Papatya Silver Yaşam Çiçeği Nazar Gözlü Rose Altın Kaplama 925 Ayar Gümüş Kolye - Uvps100112

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Gümüş Ürünlerin Kararmasını Etkileyen Faktörler Nelerdir?
Kimyasal Ürünler: Kimyasal içerikli –özellikle sülfat ağırlıklı- birçok ürün gümüş malzemesinin çok erken kararmasına neden olmaktadır. İçerisinde sülfat bulunan sabun, şampuan gibi ürünler ve parfüm, deodorant gibi ürünlerde gümüşle direkt olarak temas etmesi sonucunda olumsuz bir sonuca neden olmaktadır.
Hava Kirliliği: Gündelik hayatın içerisinde birçok kişiyle aynı alanlarda bulunmak ve izole olmanın çok zor olduğu kalabalık alanlarda havaya karışan maddeler gümüşle direkt etkileşime geçmekte ve kararmasına sebebiyet vermektedir.
Ter: Ter asidik değeri yüksek bir sıvıdır. Ph etkili sıvılarda eğer asit oranı fazlaysa gümüş bu durumdan olumsuz etkilenecektir.
Nem: Gümüş takılar kullanılmadığı zamanlarda bir gıda gibi özel olarak muhafaza edilmelidir.
Gümüş Ürünlerin Kararması Nasıl Önlenir?
- Gümüş takıların kararmasını engellemenin en etkili yolu, onu bir çanta veya temiz, kuru ve hava geçirmez bir kapta saklamaktır. Bu şekilde takılarınızın çizilmesini de önleyebilirsiniz. Kararmaya sebep olan elementleri emmeye yardımcı olacak kabın içindeki mücevherle birlikte kararmaz bir şerit kullanmalısınız.
- Gümüşünüzü yenilemek için zaman zaman gümüş aksesuarlarınızı mikrofiber bir bez ile silin ve parlatın.
- Duşta, spa küvetinde veya yüzme havuzunda gümüş takıları kullanmayın.
- Gümüşün yüzeyini çizebileceğinden lekeleri temizlemek için diş macunu veya kabartma tozu kullanmanız önerilmez
- Gümüşünüzü temizlemek için ağartıcı veya aseton gibi sert kimyasallar kullanmayın; gümüşü daha donuk hale getirip yüzeyi mahvedebilirler.
- Gümüşü ev ortamında parlatmak için limon, sirke ve karbonat gibi malzemelerin kullanılacağı önerilse de bunlar gümüşe daha fazla zarar verebilir. Gümüşü parlatmak üzere özel olarak üretilen ürünlerden yararlanmak daha iyi bir tercih olacaktır.

Ürün Bilgileri

Papatya Silver Yaşam Çiçeği Nazar Gözlü Rose Altın Kaplama 925 Ayar Gümüş Kolye - Uvps100112

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Papatya Silver Satıcı Ünvanı: UĞUR VURAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5342566054000001 Vergi Kimlik Numarası: 9260233381
    Bu ürün Papatya Silver tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yaşam Çiçeği Nazar Gözlü Rose Altın Kaplama 925 Ayar Gümüş Kolye - UVPS100112 Maden: 925 Ayar gümüş. Taş: Mineli Nazar Gözlü Kaplama : Rose Altın kaplama. Zincir uzunluğu: 43 cm. Ürün ağırlığı : 2,0 Gr (+-). Gümüş ve değerli taşlar nedeniyle belirtilen ortalama ürün ağırlığında ± %10 sapma olabilmektedir Teslimat: Papatya Silver tarafından ürün kutusunda gönderilecektir. 15 gün iade garantisi.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 925 Ayar
  • Taş Cinsi Doğal Taş
  • Tip Günlük
  • Yüzey Tipi Parlak
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Papatya Silver Uvps100112 Yaşam Çiçeği Rose Altın Kaplama 925 Ayar Gümüş Kolye

Yaşam çiçeği gümüş kolye, oldukça şık görünümlü ve her zaman için takmaktan hoşlanacağınız bir üründür. Yuvarlak bir şekle sahiptir ve ideal boyutlardadır. Yaşam çiçeği deseni ile hayatınızdaki her anın mutlu geçmesine yardımcı olur. Günlük kullanım için idealdir. Özel günlerinizde ise şıklığınıza zarafet katar.

