6
Kağıt Havlu kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Papia Kağıt Havlu 24 Rulo (12 RULO X 2 PAKET)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
550 TL400 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
398,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Papia Kağıt Havlu 24 Rulo (12 RULO X 2 PAKET)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Global E-market Satıcı Ünvanı: GLOBAL FOOD GIDA PAZARLAMA TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396115817900005 Vergi Kimlik Numarası: 3961158179
    Bu ürün Global E-market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ultra emici ve ultra dayanıklı Papia kağıt havlu ile artık ev işleri daha kolay. 3 katlı Papia kağıt havlu
  • sıvıyı hızla emer, güçlü yapısı sayesinde dayanıklıdır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Paket İçeriği Çoklu
  • Kat Sayısı 3 Katlı
  • Türü Rulo
  • Rulo Sayısı 24'lü
Geri Bildirim Ver

Papia Kağıt Havlu 24 Rulo

Kağıt havlu, hayatın her alanında kullanılan son derece efektif bir üründür. Bu ürünü evin tüm odalarında bulundurabilir ve olası bir ihtiyaç anında hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Yüksek emiş gücüne sahip olan Papia kağıt havlu 24 rulo sayesinde az ürün kullanarak, büyük alana sahip bölgeleri rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Ultra dayanıklı olan kağıt havlu, sıvıyı emdiği anda direkt olarak işlevsiz bir hale gelmez. Ev işlerinde son derece kullanışlı olan bu ürün, tek kullanımlık olması sayesinde hijyenik bir kullanım imkanı sağlar. 3 katlı olarak tasarlanan ürün, hem ultra emici hem de dayanıklı olmasıyla müşteriler tarafından beğenilerek kullanılır. Güçlü bir yapıya sahip olan kağıt havlu sayesinde günlük temizlikler daha pratik hale gelir.

  • 24 adet rulo içeriği
  • 3 katlı kağıt havlu
  • Ultra emici ve dayanıklı ürün

Kaliteli Papia 24 Rulo Kağıt Havlu Özellikleri

Kaliteli Papia 24 Rulo Kağıt Havlu Özellikleri

Bu ürünü hem ev temizliği hem de kişisel temizlikte tercih edebilirsiniz. Yumuşak bir dokuya sahip olan Papia kağıt havlu, cilt dokusuna uyumlu olması sayesinde avantajlıdır. Yetişkin ve çocukların kullanımı için uygundur. Sıvıyı hızlı bir şekilde emme kapasitesine sahip olan ürün, efektif bir kullanım imkanı sunar. Papia ürünlerinde kullanılan selüloz, endüstriyel amaçlı yetişen ormanlardan temin edilir. Bu sayede doğal ormanlara zarar verilmez. Çevre dostu olan bu ürünü güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Kağıt havlunun ambalajı %100 geri dönüştürülebilir bir şekilde tasarlanır. Çevreyi özenli bir şekilde koruyan Papia, özverili bir yaklaşım sergiler. Gıda ile teması uygun olan kağıt havluyu yiyeceklerin üzerini kapamak ya da saklama kabının altına sermek için tercih edebilirsiniz. Doğal selüloz kullanılan bu ürüne günlük hayatta sıklıkla ihtiyaç duyulur.

Dayanıklı Papia 24 Rulo Kağıt Havlu Kullananlar ve Yorumları

Dayanıklı Papia 24 Rulo Kağıt Havlu Kullananlar ve Yorumları

Papia kağıt havlu 24 rulo kullananlar ürünün dayanıklı ve emici bir yapıya sahip olmasını beğenir. Ev işlerinde büyük bir pratiklik sağlayan bu ürün, kullanışlı olması sayesinde ön plana çıkar. Toplam 2 adet paket içeren bu ürünün içerisinde 24 adet rulo kağıt havlu bulunur. Uzun bir süre kullanabileceğiniz paket sayesinde sık sık alışveriş yapmanıza gerek kalmaz. Dolayısıyla hem zamandan hem de paradan tasarruf edebilirsiniz. Papia kağıt havlu 24 rulo yorumlarında ürünün kaliteli yapısından söz edilir. İdeal bir kalınlığa sahip olan kağıt havlu, hızlı bir şekilde sıvıyı emer. 3 katlı olmasının avantajı sayesinde, tek kullanımda dahi oldukça fazla sıvıyı bünyesinde depolar. Dayanıklı bir şekilde tasarlanan Papia ürünü, sıvıyı emdikten sonra direkt yumuşamaz. Hassas dokuya ve dayanıklı bir forma sahiptir.

Avantajlı Papia 24 Rulo Kağıt Havlu Fiyatı

Avantajlı Papia 24 Rulo Kağıt Havlu Fiyatı

Papia kağıt havlu 24 rulo fiyatı ürünün kalite düzeyi ve paketin içerisinde bulunan rulo kağıt havlu adedine göre belirlenir. Sık sık kullanılan bir ürün olan havlu kağıdın toplu bir şekilde alınması son derece avantajlı bir tercihtir. Bu ürünü kullanarak, temizlik yapabilir ya da kişisel bakımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Yumuşak bir yapıya sahip olması sayesinde ciltte mikro çizikler oluşturmaz. 3 katmandan oluşan havlu; rahat ve konforlu bir kullanım sağlar. Standartlara uygun olarak kesilen kağıtlar, ideal bir boyuta sahiptir. Kolay bir şekilde koparılması sayesinde, herkes tarafından tercih edilebilir. Papia kalitesiyle tasarlanan bu ürün, müşteriler tarafından memnun bir kullanılır. Çevreye saygılı olan Papia rulo kağıt havlu, güvenli bir kullanım imkanı sunar. Temizlik işlerinde sıklıkla tercih edilen kağıt havluyu Trendyol’dan bulabilir ve çok kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.