Pandora Işıltılı Tam Tur Taşlı Yüzük

2.609 TL
Tükeniyor!
Beden: 48
48
50
52
54
56
58
60
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Gümüş Ürünlerin Kararmasını Etkileyen Faktörler Nelerdir?
Kimyasal Ürünler: Kimyasal içerikli –özellikle sülfat ağırlıklı- birçok ürün gümüş malzemesinin çok erken kararmasına neden olmaktadır. İçerisinde sülfat bulunan sabun, şampuan gibi ürünler ve parfüm, deodorant gibi ürünlerde gümüşle direkt olarak temas etmesi sonucunda olumsuz bir sonuca neden olmaktadır.
Hava Kirliliği: Gündelik hayatın içerisinde birçok kişiyle aynı alanlarda bulunmak ve izole olmanın çok zor olduğu kalabalık alanlarda havaya karışan maddeler gümüşle direkt etkileşime geçmekte ve kararmasına sebebiyet vermektedir.
Ter: Ter asidik değeri yüksek bir sıvıdır. Ph etkili sıvılarda eğer asit oranı fazlaysa gümüş bu durumdan olumsuz etkilenecektir.
Nem: Gümüş takılar kullanılmadığı zamanlarda bir gıda gibi özel olarak muhafaza edilmelidir.
Gümüş Ürünlerin Kararması Nasıl Önlenir?
- Gümüş takıların kararmasını engellemenin en etkili yolu, onu bir çanta veya temiz, kuru ve hava geçirmez bir kapta saklamaktır. Bu şekilde takılarınızın çizilmesini de önleyebilirsiniz. Kararmaya sebep olan elementleri emmeye yardımcı olacak kabın içindeki mücevherle birlikte kararmaz bir şerit kullanmalısınız.
- Gümüşünüzü yenilemek için zaman zaman gümüş aksesuarlarınızı mikrofiber bir bez ile silin ve parlatın.
- Duşta, spa küvetinde veya yüzme havuzunda gümüş takıları kullanmayın.
- Gümüşün yüzeyini çizebileceğinden lekeleri temizlemek için diş macunu veya kabartma tozu kullanmanız önerilmez
- Gümüşünüzü temizlemek için ağartıcı veya aseton gibi sert kimyasallar kullanmayın; gümüşü daha donuk hale getirip yüzeyi mahvedebilirler.
- Gümüşü ev ortamında parlatmak için limon, sirke ve karbonat gibi malzemelerin kullanılacağı önerilse de bunlar gümüşe daha fazla zarar verebilir. Gümüşü parlatmak üzere özel olarak üretilen ürünlerden yararlanmak daha iyi bir tercih olacaktır.

Ürün Bilgileri

Pandora Işıltılı Tam Tur Taşlı Yüzük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PANDORA Satıcı Ünvanı: RND YAZILIM VE E-TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735133379200001 Vergi Kimlik Numarası: 7351333792
    Bu ürün PANDORA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Işıltılı Tam Tur Taşlı Yüzük ile klasik bir görünüm yarat. 925 ayar gümüş ile elde tamamlanan bu tam tur taşlı yüzük ışıltılı şeffaf kübik zirkon taşlar ile işlendi. Tasarım tek başına veya diğer yüzüklerle kullanıldığında eşsiz bir şekilde güzel görünüyor. Tek renkli bir görünüm yaratmak için benzer renklerdeki yüzüklerle veya göz alıcı bir kombinasyon yaratmak için kontrast metallerle kullanabilirsin. Yıllar boyu koleksiyonunun vazgeçilmezi olarak kullanman için tasarlandı.
  • Metal: 925 ayar gümüş
  • Taş: Kübik zirkon
  • Renk: Şeffaf
  • İade Metni: İade edilmesi istenen mücevherle beraber o mücevhere ait Garanti serfitikası gönderilmelidir. Garanti sertifikası beraberinde gönderilmeyen mücevherlerin iadesi yapılamamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 925 Ayar
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Pandora 190050C01 Işıltılı Tam Tur Taşlı Yüzük

Pandora ışıltılı tam tur taşlı yüzük; şıklık, zarafet ve kaliteyi birleştirir. İnce tasarımı, tek sıra ve tam tur taş dizaynıyla hem sade hem de şık bir parçadır. Parmağınızda ağırlık ve kalabalık yapmadan ışıldar. Elmas benzeri kübik zirkon taşların özel kesimi ve şeffaf rengi sayesinde ışığı yüksek oranda yansıtır. Böylece ışık şölenini ellerinize taşır. Kaliteli malzemeleri sayesinde kırılmaz, çatlamaz, çizilmez ve matlaşmaz. Cildinizi kaşındırmaz, kızartmaz, herhangi bir tahrişe veya alerjik reaksiyona sebep olmaz. Hem günlük hem de özel kullanım için tercih edilebilir. Tek başına takılabilir veya farklı aksesuarlarla birleştirilebilir. Şıklığıyla göz kamaştıran bu yüzüğün uzun yıllar zevkle kullanılması mümkündür.

