4
Telsiz & Masaüstü Telefon kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Panasonic Kx-tg1611 Telsiz Telefon

1.149,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.139,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.149,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.149,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.159,44 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Panasonic Kx-tg1611 Telsiz Telefon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Techmarketim Satıcı Ünvanı: ZERTEK BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998182941100001 Vergi Kimlik Numarası: 9981829411
    Bu ürün Techmarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Panasonic KX-TG1611 Telsiz Telefon ÖZELLİKLER: Tek satır arkadan aydınlatmalı LCD Ahizede parmak izi bırakmayan yüzey 50 kapasiteli telefon rehberi Arayan numara gösterme (50 kayda kadar) Çağrı paylaşımı Herhangi bir tuşla cevaplama Saat&Alarm 17 saate kadar konuşma/150 saate kadar bekleme süresi Tuş kilidi Duvara monte edilebilir

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Model Tek Satır LCD
  • Rehber Kapasitesi 21 - 50 Adet
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Panasonic Telsiz Telefon Kx-tg1611 Dect Siyah

Haberleşmenin bir lüks olmaktan çıkıp ihtiyaç haline geldiği 21. yüzyılda, bu ihtiyacın temelini telefonlar oluşturur. Bulunuşuyla dünyanın bir dönüm noktası yaşadığı telefon, günümüzde toplumun bir parçası olan herkesin kaçamayacağı bir haberleşme aracı haline gelmiştir. Bu araçlardan biri olan telsiz telefonlar, sabit hatlarınız için kullanabileceğiniz seçeneklerden biridir. Panasonic KX TG1611 de bu ürün skalası içinde göze çarpan iletişim araçları arasındadır. Telsiz telefon bağlantısı sağlayan bu ürün ile siz de eviniz veya iş yerinizde aramalar yapabilirsiniz. KX-TG1611 ile sabit hattınızla güvenli görüşmeler yapabilir ve uzun süren şarj kapasitesi sayesinde istediğiniz her an telefonunuza ulaşabilirsiniz. Fiziksel ve tasarım özellikleriyle göz dolduran bu ürüne hemen sahip olabilirsiniz.

  • Uzun süren şarj kapasitesi
  • Bağlı olduğu alanda konuşma özgürlüğü
  • Led ışıklı ve net ekran özelliği

Panasonic Siyah Telsiz Dect Telefonun Avantajları

Panasonic Siyah Telsiz Dect Telefonun Avantajları

Günümüzde kişisel bilgilerin paylaşımının oldukça yaygın ve zaman zaman tehlikeli olduğu gerçeği, çoğu insanı özel hayatına dair paylaşımları sınırlı tutmaya iter. Kişisel bilgilerinizden akla ilk gelenlerden biri olan telefon numarası da istemediğiniz insanların eline geçmesi halinde sizi sıkıntıya sokabilir veya rahatsız edebilir. Özellikle iş hayatınızda çok fazla insanla muhatap olmak zorunda kalıyorsanız, telefon numaranızın oldukça fazla insanın eline geçmesi de kaçınılmaz olur. Bu nedenle kişisel cep numaranızı paylaşmak yerine evinize veya iş yerinize alacağınız sabit hatlı bir telefon, sizi bu dertten kurtarabilir. Panasonic KX-TG1611 telsiz telefon kişisel numaranız yerine kullanacağınız sabit hattınıza tanımlayabileceğiniz ürünlerden biridir. Siz de Panasonic KX-TG 1611 Dect Telefon ile yapacağınız görüşmelerde kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Böyle bir ürüne ihtiyacınız varsa ihtiyacınıza yönelik olarak tercih edebilirsiniz.

Panasonic Siyah Telsiz Dect Telefon Özellikleri

Panasonic Siyah Telsiz Dect Telefon Özellikleri

Panasonic Telsiz Telefon KX-TG1611 sahip olduğu avantajlı özellikler sayesinde, kendi kategorisinde öne çıkan ürünlerden biridir. İlk olarak karşılaşacağınız tek satır arkadan aydınlatmalı LCD özelliği sayesinde arayan numarayı net bir şekilde görebilirsiniz. Bu özelliğe ek olarak son 50 aramayı gösterme kapasitesi de mevcuttur. 17 saate kadar konuşma ve 150 saate kadar bekleme özelliği de Panasonic KX-TG1611 özellikleri arasında göze çarpar. Duvara kolaylıkla monte edebileceğiniz bu ürün ile ekstra bir yer arayışına girmenize gerek kalmaz. Tuş kilidi sayesinde yanlışlıkla yaptığınız aramalar da ortadan kalkar. Panasonic KX-TG1611 Dect Telefon siyah her ortama uyum sağlayacak görünümü ve rengiyle telefonu kullanacağınız alana da oldukça yakışır. Bu rengi seçerek hem ihtiyaçlarınızı karşılayabilir hem de bulunduğun ortamın dekorasyonuna şık bir dokunuş katabilirsiniz.

Panasonic Siyah Telsiz Dect Telefon Fiyatları

Panasonic Siyah Telsiz Dect Telefon Fiyatları

Panasonic KX-TG1611 Telsiz Telefon fiyatları, telefonun sağladığı kullanım olanakları ve uzun süre kullanıma uygun olmasına rağmen oldukça uygundur. Her evin veya iş yerinin sahip olabileceği bu ürün, size minimum yatırımla maksimum fayda kazanmanızı sağlar. Ürün özellikleri incelendiğinde oldukça fazla ihtiyacı giderebileceği ortaya çıkar. Bu nedenle seçeceğiniz KX TG1611 Dect Telefon hayatınızın vazgeçilmez iletişim araçlarından biri olur. Özellikle iş yerindeki iletişim trafiğini düzeltebilecek olan bu ürün ile iş hayatınız verimli hale gelir. Evinizde de güvenle kullanabileceğiniz ürüne müşteri deneyimlerini de incelemenize imkan sağlayan Trendyol ile ulaşabilirsiniz. Aklınıza takılan soruların cevaplarını Panasonic KX-TG1611 Telsiz Telefon yorum kısmında kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Online alışverişin tartışılmaz faydalarından biri olan bu özellikle, ihtiyacınız olan özellikleri belirleyerek alışverişinizi güvenle yapabilirsiniz. Seçtiğiniz modeli kısa sürede satın alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.