Pantene Doğal Sentez Saç Bakım Serum Argan Yağ Elixir 2x100 ml

225 TL
(112,50 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
343,90 TL236,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pantene Doğal Sentez Saç Bakım Serum Argan Yağ Elixir 2x100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E. F. E Satıcı Ünvanı: HAYRULLAH GÜVEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4500209885
    Bu ürün E. F. E tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #özelürün
  • Argan Yağlı Elixir, Pro-V bilimini Fas'tangelen doğal bir içerik olan Argan Yağı ile birleştirerek saçı nemli tutar. Buformül, doğal yağlara kıyasla saçı ağırlaştırmadan besler, bakım yapar veşekillendirmeden kaynaklanan yıpranmalara karşı korur
  • Yıpranmalara karşı 24 saat hafif koruma ve nemlendirme
  • Durulanmayan yağ ısı hasarına karşı tam koruma için kullanılabilir
  • Zayıf, yıpranmış saçlar için
  • Gelişmiş Pantene Pro-V formülü

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 100-199 ml
  • Etki Nemlendirici
  • Saç Tipi Yağlı
Geri Bildirim Ver

Pantene Elixir 2x100 Ml Doğal Saç Bakım Serumu Argan Yağ

Saçlarınızda kullandığınız aksesuarlar gibi dış görünüşünüzü oluşturan hemen hemen her unsur, kişiliğiniz hakkında büyük ipuçları içerir. Karşınızdaki kişilere, kendinizle ilgili olumlu ipuçları vermek için Pantene argan yağ doğal saç bakım serumu kullanarak göz kamaştırıcı ve sağlıklı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Pantene markası tarafından üretilen argan yağ serumu, gücünü doğadan alır. Doğrudan faydalanılması güç olan argan meyvesi çekirdekleri, birçok işlemden geçirilir. Bu sayede hem kullanımı kolay hem de oldukça faydalı bir saç bakım ürünü ortaya çıkar. Pantene argan yağ doğal saç bakım serumu, doğrudan kullanılabileceği gibi farklı kürlere ve maskelere de katılabilir. Mükemmel kıvam ve hoş bir kokuya sahip serum, düzenli kullanımda etkisini kısa sürede gösterir.

  • Zayıf ve yıpranmış saçlar için
  • Miktar: 100 mililitre
  • Etken Maddeler: Argan yağı, aqua, limon suyu

Pantene Saç Bakım Serumu Argan Yağın İçeriğinde Neler Var?

Pantene Elixir 2x100 Ml Doğal Saç Bakım Serumu Argan Yağ Yorum

Hemen hemen herkes, yıpranmış ve kurumuş saçlarını eski pürüzsüz görünümüne kavuşturmak için çeşitli bakım ve onarım ürünleri kullanmayı tercih eder. Özellikle Pantene argan yağ doğal saç bakım serumu gibi içeriğini doğanın mucizelerinden alan ürünler, düzenli kullanımda gözle görülür bir değişim sunar. Pantene Elixir argan yağlı 100 ml doğal sentez saç bakım serumu, Pro-V teknolojisine sahiptir. Marka, doğada bulunduğu hâliyle kullanılması mümkün olmayan argan meyvesi çekirdeklerini, faydalı ve zengin bir yağ hâline getirir. Saf su ve limon suyuyla harmanlanan argan yağı, çeşitli vitaminlerle ve minerallerle buluştuğunda saç için mucizevi bir bakım ürününe dönüşür. Kolay ve çok yönlü kullanım imkânı bulunan Pantene Elixir argan yağı, sağlığa zararsız içeriği ile gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.

Pantene Saç Bakım Serumu Yağı Hangi Saçlar İçin Uygundur?

Pantene Elixir 2x100 Ml Doğal Saç Bakım Serumu Argan Yağ Yorum

Dış görünüşünde bir değişiklik yapmak isteyen çoğu kişi, ilk olarak yıpranmış ve kurumuş saçlarından başlar. Pantene argan yağlı doğal bakım serumu, zengin içeriği ile özellikle yıpranmış ve kırılmaya meyilli saçlar için rahatlıkla kullanılabilir. Serum, saç korteksinde yer alan tüm bileşenleri yeniden kazandırarak parlak, bakımlı ve sağlıklı bir görünüm yaratır. Özellikle sürekli ısıl işlemler uygulanan saçlar; sık sık kırılır, matlaşır, kurur ve yıpranır. Pantene saç serumu, günün istenen her saatinde kullanıma uygun kurtarıcı ürünler arasında yer alır. Argan yağlı serum, saçları doğal nem dengesine kavuşturur. Aynı zamanda saçlardaki fazla yağın ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Pantene argan yağ doğal saç bakım serumu, kısa sürede göz kamaştırıcı bir görünüme kavuşmanızı sağlar.

Pantene Doğal Saç Bakım Serumu Argan Yağı Kaliteli midir?

Pantene Elixir 2x100 Ml Doğal Saç Bakım Serumu Argan Yağ Yorum

Pantene argan yağ doğal saç bakım serumu, yoğun ve kaliteli içeriği ile çok yönlü bir bakım sunar. Kaliteli içeriğe sahip ürün; çoğunlukla kuru, yıpranmış, elektriklenen, kabaran saçlara sahip kişiler tarafından kullanılır. Pantene Elixir 2x100 ml argan yağlı doğal sentez saç bakım serumu, günün herhangi bir saatinde parlak, sakin ve bakımlı görünüme sahip olmak için uygulanabilir. Çepeçevre koruma ve yüksek verim için her kurutma işleminin öncesinde ıslak saça Pantene serum uygulanabilir. Bunun yanında Pantene argan yağ doğal saç bakım serumu, düzleştirici ve maşa gibi aletler kullanmadan önce de sürülebilir. Bu sayede saçlar yüksek sıcaklığa karşı korumaya alınır. Serumun içeriğindeki yağ molekülleri ısıyla birlikte saça daha fazla işleyerek hem dışarıdan hem de içeriden yoğun bakım imkânı sunar. Trendyol üzerinden Pantene Elixir 2x100 ml argan yağlı doğal sentez saç bakım serumu yorumlarını inceleyebilirsiniz. Uygun fiyat seçeneklerinden yararlanarak bu mucizevi serumu kolayca satın alabilirsiniz.