Palmera F35 Şarjlı Budama Makası 3 Akülü Yedek Bıçak ve Kılıf

10.693,74 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Palmera F35 Şarjlı Budama Makası 3 Akülü Yedek Bıçak ve Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tophan Makina Satıcı Ünvanı: TOPHAN MAKİNA TARIM HIRDAVAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0853063165700001 Vergi Kimlik Numarası: 8530631657
    Bu ürün Tophan Makina tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • F35 BUDAMA MAKASI ÜÇ AKÜLÜ 35mm PALMERA KESME ÇAPI AYARLANABİLİR MODEL BIÇAK AĞIZ ÇAPINI İSTEDİĞİNİZ BOYUTTA AYARLAYABİLİRSİNİZ SMK KODU : 112582 MALZEME KODU : F35 Kutu İçerisinde
  • Yedek Bıçak, Yağ & Gres, Eğe, Şarj Cİhazı, Anahtar Takımları, Palmera Kılıf ve Büyük Sert Plastik Taşıma çantası PAKET İÇERİĞİ: 1 ADET SERT PLASTİK MALZEMEDEN TAŞIMA ÇANTASI 1 ADET PALMERA F35 BUDAMA MAKASI 1 ADET PALMERA MARKA TAŞIMA İÇİN KEMER KILIFI 1 ADET YEDEK BIÇAK DİŞLİ İLE BİRLİKTE 3 ADET 14.4V 2.5AH AKÜ 1 ADET ŞARJ CİHAZI (3 AKÜYÜ AYNI ALDA ŞARJ EDEBİLEN) 1 SET : GRES & YAĞ VE ALYAN ANAHTARLARI Teknik Özellikler Akü Kapasitesi 2,5 Ah Çalışma Süresi 4 saat (tek akü ile ) Kesme Çapı 1-35 mm
Geri Bildirim Ver

Palmera F35 Budama Makası 3 Akülü 35 mm

Akülü budama makası, bahçe işlerinde en büyük yardımcılarından biridir. Palmera F35 budama makası 3 akülü 35 mm bahçe bakımınızda size yardımcı olmak için yeni teknolojiyle tasarlanan yüksek performanslı bir üründür. Bıçak ağzı istediğiniz boyutta ayarlanabilir özelliktedir. İçerisinde 3 adet akü de bulunur. Şarjlı olduğu için kolaylıkla kesme ve biçme işlemleri gerçekleştirilir. Zamandan kazandırırken ekonomik olarak tasarruf etmenizi de sağlar. Dahili yedek bıçak dişi ve şarj aleti paketin içinde mevcuttur. Birden fazla amaçla kullanım sağladığı için farklı başlıkları da bulunur. Gres yağı ve galyan anahtarları vardır. Özel olarak geliştirilen 2,5 AH akü kapasitesi sayesinde güçlü budama özelliğine sahiptir. İçerisinde çıkan şarj cihazı ile istediğiniz yerde istediğiniz zaman şarj edebilirsiniz.

  • Kablosuz çalışma
  • 2.5 AH dayanıklı akü
  • 1-35 mm kesme çapı

Palmera F35 Elektrikli Budama Makası Özellikleri

Palmera F35 Elektrikli Budama Makası Özellikleri

Palmera elektrikli budama makası kutusu ile birlikte tarafınıza ulaşır. Sert plastik malzemeden yapılan çantanın içerisinde 1 adet Palmera elektrikli budama makası, 1 adet taşıma için kemer kılıf, 1 adet yedek bıçak dişi, 3 adet 14.4 V 2.5 AH akü, 1 adet şarj cihazı mevcuttur. Şarj cihazı üç aküyü de aynı anda şarj edebilme özelliğine sahiptir. Böylece zamandan tasarruf edebilirsiniz. Ekonomi dostu olmasından dolayı sarf ettiği enerji kontrollüdür. Kolay temizlik sağlanır. 1-35 mm arasında kesme çapı mevcuttur. Tek akünün çalışma süresi 4 saattir. Palmera F35 budama makası yüksek AH gücüne sahip olduğundan uzun kullanım sağlar ve uzun dakikalar kullanıma uygundur. Aküleri kolay çıkarılabilir özelliği sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. Dilediğiniz ayar ve seçenekte budama gerçekleştirirken farklı bıçak dişini de kullanabilirsiniz.

Palmera F35 Elektrikli Budama Makası Seti Avantajları

Palmera F35 Elektrikli Budama Makası Seti Avantajları

Bitkilerin budanması nefes almasını sağlar. Bunun da olmazsa olmazı küçük ve pratik budama makasıdır. Bu bakımdan son zamanların sıklıkla tercih edilen modellerinin başında kullanım kolaylığı açısından akülü budama makası gelir. Hafif özelliği sayesinde kolay taşınabilir. Minimal bir tasarıma sahiptir. Geliştirilmiş özellikleri, yüksek akü gücü ve güçlü budaması sayesinde uzun süre rahat bir kullanım sağlar. Palmera F35 budama makası 3 akülü 35 mm yorumlarına baktığınız zaman müşterilere sağlanan memnuniyeti görebilirsiniz. Bir budama makasından beklenen maksimum performansı vererek farklı boyutlardaki bitkileri kesebilme özelliğine sahiptir. Minimal ve ergonomik tasarımı sayesinde rahatlıkla yanınızda taşınabilir. Dayanıklı materyali ile uzun kullanım ömrü sunarken farklı aparatlarıyla ergonomik kullanım kolaylığı da sağlar. Uygun fiyatı sayesinde siz de ekonomiden tasarruf etmek isterseniz Palmera budama makası seçeneğini değerlendirebilirsiniz.

Palmera F35 Elektrikli Budama Makası 3 Akülü Fiyatları

Palmera F35 Elektrikli Budama Makası 3 Akülü Fiyatları

Özenle geliştirilmiş sağlam malzemesi, yüksek performansta budama yapma özelliği ve akülü olması ile kullanım kolaylığı bakımından ideal bir üründür. Geliştirilmiş özelliklere sahip olmasına rağmen fiyatı açısından oldukça ekonomiktir. Uygun fiyatı sayesinde satış rakamları farklı bütçelere hitap eder. Ergonomikliği ile size rahatlık sağlar ve taşınabilir özelliği ile dilediğiniz yere sizin yanınızda gelir. Yüksek kesme özelliği ile bahçenizde dilediğiniz ot ve bitkiler için oldukça kullanışlıdır. İçerisindeki yedek bıçak ve üç adet akü de ürünün kullanımı için avantaj sağlar. Palmera F35 budama makası 3 akülü 35 mm fiyatı kullananların da memnun kaldığı bir özelliğe sahiptir. Ürün özelliklerini puan sistemi ve yorumlar üzerinden daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Uzun ve etkili kullanım güvencesini bir arada görmek isterseniz bu ürüne Trendyol aracılığı ile sahip olabilirsiniz.