  • Kolye, 925 ayar gümüşten üretilir.
  • Altın kaplama olduğu için sarı bir renk tonuna sahiptir.
  • Kolyenin rahat takılabilmesi için 43 cm uzunluğunda bir zinciri bulunur.

Papatya silver yaşam çiçeği nazar gözlü rose altın kaplama gümüş kolye, oldukça kaliteli ve gösterişlidir. Her renk kıyafet ile uyumlu bir kombin oluşturmanıza imkân tanır. Kolyenin ağırlığı ise yaklaşık 4 gramdır. Oldukça hafif olan ürün, rahat bir şekilde hareket etmenize yardımcı olur. Gümüş kolye, kendisi kadar zarif bir kutu içerisinde kullanıcılara gönderilir.

Papatya Silver Yaşam Çiçeği Rose Kolye Özellikleri Nedir?

Papatya Silver Yaşam Çiçeği Rose Kolye Özellikleri Nedir?

Yaşam çiçeği gümüş kolye, %100 gümüş kullanılarak üretilmiştir. Altın kaplama olduğu için sarı bir renk tonuna sahiptir. Geometrik şekli ise dairedir. İçerisinde yaşam çiçeği motifi bulunur. Ayrıca oldukça kaliteli ve estetik görünür. Özel günlerde giyeceğiniz elbiseler ile uyumludur. Günlük kullanım için de idealdir. Gümüş kolye, rahat kullanılması için 43 cm uzunluğunda bir zincire sahiptir. Zincir üzerinde mineli nazar boncuğu bulunur. Bu özellik ürünün çok daha şık bir görünüm kazanması için özel olarak eklenmiştir. Kolye, özenle paketlenerek şık bir kutu içerisinde kullanıcılara gönderilir. Ürünün kutusu, kolyeyi kullanmadığınız anlarda güvenli bir şekilde muhafaza etmenizi sağlar. Gümüş kolye, narin ve zarif görünümünüzü destekleyecek niteliktedir. Zincirin uç kısmında bulunan klips, kolyeyi kolayca çıkarıp takabilmenizi sağlar.

Papatya Silver Yaşam Çiçeği Rose Kolye Kararma Yapar mı?

Papatya Silver Yaşam Çiçeği Rose Kolye Kararma Yapar mı?

Yaşam çiçeği gümüş kolye, 925 ayar gümüş ve altın kaplamadır. Uzun süre boyunca deformasyon belirtisi göstermeden kullanılabilecek bir üründür. Altın kaplama olması sayesinde kolay kolay kararma yapmaz. Kullanmadığınız anlarda kendi kutusu içerisinde güvenle muhafaza edebilirsiniz. Bu sayede kararma gibi istenmeyen durumların önüne geçebilirsiniz. Vücut teri asidik özelliktedir. Kolye gibi takıların kararmasına neden olabilir. Ürünü spor yaparken çıkarmanız, kararmaların meydana gelmesini engeller. Yaşam çiçeği gümüş kolye, estetik görünümü ile oldukça dikkat çekicidir. İdeal ölçüleri sayesinde boynunuzda her zaman için şık bir biçimde durur. Dayanıklı materyallerden üretilen zincir, kolay kolay kopmaz. Kolye; düğünlerde, toplantılarda ve özel davetlerde çok daha zarif bir görünüme sahip olmanıza yardımcı olur.

Papatya Silver Yaşam Çiçeği Kolye Günlük Kullanıma Uygun mu?

Yaşam çiçeği gümüş kolye, günlük kullanım için uygundur. Ürün, oldukça kibar ve zarif bir görüntüye sahiptir. Elbiselerinizin gerdan kısmının çok daha şık görünmesine yardımcı olur. Her ne kadar gündelik kullanım için ideal olsa da özel günlerinizde de gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz bir takıdır. Ürün, uzun süre boyunca boynunuzda dursa dahi herhangi bir ağırlık hissi yaratmaz. Bu sayede kolye kullanmaktan rahatsız olanların dahi rahatlıkla tercih edebileceği bir üründür. Yaşam çiçeğinin estetik motifini her zaman yanınızda taşımanızı sağlayacak olan bu kolye hayatınıza renk katar. Ayrıca tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde ilk günkü formunu korur. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Papatya silver yaşam çiçeği nazar gözlü rose altın kaplama gümüş kolye yorumlarını inceleyerek ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.