  • Ana malzemesi 925 ayar gümüştür.
  • Şeffaf kübik zirkon taşlarla bezelidir.
  • 7 farklı beden seçeneği mevcuttur.

Pandora Işıltılı Tam Tur Taşlı Yüzüğün Özellikleri Nelerdir?

Pandora Işıltılı Tam Tur Taşlı Yüzüğün Özellikleri Nelerdir?

Pandora ışıltılı tam tur taşlı yüzük, zarif bir aksesuardır. Halka şeklinde tasarlanan yüzüğün tamamı, zirkon taşlarla bezelidir. Yüzük üzerinde tam 19 adet ışıltılı taş mevcuttur. Özellikle ışık altında parıldayan bu taşlar, son derece şık ve göz alıcı bir görünüm sunar. Orijinal gümüş rengini koruyan yüzük, aksesuarda gri tonlarını sevenler için ideal bir seçenektir. İnce tasarımlı ürünün çapı ise farklılık gösterir. Geniş beden aralığı, ürünün avantajlı özelliklerinden biridir. Tam 7 farklı beden seçeneğiyle kullanıcı karşısına çıkan yüzük; 48’den 60’a kadar numaralandırılır. Boyut kılavuzu sayesinde kendinize en uygun numarayı bulmanız mümkündür. Pandora ışıltılı tam tur taşlı yüzük fiyatı da ürünün bir diğer avantajlı özelliğidir. Zira ürün, kullanıcıların yüzünü güldüren fiyatı sayesinde akıllı alışverişin keyfini çıkarmanıza yardımcı olur.

Pandora Işıltılı 925 Ayar Gümüş Yüzük Kaliteli midir?

Pandora Işıltılı 925 Ayar Gümüş Yüzük Kaliteli midir?

Pandora ışıltılı tam tur kübik zirkon taşlı yüzük için iki farklı malzeme kullanılır. Yüzüğün ana materyali 925 ayar gümüştür. Gümüş takılar, kasıtlı veya ağır bir darbe almadıkları sürece deforme olmazlar. Hava ile teması sonucunda ürün yüzeyinde zaman içinde kararmalar gözlense de evde bulunan malzemeler yardımıyla kolaylıkla temizlenirler. Uzun ömürlü kullanıma uygun, evladiyelik ürünlerdir. Üstelik antibakteriyel özelliği bulunan gümüş hem biyolojik hem mental sağlığınıza iyi gelir. Pandora ışıltılı tam tur taşlı 925 ayar gümüş yüzük, şeffaf kübik zirkon taşlarla süslenir. Elmasa benzerliğiyle bilinen kübik zirkonya, sentetik bir taştır. Ancak dayanıklı bir malzeme olduğu için çizilmez ve matlaşmaz. Ürün değerinin katlanmasını sağlar. Üstelik bu yüzük, geri dönüştürülmüş malzemeden imal edildiği için doğa dostudur. Son olarak el işçiliğiyle tamamlanan yüzük, kalitesini kanıtlar.

Pandora Işıltılı Kübik Zirkon Yüzük Günlük Kullanıma Uygun mudur?

Pandora Işıltılı Kübik Zirkon Yüzük Günlük Kullanıma Uygun mudur?

Pandora ışıltılı tam tur taşlı yüzük, günlük kullanıma uygun bir üründür. Işıltılı görünümüne rağmen ince ve zarif tasarımıyla sade bir şıklığı temsil eder. Dilerseniz sade bir kombini bu yüzük yardımıyla yükseltebilirsiniz. İsterseniz bu yüzüğü, ışıltınızı artırmak için kullanabilirsiniz. Tek başına kullanabileceğiniz bu parçayı, farklı yüzüklerle kombinleme şansınız mevcuttur. Örneğin tek taş pırlanta, alyans veya farklı değerli taşlarla bezeli yüzükler, bu ürünün yanına çok yakışır. Şeffaf zirkon taşlı küpe ve bileklikler de yine bu yüzük ile birleştirebileceğiniz aksesuarlar arasında yer alır. Aynı zamanda bu yüzüğü, özel günlerde tercih etmeniz de mümkündür. Pandora yüzük, şık kıyafetleriniz için tamamlayıcı bir aksesuardır. Eğer bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Pandora ışıltılı tam tur taşlı yüzük yorum sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz siz de bu ışıltılı yüzüğü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.