Paranit Bit Spreyi 100ml

245 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (59)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
275 TL263 TL
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
296,61 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paranit Bit Spreyi 100ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENTRENDİBUL Satıcı Ünvanı: ENTRENDİBUL SANAL MAĞAZACILIK İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336113465900001 Vergi Kimlik Numarası: 3361134659
    Bu ürün ENTRENDİBUL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bit Spreyi 100 ml

Ürün Özellikleri

  • Etki Elektriklenme Karşıtı
  • Hacim 0-199 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Paranit Bit Spreyi 100 ml

Bit kovucu sprey çeşitlerine evcil hayvanlı aileler ya da saçına bit bulaşmış kişiler tarafından günlük hayatta her an ihtiyaç duyulabilir. Zengin ve özel içeriği sayesinde kısa sürede gözle görülür etki imkanı sunan Paranit bit kovucu sprey, saç bitlerinden ve sirkelerden tamamen kurtulmanıza olanak tanıyan etkili bir içeriktir. Fazla şampuan kullanımı gerektirmeden kusursuz durulama ile oldukça kısa bir süre içinde saçınızdaki bitlerden sizi arındırır. Spreyi kafa bölgesine birkaç damla şeklinde sıkıp düzgün bir biçimde köpürtüp ovalayarak saçınızı durulayabilir, tarak yardımıyla da sirkeleri saçınızdan uzaklaştırabilirsiniz. Siz de bit sorununa karşı etkili bir çözüm olacak ürünler arıyorsanız Paranit anti bit spreyi ürününü gönül rahatlığı ile alabilir, çocuklarınıza güvenli bir biçimde uygulayabilirsiniz.

  • Başarılı formülü ile kusursuz etki
  • Elektriklenme karşıtı
  • Her saç tipinde kullanılabilme imkanı

Etkili Paranit Bit Spreyi 10 ml Özellikleri

Etkili Paranit Bit Spreyi 10 ml Özellikleri

Kısa sürede etki gösteren bit spreyi çeşitleri her zaman ön plana çıkar. Bu ürün de onlardan biridir. Özel olarak üretilen formülü ve zengin içeriği sayesinde saç üzerindeki pireleri, kullanımının ardından sadece 15 dakika içerisinde öldürür. Kısa süre içinde saç bitlerinden ve yumurtalarından kurtulmanızı sağlar. Kaliteli içeriği sayesinde %100 çözüm imkanı sunar. Kokusuz oluşu ile hiçbir rahatsızlık vermez. Ayrıca bu kullanışlı ve etkili ürün, tüm saç tipleri ile uyumlu olması sayesinde sık sık tercih edilir. Sağladığı kullanım avantajları sayesinde de müşterilerini memnun eder. Paranit bit spreyi 100 ml kullananlar da ürünün bu özelliklerinden övgü ile bahseder. Aynı zamanda bu sorunu yaşayan yakınlarına da tavsiye ederler. Paranit kalitesine sahip olan bu etkili sprey, 3595899728083 ürün kodu ile satışa sunulur.

Kullanışlı Paranit Bit Kovucu Anti Bit Sprey 100 ml

Kullanışlı Paranit Bit Kovucu Anti Bit Sprey 100 ml

Evcil hayvanlarınızdan, sokak hayvanlarından, bulunduğunuz ortamdaki kişilerden kafanıza bit bulaşmış olabilir. Bu yüzden saç biti ve yumurtalarından kısa süre içinde sizi tamamen kurtaracak kullanışlı ve kaliteli bir sprey arıyor olabilirsiniz. Özel formülü ve zengin içeriğiyle kusursuz bir etki yaratan Paranit bit spreyi 100 ml hacmi ile saçınızı bu canlılardan tamamen arındırmanızı sağlar. Bu sorunu çözmesinin yanı sıra saçı temizler. Ayrıca sprey başlığı, size rahat ve kolay kullanım imkanı sunar. Bu başlık sayesinde kimseye ihtiyaç duymadan, kendi kendinize saçınıza ve kafanıza bu spreyi sıkabilirsiniz. Sizi hem enerjiden hem de zamandan önemli ölçüde tasarruf ettirir. Siz de saçlarınızda ortaya çıkabilecek bu tarz problemlerden hızlı ve stressiz bir şekilde kurtulmak istiyorsanız paranit bit spreyi ürününü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Paranit Bit Spreyi Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Paranit Bit Spreyi Fiyatları ve Yorumları

Paranit bit spreyi 100 ml fiyatı ürünün sahip olduğu tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir ve ardından satışa sunulur. Haşere, bit ve pirelere karşı etkili bir çözüm olan Paranit bit spreyi, 100 ml hacmindeki şişelerin içindedir. Kesin çözüm imkanı sunuşuyla ilgi odağı olur. Saç bitlerinden ve onların bıraktığı yumurtalardan acısız, sorunsuz ve stressiz bir şekilde, oldukça kısa bir süre içerisinde kurtulmanızı sağlar. Doğal ve kokusuz etkiye sahiptir. Bu sayede rahatsızlık verecek herhangi bir kötü kokusu olmadığı için rahat bir şekilde saça uygulanabilir. Bit sorununu kolayca çözer. Başarılı ve eşsiz bir üründür. Paranit bit spreyi 100 ml yorumlarını görmek ve müşterilerin deneyimlerinden yararlanmak için Trendyol üzerinden ürün değerlendirmeleri kısmına göz atabilir, aynı zamanda uygun ve avantajlı fiyat imkanı ile bu ürüne sahip olabilirsiniz.