlu şekilde üretilen ürünü istediğiniz yerde kolayca kullanabilirsiniz. Parex Tornado sap ve yedek mop bir arada satın alıp bu ürünün olanaklarından siz de yararlanabilirsiniz. Evinizde, iş yerinizde ve daha pek çok ortamda temizlik için bu seçeneği güvenle kullanabilirsiniz. Siz de pek çok kişiden tam not alan bu ürün için kolayca sipariş oluşturabilirsiniz.

Pratik Parex Tornado Sap Yedek Mop Bir Arada Kullananlar

Pratik Parex Tornado Sap Yedek Mop Bir Arada Kullananlar

Sağlıklı bir ortam oluşturmak için yüzey temizliğinde eşsiz yardımcınız Parex yedek sap ve mop ile kusursuz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Kirlenen yüzeyleri derinlemesine temizlemenize yardımcı olan ürün sayesinde kısa sürede etkili bir hijyen işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ayarlanabilir sap kısmı ile boyunuza uygun şekilde ayarlama yapabilirsiniz. İstediğiniz boyuta getirerek sapı kullanabilirsiniz. Kilitlenir kısmı açarak bezin yıkama ve kurutma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Parex Tornado sap ve yedek mop bir arada kullananlar arasında siz de yer alabilirsiniz. Bu çok fonksiyonel ürüne sahip olarak ayrıcalıklı olanaklardan iyi şekilde faydalanabilirsiniz. Temizlikte en iyi yardımcınız olacak bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Parex Tornado sap ve yedek mop bir arada yorum köşesi ile ürün hakkındaki değerlendirmelere göz atabilirsiniz. Böylece siz de ürüne dair fikir ve bilgi edinebilirsiniz.

Cazip Parex Tornado Sap Yedek Mop Bir Arada Fiyatı

Cazip Parex Tornado Sap Yedek Mop Bir Arada Fiyatı

Özenli şekilde dizayn edilen temizlik bezi ve sapı, hem konforlu hem de hijyenik bir deneyim yaşamak için son derece yardımcı malzemelerdir. Zorlu temizliği kolay bir hale getirmenize yardımcı olmak adına Parex Tornado yedek sap + yedek mop ile büyük avantajlar elde edebilirsiniz. Temizlikte maksimum hijyen sağlamak adına bu ürünü satın alabilirsiniz. Ürünü uygun fiyat aralıklarında satın almanız mümkündür. Ekonomik fiyat ayrıcalığıyla hesaplı bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Parex tornado sap ve yedek mop bir arada fiyatı cazip rakam aralıklarıyla satışa sunulur. Son derece avantajlı bu ürünü uygun fiyat ayrıcalığıyla satın alabilirsiniz. Beğeni kazanan bu ürüne sahip olmak için Trendyol üzerinden kolay bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz. Size sunulan avantajlardan faydalanarak son derece cazip ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.