Panasonic Viera Akıllı Lcd Led Tv Kumanda

100 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Panasonic Viera Akıllı Lcd Led Tv Kumanda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eBayHrn Satıcı Ünvanı: HARUN DELİGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2740525787
    Bu ürün eBayHrn tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Panasonic Viera Akıllı Lcd Led TV Kumanda

Televizyonu uzaktan kontrol edebilmek için üretilen Panasonic Viera akıllı LCD LED TV kumanda, hayatınızı pratik ve kolay hale getirir. Dayanıklı yapısı sayesinde düşme sonucunda oluşabilecek durumlara karşı da direnç gösterir. Uydu alıcısı ya da televizyon kumandası olarak adlandırılan Panasonic Viera TV akıllı universal kumanda, seri modeline uygun olan televizyonlar için tasarlanır. LED ve LCD için geliştirilen Panasonic TV kumandası, birçok fonksiyonel işlemin yapılabilmesini sağlar. İşlevsel tasarıma sahip olan kumanda, oldukça basit ve pratik bir şekilde kullanılır. Kumanda üzerindeki sayılar, oklar ve diğer tuşlar televizyonda birçok işi yapabilmenizi sağlar. Kumanda sayesinde kanal değiştirebilir, ses açıp kapatabilir, televizyonu uzaktan açıp kapatabilir, kanal sırası oluşturabilir, dilediğiniz kanalları silebilir ve birçok işlemi kolayca yapabilirsiniz.

  • Kullanışlı tasarım
  • Dayanıklı yapı
  • LCD ve LED TV uyumlu

Panasonic Viera Akıllı LCD LED TV Kumanda Özellikleri

Panasonic Viera Akıllı LCD LED TV Kumanda Özellikleri

Ürün, hafızasına aldığı farklı kodlar sayesinde televizyonu tek kumandadan kontrol edebilmeyi sağlar. Bir diğer adı Universal kumanda olarak bilinen Panasonic TV kumanda farklı cihazlarda ideal kullanım sunar. Kalıcı hafıza özelliği ve kod öğrenme yeteneği ile öne çıkar. Pil çıkarıldığında ya da cihaz uzun süre kullanılmadığında da kodları saklar. Ürünün hafızasını tekrar ayarlama ihtiyacı olmadan kaldığınız yerden kullanıma devam edebilirsiniz. Yeni nesil akıllı televizyon gibi birçok modele uyumlu olan Panasonic Viera kumanda, ebat ve tuş takımı gibi fiziksel özellikleri ile pek çok fonksiyonu yerine getirir. Ergonomik yapısı sayesinde ele tam oturur ve rahat kontrol sağlar. Farklı renklerdeki tuşları sayesinde hangi tuşta ne yapıldığının unutulmasının önüne geçer. Mute tuşuyla sesi kapatabilir, kısayol tuşları ile hayatınızı kolaylaştıran akıllı kumandayı dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanabilirsiniz.

Panasonic Viera Akıllı LCD LED TV Kumanda Avantajları

Panasonic Viera Akıllı LCD LED TV Kumanda Avantajları

Evde ya da iş yerinde tercih edilen LCD ya da LED televizyonlar için sık tercih edilen Panasonic Viera TV kumanda, dayanıklı materyalleri ile uzun süre kullanım imkanı sağlar. Bu kullanışlı ürün sayesinde kısa sürede televizyonunuzu açabilir, kanalı hızlıca değiştirebilir ya da kendinize uygun kanalları öne alabilirsiniz. Dayanıklı ve üstün kaliteli Panasonic LED TV kumandası, uzun yıllar ilk günkü kalitesi ile kullanılabilir. Akıllı kumandanın pili bittiğinde dahi bilgileri koruyan Panasonic kalitesi, güçlü hafızası sayesinde tekrar kullanılmaya başlandığında kolaylık sağlar. Avantajlı boyutu olan bu ürün, ağırlık yapmaz ve rahat taşınabilir. Yüksek hızdaki çalışma gücü sayesinde saniyeler içinde girilen komutu yerine getirir. Televizyon izlemeyi keyifli hale getiren bu model, son teknoloji ile üretilir. Evinizde ve iş yerinizde son teknolojiyi kullanmak istiyorsanız, Panasonic Viera kumandayı tercih edebilirsiniz.

Panasonic Viera Akıllı LCD LED TV Kumanda Fiyatı

Panasonic Viera Akıllı LCD LED TV Kumanda Fiyatı

Panasonic uzaktan kumanda fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Bu ürün hayatın kolay ve pratik hale gelmesini sağlar. Televizyon keyfi yapmak isterken yerinizden kalkmadan cihazı kontrol etme imkanı sunan ürün, kaliteli materyal ile üretilerek kırılmaya karşı dayanıklı hale getirilir. Ergonomik yapısı ve dayanıklı olması sayesinde çocuklu evlerde de gönül rahatlığıyla tercih edilir. Uzun süre kullanıldığında dahi yeni görüntüsünü koruyan akıllı kumanda son, teknoloji ile üretilir. LED ve LCD televizyon modelleri için üretilen Panasonic akıllı kumanda sayesinde zevkinize uygun olan kanalları sıralayabilir ya da favori listenizi oluşturabilirsiniz. Ürünü önceden deneyimleyenler tarafından tercih edilen ve hayatınızı kolaylaştıran kaliteli kumandayı evinizin içerisinde uzun süre kullanabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Panasonic Viera Akıllı Lcd Led TV Kumanda kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Gelişmiş teknolojik özelliklere ve kullanım kolaylığına sahip olan bu ürüne Trendyol içerisinden uygun fiyata sahip olabilirsiniz.