parcafix Iyi Kalite Tofaş Slx Bagaj Halısı Doğan Şahin M131

590 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
629,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
711,02 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

parcafix Iyi Kalite Tofaş Slx Bagaj Halısı Doğan Şahin M131

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AÇAR OTO YEDEK PARÇALARI Satıcı Ünvanı: MEHMET AKİF AÇAR-FARUK AÇAR ADİ ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6141546747
    Bu ürün AÇAR OTO YEDEK PARÇALARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İYİ KALİTE Tofaş Slx Bagaj Halısı Doğan Kartal Şahin M131
Geri Bildirim Ver

Parcafix İyi Kalite Tofaş Slx Bagaj Halısı Doğan Kartal Şahin M131

Otomobil modellerinde modifiye aksesuarlarına ihtiyaç duyulur. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan Parcafix ürünleri büyük beğeni toplar. Aynı zamanda bagajı temiz tuttuğu için sıklıkla tercih edilir. Halı araç halısının önemli özelliği aracın döşemesi ile uyumlu olmasıdır. Ürünün böyle olması sizi her anlamda memnun eder. Model sahip olduğu renk ve doku itibari ile kiri göstermez. Ürün, kaliteli dokulardan oluşur. Fazla büyük olmayan yapısı ile aracınıza tam olarak uyum sağlar. Araç içerisini toz ve kire karşı korur. Bu sayede aracınızı uzun süre boyunca daha temiz olarak kullanabilirsiniz. Parcafix iyi kalite Tofaş SLX bagaj halısı Doğan Kartal Şahin M131, sahip olduğu kaliteli yapısı sayesinde aracınızı daha şık bir görünümde gösterebilirsiniz.

  • Toz ve kiri örter
  • Araç bagajına uyumlu
  • Dikkat çekici bir görünüm

Parcafix Bagaj Halısı Özellikleri

Parcafix Bagaj Halısı Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım avantajı sağlayan otomobil aksesuarları her zaman tercih edilir. Parcafix bagaj halısı sayesinde araçlarınız daha düzenli ve temiz bir görünümde durur. Birinci sınıf kaliteye sahip olan bu ürün, aracınızda bulunan tozu ve kiri önler. Araç modeli ile uyumlu olması ve tam kaplaması müşteriler için bir avantajdır. Model bu avantajı sayesinde çok sayıda aracın bagajına uyum sağlar. Model, aracınızı tam olarak kaplar. Tek parça olarak sunulan bu araçj halısı aracınızı kusursuz ve özenli şekilde gösterebilir. İsterseniz farklı otomobil aksesuarları ile de modifiye edebilirsiniz. Ürün, aracınızın yerlerini olası toza ve kire karşı korur. Dayanıklı, yüksek kalite ve yumuşak bir ürün çeşididir. Zor işleri kolaylaştıran ve dikkat çekici görünüm sunan bir aksesuardır. Dilediğiniz zaman ürüne ulaşarak satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Parcafix Bagaj Halısı Avantajları

Parcafix Bagaj Halısı Avantajları

Aracınız için bazı aksesuarlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu kullanışlı ve kaliteli ürün sayesinde otomobilinizi daha özenli kullanabilirsiniz. Dayanıklı ve birinci sınıf kaliteye sahip olan bu ürün sayesinde aracınızı temiz tutmak daha kolay olur. Bagaj halısı modelleri, ürün kalitesi ve dayanıklılığı ile ön plana çıkar. Bagaja tam olarak oturan bu model, kullandığınız süre boyunca size hiçbir sıkıntı yaşatmaz. Suni deri ve kumaş kaplı modeller de sizler için bir avantaj olabilir. Avantajlı boyutu ve ağır olmayan yapısı ile sizlere yardımcı olur. Bu yönüyle aynı zamanda aracınızı daha temiz bir görünüm içerisinde gösterir. Model, bagajı tam olarak kaplar. Dayanıklı, sağlam ve özel dokuma bir otomobil modifiye ürünüdür. Ürünün yapısı eşyaların güven içerisinde taşınmasına imkan verir. Böylece bagajınızı temiz tutarak, güven içerisinde yolculuklara çıkabilirsiniz.

Parcafix Tofaş SLX Bagaj Halısı Doğan Kartal Şahin Fiyatı

Parcafix Tofaş SLX Bagaj Halısı Doğan Kartal Şahin Fiyatı

Parcafix iyi kalite Tofaş SLX bagaj halısı Doğan Kartal Şahin M131 fiyatı ürünün tüm özellikleri baz alınarak belirlenir. Bu model araç bagajını temiz tutarak, güven içerisinde yolculuk yapmanıza yardımcı olur. Yüksek kaliteli yapısı sebebiyle aracınızı temiz tutar. Model, bu yapısı sayesinde kullanıma hazır halde bulunur. Ürünü dilediğiniz gibi özgürce kullanabilirsiniz. Kaliteli dokusu sebebiyle Parcafix iyi kalite Tofaş SLX bagaj halısı Doğan Kartal Şahin M131 kullananlar tarafından önerilir. Günlük işlerinizde kullanım imkanı verir ve size eşsiz bir deneyim yaşatır. Parcafix iyi kalite Tofaş SLX bagaj halısı Doğan Kartal Şahin M131 yorumları da sizlere ürün tercihinde yardımcı olur. Kaliteli yapısı ve kullanım kolaylığına sahip olan avantajlı fiyatlı bu ürünü Trendyol üzerinden inceleyebilir ve satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.