Panama Yayıncılık Benliğini Arayan Çocuk - Virginia M. Axline

123,76 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
123,76 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
140,25 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Panama Yayıncılık Benliğini Arayan Çocuk - Virginia M. Axline

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Panama Yayıncılık Satıcı Ünvanı: PANAMA YAYINCILIK BASIM YAYIN DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721068882000001 Vergi Kimlik Numarası: 7210688820
    Bu ürün Panama Yayıncılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Benliğini Arayan Çocuk

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Virginia M. Axline
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Panama Yayıncılık Benliğini Arayan Çocuk

Panama Yayıncılık Benliğini Arayan Çocuk Dibs adındaki erkek bir çocuğun kimlik arayışını anlatan bir kitaptır. İlk olarak 1964 yılında yayınlanmıştır. Kitabın yazarı Virginia M. Axline, ABD doğumlu bir psikologtur. Seanslarında karşılaştığı gerçek hikayelerden uyarlama yaparak kitabını yazmıştır. Panama Yayıncılık ise uzun yıllar önce yazılan bu kitabı çocuk psikoloji danışmanı eşliğinde çevirmiş ve okuyuculara sunmuştur. Çocukları daha iyi anlamak ve gelişim dönemlerinde destek olmak için en doğru kitaptır.

 
  • Ebeveynlere uygun
  • Mesleki ve edebi çalışma ürünü
  • Klasik eser niteliği

Panama Yayıncılık Benliğini Arayan Çocuk İçeriği

Panama Yayıncılık Benliğini Arayan Çocuk İçeriği

Panama Yayıncılık Benliğini Arayan Çocuk içeriği ile pek çok okuyucuya ulaşmayı başaran kitaplar bir tanesidir. Kitabın ana karakteri bir çocuktur. Dibs isimli bu çocuğun çevresinde gelişen kitap ebeveynlere rehber olacak konular içermektedir. Kimlik arayışında olan Dibs, hiç konuşmadığı ve çevresindekilere karşı ilgisiz bir tavır sergilediği için ailesi tarafından farklı görülür. Hatta zihinsel bir problemi olduğu düşünülmektedir. Babası bilim insanı ve annesi doktor olan Dibs kardeşiyle karşılaştırıldığı zaman ilgisiz büyümüş bir çocuktur. İstenmeyen bir dönemde dünyaya gelmesi anne ve babası tarafından bu şekilde büyütülmesine neden olmuştur. Fakat kız kardeşi Dibs’ten farklı olarak büyümüş ve problemsiz bir çocuk olarak görülmektedir. Bu durumlar Dibs’in kendini sorgulamasına ve kimliğini aramasına neden olmuştur. Öğretmenin desteği ile oyun terapisine başlaması da süreci desteklemiştir. Oyun terapistine giderek güveni artan Dibs kurduğu oyunlar ile iletişimi artmıştır ve problemlerin nedeninin görülmesini sağlamıştır.

 

Panama Yayıncılık Benliğini Arayan Çocuk Kullanımı

Panama Yayıncılık Benliğini Arayan Çocuk Kullanımı

Panama Yayıncılık Benliğini Arayan Çocuk yorumları ve değerlendirmelerde kullanım için ebeveynlere uygundur ifadeleri yer alır. Çocuk sahibi olmak isteyen veya çocuklarıyla iletişim problemi yaşayan ebeveynlerin mutlaka okuması gereken kitaplar arasında yer alır. Problemli olduğu düşünülen bir çocuğun iyileşme sürecinin anlatılması ve ebeveynlerin tutumlarına da yer verilmesi önemli bir kitap olmasını sağlamıştır. Oyun terapisine devam eden Dibs, bir süre sonra duygularını bastırmayı öğrenmiş ve saldırgan tutumlarının giderek azaldığı görülmüştür. Bunun dışında kitapta Dibs için testler yapıldığı ve zihinsel engeli olduğu düşüncesinin aksine üstün zekalı bir çocuk olduğu görülmüştür. Bu sonuçların ve Dibs’in gelişiminin farkında olan ebeveynlerinin de iyileştiği görülmektedir. Yani Dibs’in iletişimini geliştirmesi ve normal bir çocuk olduğunu kanıtlaması ebeveynlerin de düşünce olarak rahatlığının görülmesini sağlamıştır. Psikolog yazar tarafından gerçek ve içten şekilde işlenen bu konu okuyanların derinden etkilenmesine neden olmuştur.

 

Panama Yayıncılık Benliğini Arayan Çocuk Fiyatı

Panama Yayıncılık Benliğini Arayan Çocuk Fiyatı

Panama Yayıncılık Benliğini Arayan Çocuk fiyatı araştırılan konular arasında yer almaktadır. Klasik eser niteliği taşıyan bu kitap Panama Yayıncılık tarafından güncel olarak çevrilen ve düzenlendikten sonra satışa sunulan kitap ciltsiz bir kitaptır. Normal boy olarak nitelendirilir. Sahip olduğu bu özellikler ve sayfa sayısı kitap fiyatının belirlenmesini sağlamıştır. Kitabın konusu ve konunun işlenişi öne çıkmasında etkili olmuştur. Eski bir tarihte yani 1964 yılında yazılan bu kitap, yaşananların halen oldukça benzer olduğunu göstermektedir. İstenmeyen bir çocuğun yaşama tutunma şekli ve kendini arayışı hala şahit olabilecek bir durumdur. Psikolog yazarın gerçek hikayelerden öne çıkarak işlediği bu konuyu sizler de merak ediyorsanız kitabı okuyabilirsiniz. Ebeveynler tarafından çok sevilen mesleki ve edebi çalışma ürünüdür. Panama Yayıncılık tarafından yayınlanan Benliğini Arayan Çocuk’u okumak isterseniz ürünü detaylı bir şekilde inceledikten sonra satın alabilirsiniz. Ayrıntılı inceleme ve alışveriş için tüm detaylar Trendyol’da yer alır.