PRF Paraf Yayınları Prf Ayt Matematik Soru Kütüphanesi

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

PRF Paraf Yayınları Prf Ayt Matematik Soru Kütüphanesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKU KİTAPEVİ Satıcı Ünvanı: BURCU ÇOPUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2610399943
    Bu ürün OKU KİTAPEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PRF Yayınları AYT Matematik Soru Kütüphanesi Yazar: PRF Yayınları Sayfa Sayısı: ISBN: 9786057806079 Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver

Paraf AYT Matematik Soru Kütüphanesi Çözümlü

Üniversiteye giriş sınavlarından biri olan AYT için uzmanlar sıkı çalışmayı ve bol soru çözerek bilgiyi pekiştirmeyi önermektedir. Soru çözümü ile desteklendiğinde çok daha etkili bir çalışma tekniği oluşmaktadır. Bu nedenle soru bankaları önem taşımaktadır. Paraf Yayınları AYT için oldukça geniş ürün yelpazesine sahiptir. Özellikle soru bankaları ve soru kütüphaneleri sınav adaylarına destek olmaktadır. ÖSYM tarzında hazırlanmış soruları sayesinde de tamamen sınava odaklı bir şekilde hazırlanmayı sağlar. Soru tarzları sınavdaki soru tiplerine oldukça yakın olup çalışmalarınızın sınav ağırlıklı olmasına katkıda bulunur. Önemli derslerden biri olan matematik için Paraf Yayınları AYT matematik soru kütüphanesinin katkısı büyük olacaktır. Koca bir kütüphane gibi her tarzdan soruyu sunarak öğrencilerin tüm soru tiplerine hazırlıklı olmasını sağlamaktadır. Böylelikle farklı soru tiplerini görerek sınava hazırlanacaklar.

  • Farklı Soru Tipleri
  • ÖSYM Tarzı Sorular
  • Zengin İçerik

ÖSYM Tarzı Soruları ile Sınava Hazırlayan Paraf Soru Kütüphanesi

ÖSYM Tarzı Soruları ile Sınava Hazırlayan Paraf Soru Kütüphanesi

Sınava yönelik çalışma yaparken özellikle sınavda çıkabilecek soru tiplerine odaklanmak başarıyı getirmektedir. Paraf AYT Matematik Soru Kütüphanesi sayesinde sınava girmeden sınavda çıkabilme potansiyeline sahip soruları görmüş oluyorsunuz. Yıllara göre sınav soruları analiz edilerek hazırlanan soru kütüphanesi sayesinde sınavda çıkanlar gibi hem kolay hem de zor sorulara hakim olabileceksiniz. Çalışırken daha etkin vakit geçirmek ve daha başarılı olmak için sınav odaklı ve tıpkı sınavda çıkan soru gibi olması daha iyi sonuçlar almayı sağlar. Paraf Yayınları AYT Matematik Soru Kütüphanesi 732231 çalışılan konuları pekiştirmek adına soru çözerken özellikle sınav anında karşılaşılabilecek soru tarzlarının tek bir kitapta birleştirilmiş halidir. Sınavda başarılı olmak isteyen her öğrenci özellikle sınavda çıkabilecek sorulara çalıştığı için bu kaynak onlara fazlasıyla yardımcı olacaktır.

Birbirinden Farklı Soru Tipleri İçeriği

Birbirinden Farklı Soru Tipleri İçeriği

Sınava çalışırken tıpkı sınav soruları gibi hem kolay hem orta zorlukta hem de zor soruları görmek son derece faydalıdır. Nitekim sınavda da yalnızca zor sorular değil farklı zorlukta ve biçimde sorular bulunmaktadır. Paraf Yayınları soru kütüphanesi 732231 özellikle bu çeşitliliği sunduğu için öğrencilere fayda sağlamaktadır. Birbirinden farklı soru tipleri sayesinde öğrencilerin sınava girmeden önce her tarzda soruya hakim olmasını sağlar. Konu dağılımları ile her konuya hakim olarak farklı tarzda soru görmek de sınavda başarılı olmaya imkan tanımaktadır. Paraf Yayınları AYT matematik soru kütüphanesi 732231 yorumları da bu farklı soru tiplerinin sağladığı faydaları gözler önüne sermektedir. Sınava girmeden her tarz soruyu görüyor olmak sınav esnasında çıkabilecek farklı sorular çözerken kolaylık sağlayacaktır.

Çözümlü Paraf AYT Matematik Soru Kütüphanesi ile Sınava Hazırlanın!

Çözümlü Paraf AYT Matematik Soru Kütüphanesi İle Sınava Hazırlanın!

Paraf AYT matematik soru kütüphanesi çözümleri de içerdiği için yapmakta zorlandığınız soruları ya da yanlış yaptığınız soruları çözümlerine bakarak kolaylıkla çözebilirsiniz. Çözümlü sorular sayesinde eksiklerinizi gidererek sınava hazır bir şekilde katılım sağlayacaksınız. Soruları yanlış yaptığınızda doğru çözümlerini öğrenerek hem konuyu pekiştirecek hem de nerelerde eksik kaldığınızı rahatlıkla görebileceksiniz. Detaylı çözümleri olan sorular sayesinde yalnızca çözümleme değil konuya ilişkin farklı bilgilerde elde edebileceksiniz. Böylelikle de genel tekrar yapma şansına sahipsiniz. Paraf Yayınları AYT Matematik Soru Kütüphanesi 732231 fiyatı ile her bütçeye hitap etmektedir. Bu sayede de sınava hazırlanan her öğrenci için kaliteli sorular ve çözümlerini görme imkanı doğmaktadır. Bol bol soru çözerek sınava çok daha hazırlıklı giren öğrenciler sınavda karşılaştıkları sorular karşısında zorlanmayacak ve sınavı başarı ile tamamlayacaklar.