Palmera Pa-01 Aşı Makası

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palmera Pa-01 Aşı Makası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEDEF İTHALAT Satıcı Ünvanı: HEDEF İTHALAT İHRACAT İNŞAAT TURİZM TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461000501300011 Vergi Kimlik Numarası: 4610005013
    Bu ürün HEDEF İTHALAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Palmera PA-01 Aşı Makası SET İÇERİĞİ: AŞI MAKASI
  • YILDIZ TORNAVİDA
  • ANAHTAR
  • 3 ADET AŞI BIÇAĞI (OMEGA, GENİŞ KALEM-YARMA, DAR KALEM-YARMA) KOLAY DEĞİŞTİRİLEBİLİR AŞI BIÇAĞI ALTERNATİFLERİ AŞILAMA İÇİN GEREKLİ HER İHTİYACINIZI KARŞILAR. ÇALIŞMA ESNASINDA UFAK KESİMLERİNİZİ YAPMANIZA İMKAN SAĞLAYAN MAKAS BÖLÜMÜ İLE AYRI BİR MAKASA İHTİYAÇ DUYMAZSINIZ. DİKKAT : KUSURSUZ BİR AŞILAMA İÇİN, AŞI BIŞAĞININ YASTIK ÜZERİNDEKİ BIÇAK KANALINA TAM OLARAK OTURDUGUNDAN EMİN OLUNUZ.
Geri Bildirim Ver

Palmera Pa01 Çantalı Aşı Makası Seti 21 cm

Birbirinden farklı iklim özelliklerinin hakim olduğu topraklarda, modern tarımın da etkisi ile yapılan zirai ilaç uygulamaları oldukça yaygındır. İklimsel özelliklere göre üretilen sebze ve meyveler ya da sadece farklı botanik türlere ait yetiştirilen ürünlerin sağlıklı görünmesi ve belirli böcek türleri tarafından yenmemesi için zirai ilaç kullanılması gerekmektedir. Birçok ürüne ev sahipliği yapan arsanız veya bahçenizde, bitki çeşidini korumak ve devamlılığı sağlamak adına ilaç kullanırken bazı donanımlardan yardım almanız sizin faydanıza olacaktır. Modern tarımın ve evde süs bitkilerinin vazgeçilmezi olan Palmera pa01 çantalı aşı makası seti zirai ilaçların ve aşıların uygulanmasını kolaylaştırmaktadır. Böylece her yıl elde ettiğiniz ürün verimi artarken, ürünleriniz arasında devamlılığı da sağlayabilirsiniz. Hiçbir aşı uygulama bilgisi olmayanların bile bitkilerine aşı yapmasını kolaylaştıran bu aşı makası seti ile modern tarımın inceliklerine sahip olabilirsiniz.

  • Kolay Tutmayı Sağlayan Gövde Dizaynı
  • Birden Fazla Aşı Bıçağı Seçeneği
  • Zamandan Tasarruf Sağlama

Palmera Pa01 Çantalı Aşı Makası Seti ile Üstün Mahsul Garantisi

Modern Aşı Makası ile Üstün Mahsul Garantisi

Yetiştirdiğiniz ağacın iyi bir meyve vermesini istiyorsanız, ilaçlama prosedürlerine uygun olarak düzenli olarak aşılarını yaptırmanız gerekir. Meyve bahçesi sahipleri ya da hobi amaçlı verandasında bitki yetiştirenler için geliştirilen ve son model teknolojilerin kullanıldığı Palmera pa01 çantalı aşı makası seti 21 cm yorum ve detaylı özellikleri ile ihtiyaçların ötesinde kullanım avantajı sağlamaktadır. Palmera markası piyasaya sürdüğü bu ürün ile zirai ilaçlama alanında herkesin işlerini kolaylaştıracak teknolojiler sağlamaktadır. Daha kısa sürede daha fazla alanı aşılamanıza imkân tanıyan yapısı zamanında ve etkin aşılama tekniği sunar. Mevsimin uygun olduğu her vakit bu aşı makasını kullanarak ürünlerinizi aşılayabilir ve uygulama esnasında kabuk kaldırmadığı için bitkilerinizin bütünlüğünü sağlayabilirsiniz. Her yetiştirdiğiniz ürünün belirli bir aşılama zamanı ve mevsimi olmaktadır. Bu zamanlar geldiğinde rahatlıkla bu aşı makasını kullanabilirsiniz.

Palmera Pa01 Çantalı Aşı Makası Seti ile Modern Tarımın Kolay Aşılama Yolu

Aşı Makası ile Modern Tarımın Kolay Aşılama Yolu

Hiçbir şekilde aşı uygulamayı bilmeyenler veya bu alanda profesyonel bir bilgiye sahip olanların ustalıkla yardımına koşan bu ürün, aşısını yaptığınız bitkilerin ve ağaçların daha kısa sürede meyve verebilmesini sağlar. Bahçesi olanların veya süs bitkisi bakmayı sevenlerin birkaç basit uygulama ile aşı yapmayı kolaylaştıran Palmera pa01 aşı makası, yetiştirdiğiniz mahsullerin her türlü hava olayına karşı bağışıklık geliştirmesine faydalı olur. Böylece toplama esnasında verimde dalgalanmalar görülmesini engelleyebilirsiniz. Her türlü toprak üzerinde yetişebilen bitki veya ağaçlara yapılan aşıların, aşı bandı kesilerek oluşan kısmında hava kaçağını önlemektedir. Kullanım kolaylığı sağlarken aynı zamanda ürünlerinizin daha kısa sürede olgunlaşmasını da sağlayabilirsiniz. Çok eski zamandan beri birçok çiftçinin tercih ettiği bu uygulamayı siz de evlerinizde son model gelişmiş teknolojileri kullanarak rahatlıkla uygulayabilirsiniz. palmera pa01 çantalı aşı makası seti 21 cm indirimlerine göz atarak ürünü avantajlı fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz.

Palmera Pa01 Çantalı Aşı Makası Seti Fiyatı

Birbirinden Farklı Aşıları Uygulama Seçeneği

Uzun zaman önce iki ağacın birbirine sürtünmesi ile keşfedilen bu aşı macerası, günümüzün teknik donanımlarında kontrolün ve ürün verimliliğinin iklimden en az etkilenmesi adına birbirinden farklı aşı uygulama tekniklerini doğurmuştur. Bunlardan biri olan aşı makası ile uygulama, müşterilerin evleri, bahçeleri veya tarlasındaki bitki ve ağaçlar için sıklıkla tercih ettiği bir ürün olmaktadır. Sadece iyi bir mahsul elde etmenizi değil aynı zamanda doğru fidanı üretmek içinde Palmera pa01 çantalı aşı makası seti 21 cm kampanya ve indirimlerinden faydalanabilirsiniz. Aynı zamanlarda farklı türden ağaçlar için kullanıma uygun olan 3 tip aşı bıçağını da kutu içerisindeki setten ulaşabilirsiniz. Omega, geniş yarma ve dar yarma aşı bıçaklarını özel çantası içerisinde taşıyabilir, her gittiğiniz alana rahatlıkla bu hafif yapıdaki ergonomik makası götürebilirsiniz. Palmera pa01 çantalı aşı makası seti 21 cm satın almak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.