Pandora Vurgulu Kalpler Sallantılı Charm

1.789 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pandora Vurgulu Kalpler Sallantılı Charm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PANDORA Satıcı Ünvanı: RND YAZILIM VE E-TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735133379200001 Vergi Kimlik Numarası: 7351333792
    Bu ürün PANDORA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kalplerimiz çok fazla sevgiyi barındırabilir. Kalplerle Dolu Kalp Sallantılı Charm ile senin için en önemli şeyleri Pandora Moments bilekliğinde taşı. 925 ayar gümüşle şekillendirilmiş bu charm’da, biri 14 ayar pembe altın kaplama, minyatür kalpler bulunuyor. Büyük kalp ve halka kısmı zarif bir ışıltı için kristal ve kübik zirkon detaylarına sahip.
  • Tema :Sevgi
  • Metal :925 ayar gümüş, 14 ayar pembe altın kaplama
  • Taş : Karışık taşlar, Kristal, Kübik zirkon
  • Renk : Mor
  • İade Metni : İade edilmesi istenen mücevherle beraber o mücevhere ait Garanti serfitikası gönderilmelidir. Garanti sertifikası beraberinde gönderilmeyen mücevherlerin iadesi yapılamamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
  • Ayar 925 Ayar
Geri Bildirim Ver

Pandora Vurgulu Kalpler Sallantılı Charm

Günlük hayatta ve özel günlerde aksesuar olarak kullanılan pek çok takı çeşidi vardır. Bunlar arasında kadınlar tarafından en çok sevilen takılardan biri de bileklik modelleridir. Charm adı verilen ve tılsımlar ile süslenerek dizayn edilen bileklik modelleri, son yılların popüler takı seçenekleri arasında ilk sıralarda yer alır. Farklı zevklere uygun olarak değişik şekillerde ve renklerde üretimi yapılan charm seçenekleri, kombinlerinize şıklık katmanıza yardımcı olur. Pandora vurgulu kalpler sallantılı charm modeli, aksesuar kullanmayı seven kişilerin beğenisine sunulur. Özel günlerde hediye etmek için son derece değerli bir seçenek olan bu parça şık tasarımı ile dikkat çeker. Siz de severek kullanacağınız bu ürünü detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Dilerseniz beğeni kazanan bu seçeneği sevdiğiniz kişilere hediye etmek amacıyla da değerlendirebilirsiniz.

  • Estetik görünüm
  • Rahat kullanım
  • İnce işçilik

Estetik Pandora Vurgulu Kalpler Sallantılı Charm Özellikleri

Estetik Pandora Vurgulu Kalpler Sallantılı Charm Özellikleri

Şık kombinlerin tamamlayıcı parçası olan bileklikler, ince işçilik ile tasarlanan charmlar sayesinde son derece estetik bir görünüm kazanır. Sevginin sembolü olarak bilinen kalplerin birleşmesiyle oluşan Pandora kalpli charm, 925 ayar gümüş kullanılarak üretilir. Minyatür kalplerinden biri 14 ayar pembe altın kaplama ile tasarlanır. Büyük kalp, parça kristal taşlar ve kübik zirkon detaylar ile süslenerek zarif görüntü elde edilir. Kaliteli malzeme kullanılarak üretildiğinden dayanıklı bir yapıya sahiptir. Zarar verebilecek malzemelerden uzak tutulduğu takdirde uzun yıllar kullanmanız mümkündür. Hafif nemli bir bez yardımıyla kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Farklı charm parçaları ile birlikte kombinleyerek kendi zevkinize uygun bileklik modelleri oluşturabilirsiniz. Özgün tasarımı ile öne çıkan Pandora charm kalp tarzınıza kolaylıkla uyum sağlar. İstediğiniz her an rahatlıkla kullanabileceğiniz bu parçayla girdiğiniz tüm ortamlarda dikkat çekici bir şıklık yakalayabilirsiniz.

Kaliteli Pandora Vurgulu Kalpler Sallantılı Charm Yorumları

Kaliteli Pandora Vurgulu Kalpler Sallantılı Charm Yorumları

İnternet üzerinden alışveriş yapmak, son yılların en popüler uygulamalarındandır. Bu sistem, insanlara pek çok avantaj sağlar. Bu avantajlardan biri de ürünleri kullananlar tarafından yapılan yorumların olmasıdır. Alışveriş yapmadan önce satın alınacak ürünü araştırmak doğru kararı vermek açısından önemlidir. Bunun için müşteri yorumlarına bakmak en iyi yöntemdir. Pandora vurgulu kalpler sallantılı charm yorumlarına kolay bir şekilde ulaşıp ürünü önceden satın almış kişilerin deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Bu sayede ürünün kalitesi ve marka ile ilgili ön bir bilgiye sahip olabilirsiniz. Pandora, son modaya uygun olarak üretimini yaptığı aksesuar tasarımları ile dikkat çeken markalardan biridir. Pandora vurgulu kalpler sallantılı charm kullananlar tarafından tam not alan ürünler arasındadır. Detaylı bir şekilde inceleme yaptıktan sonra satın almaya karar verdiğiniz ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Şık Pandora Vurgulu Kalpler Sallantılı Charm Fiyatı

Şık Pandora Vurgulu Kalpler Sallantılı Charm Fiyatı

Pek çok insan tarafından severek kullanılan takılar, farklı tasarımlar ile üretime sunulur. Bu ürünlerin fiyat aralıkları da modellerin özelliklerine ve markasına göre değişiklik gösterir. Şık tasarımı ve dayanıklı yapısı ile dikkat çeken Pandora charm modeli de üretiminde kullanılan malzemeler ile materyallerin kalitesi göz önünde bulundurularak fiyatlandırılır. Zarif görüntüsüyle şıklığınıza şıklık katacak olan Pandora vurgulu kalpler sallantılı charm fiyatı, farklı bütçelere hitap eder. Siz de bütçenize ve zevkinize uygun olan bu modeli rahatlıkla satın alabilirsiniz. Kalpli charm modeli ile ilgili daha fazla bilgiye sahip olup ürün özelliklerini ve detaylarını kapsamlı biçimde öğrenebilirsiniz. Trendyol'un güvenli online alışveriş seçeneğini kullanarak hızlı bir şekilde siparişinizi oluşturabilirsiniz. Beğeni kazanan bu seçenek ile hem şık hem de kaliteli bir deneyime imza atabilirsiniz.