Parex Mikrofiber Etkin Yer Temizlik Sistemi Yedek Hediyeli

549 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Parex Mikrofiber Etkin Yer Temizlik Sistemi Yedek Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ToptanAlSende Satıcı Ünvanı: EVLADOĞLU OTOMOTİV TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0382042241300001 Vergi Kimlik Numarası: 3820422413
    Bu ürün ToptanAlSende tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mikrofiber Etkin Yer Temizlik Sistemi Yedek Hediyeli - - 15 15 . - 10 - -

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Yedek
Geri Bildirim Ver

Parex Mikrofiber Etkin Yedek Hediyeli Yer Temizlik Sistemi

Parex mikrofiber etkin yer temizlik sistemi, hassas zeminlerde bile benzersiz bir hijyen sunar. Tüm inatçı lekeleri yok eder. Yumuşak zeminlerde temizlik esnasında çizilme gibi istenmeyen durumlara sebebiyet vermez. En ufak parçaları bile zahmetsizce toplayan Parex mikrofiber etkin yer temizlik sistemi üstün emici özelliğe sahiptir. Parex mikrofiber etkin yer temizlik sistemi yedek hediyeli olarak kullanıcılara sunulmaktadır. Bu sayede uzun süre boyunca kullanım imkânı sağlar. Mikrofiber yapısı sayesinde temizlik esnasında paspasta oluşan sürtünmeyi minimuma inerek az eforla çok iş yapılmasını sağlar. Evin her bölümünde kullanımı uygundur.

  • Mikrofiber yapısı sayesinde zemindeki en ufak lekeyi bile güvenli bir şekilde çıkarır.
  • Yumuşak dokusu sayesinde kolaylıkla sıkılır.
  • Hem ıslak hem de kuru zeminlerde kullanıma uygundur.

Parex Mikrofiber Etkin Yer Temizlik Sisteminin Özellikleri

Mikrofiber Etkin Yer Temizlik Sistemi Yedek Hediyeli Yorum

Parex mikrofiber etkin yer temizlik sistemi, özel şekli sayesinde geniş yüzeylerde ve köşelerde dahi üstün performans sergiler. Bu sayede zorlu alanların kolaylıkla temizlenmesine olanak sağlar. Mikrofiber yapısı zahmetsiz bir şekilde çalışmak için özenle üretilmiştir. Hassas zeminlerdeki inatçı lekeleri bile kolayca çıkarır. Islak zeminde kullanıldığında arkasında nemli bir alan bırakmaz. Geniş paspas yüzeyi sayesinde tüm zemini hızı bir şekilde kurular. Mikrofiber özelliği sayesinde kuru zeminlerde de kullanılabilen Parex yer temizlik sistemi, hijyene önem veren herkes için idealdir. Parex mikrofiber etkin yer temizlik sistemi, kapsamlı uygulamalar için kullanışlı bir üründür. Paspas sapı ideal ölçülere sahip olduğu için kullanıcıyı yormaz. Paspas kısmının yumuşak olması ıslak zemin temizliğinden sonra sıkma işleminin kolayca yapılmasına imkân sağlar. Bu sayede mikrofiber kısım kolayca kir sudan arındırılabilir.

Parex Mikrofiber Etkin Yer Temizlik Sistemi Kaliteli midir?

Mikrofiber Etkin Yer Temizlik Sistemi Yedek Hediyeli Yorum

Parex mikrofiber etkin yer temizlik sisteminin her bir bölümü birinci kalitede malzemelerden üretilmektedir. Kaliteli malzemesi sayesinde maksimum hijyen sağlar. Temizlik konusunda hassas olanların evin her noktasında kullanabileceği bir üründür. Özellikle hassas olan zeminlerde kullanılması önerilen Parex mikrofiber etkin yer temizlik sistemi, yüzeyleri zarar vermeden hijyen sağlar. Geniş yüzeyli mikrofiber paspas; fazla efor sarf etmeden, hızlı bir şekilde temizlik yapılması için özenle tasarlanmıştır. Hijyen konusunda kaliteden taviz vermeyen titiz kişilerin kullanımı için biçilmiş kaftandır. Parex mikrofiber etkin yer temizlik sistemi zemindeki en ufak kir zerrelerini ve lekeleri kolayca yok eder. İleri teknoloji malzemeden üretilen yapısı sayesinde tüm kirler paspasın içerisinde hapsolur. Paspas yüzeyi sürtünmeyi minimuma indirerek rahat kullanım olanağı sunar. Keyifli temizlik için ideal bir üründür.

Parex Mikrofiber Etkin Yer Temizlik Sistemi İz Bırakır mı?

Mikrofiber Etkin Yer Temizlik Sistemi Yedek Hediyeli Yorum

Parex mikrofiber etkin yer temizlik sistemi, sahip olduğu ileri teknoloji özellikleri sayesinde derinlemesine hijyen sağlar. Parex mikrofiber etkin yer temizlik sistemi yedek hediyeli olduğu için uzun süre boyunca kullanılabilir. Eskiyen başlık uygun zaman geldiğinde kolay bir şekilde değiştirilebilir. Bu sayede sürekli hijyenik bir kullanım elde edilebilir. Mikrofiber özellikli olduğu için zeminleriiz bırakmadan temizler. Pürüzsüz ve ışıltılı bir görünüm sunar. Parex mikrofiber etkin yer temizlik sistemi yedek hediyeli olması ile ekonomik bir ürün olarak öne çıkar. Yedek hediyeli paspas başlığı ve sahip olduğu üstün özellikleri sayesinde yoğun ilgi gören Parex mikrofiber etkin yer temizlik sistemi yorumları son derece olumludur. Ürün sayfasındaki kullanıcı yorumları bölümü detaylı bilgi almak isteyenler için yararlı bir kaynaktır. Gerçek kullanıcılar tarafından yazılan bilgiler ile ürünün size uygun olup olmadığına daha rahat karar verebilirsiniz. Parex mikrofiber etkin yer temizlik sistemini Trendyol üzerinden uygun fiyatlar eşliğinde hemen satın alınabilir.