Palme Yayınevi Palme Yayınları Tyt Paragraf Soru Kitabı

205,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
11 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
248,74 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
3. Ürüne %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
273,70 TL
11 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
250 TL'ye %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
325,07 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palme Yayınevi Palme Yayınları Tyt Paragraf Soru Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YenbudanalTrend Satıcı Ünvanı: YENBU MAĞAZALARI YAYIN KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0947095619400001 Vergi Kimlik Numarası: 9470956194
    Bu ürün YenbudanalTrend tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Palme Yayınları TYT Paragraf Soru Kitabı Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Türkçe/Edebiyat
Geri Bildirim Ver

Palme Yayınevi TYT Paragraf Soru Bankası

Sınav dönemine eşlik eden kaynaklar, öğrencilerin bu süreci verimli bir şekilde geçirmesine yardımcı olur. Farklı alanlarda ihtiyaç duyulan kitaplardan biri de paragrafları kapsar. Türkçe dersi kapsamında yer alan paragraflar, belirli bir uzunluğa sahip olduğundan dolayı sürenin etkili şekilde yönetilmesi gerekir. Bu noktada Palme Yayınları soru bankasından yararlanabilirsiniz. Ürün, özgün ve sınava yönelik soruları ile birlikte belli başlı alanlarda pratiklik elde etmeye yardımcı olur. Paragraf sorularını kolaylıkla çözebilmek için bu kitap ile birlikte hız kazanabilirsiniz. Uzun metinleri tek okumada anlayarak sorudan isteneni kolaylıkla bulabilirsiniz. Okul derslerine yardımcı olmasının yanı sıra üniversiteye hazırlık döneminde de öğrenciler tarafından sıklıkla tercih edilir. Siparişinizi oluşturarak pek çok açıdan katkı sağlama potansiyeline bulunan esere sahip olabilirsiniz.

  • Normal boy
  • TYT & AYT sınav türüne yönelik
  • Türkçe basım dili

Palme Yayınevi TYT Paragraf Soru Bankası İçeriği

Palme Yayınevi TYT Paragraf Soru Bankası İçeriği

Üniversite sınavına yönelik çalışmalarda bulunmak isteyen kişiler, kapsamlı kitaplardan hana seçim yapar. Bu sayede tek bir kitap ile birlikte o alanda var olan eksikleri kapatma yoluna gidilir. Palme Yayınları TYT paragraf soru kitabı, iç ve dış baskısı ile birlikte öne çıkarken hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin tarzı ile uyuşur. Sadece üniversite sınavı için değil, lise dönemi boyunca okulda yapılan yazılılara hazırlanma noktasında da yardımcı olur. TYT alanında hız kazanmak ve farklı soru tipleri görmek için bu eseri talep edebilirsiniz. Uzun ve kısa soluklu paragrafları farklı soru çözme teknikleri ile birlikte sonuca götürebilirsiniz. Soru çözmeyi keyifli hale getirirken günlük pratik yapma noktasında da öğrencileri motive eder. Kapsamlı olan ve pek çok noktaya etki eden eseri siz de temin edebilirsiniz.

Palme Yayınevi TYT Paragraf Soru Bankası Faydaları

Palme Yayınevi TYT Paragraf Soru Bankası Faydaları

Paragraf çözme alanında yetkinlik kazanmak için çözülmesi mümkün olan kaynaklardan biri de Palme Yayınları TYT paragraf soru bankası şeklinde bilinir. Yenilenen tasarımları ile birlikte öğrencilerin ders çalışırken keyif almasına katkıda bulunur. Göze hitap eden yanlarının yanı sıra kapsamlı bir içeriğe sahip olması da kişilerin kitaptan beklentilerini kolaylıkla karşılar. Şık mavi tonların hakim olduğu kapak tasarımı sayesinde kitaplığa renk katarken sadeliği ile de göz yormaz. İç kısmı da benzer şekilde son derece sade ve açık olacak biçimde tasarlanır. Yoğun bir kesim tarafından beğeni toplayan bu gibi özellikler, kaliteli sorular ile birleşerek tatmin edici bir sonuç ortaya konulur. Palme Yayınları TYT paragraf soru bankası kullananlar, eseri farklı yönlerden değerlendirir. TYT gibi önemli bir sınava hazırlanırken mevcut kitaptan yararlanarak paragraf sorularını olabildiğince hızlı şekilde çözebilirsiniz.

Palme Yayınevi TYT Paragraf Soru Bankası Fiyatı ve Yorumları

Palme Yayınevi TYT Paragraf Soru Bankası Fiyatı ve Yorumları

Palme Yayınları TYT paragraf soru bankası yorumları, öğretmenlerin yanı sıra özellikle öğrenciler tarafından da yapılan paylaşımları kapsar. O nedenle merak ettiğiniz ayrıntıları bu kısımdan da kolaylıkla bulabilirsiniz. Tercihte bulunmadan önce eksiklerinizi belirleyerek var olan bu konularda yetkinlik kazanabilmek için paragraf soru bankasını tercih edebilirsiniz. Okuma ve okuduğunu hızlı bir şekilde anlama üzerine dayalı olan Türkçe dersi, bu eserlerin kullanımını gerekli kılar. Belli başlı konuları öğrendikten sonra alıştırma yapmak için kitabı kullanabilirsiniz. Standart büyüklüğe sahip olduğundan dolayı okul çantalarına rahatlıkla sığar. Özellikle sınav senesi içerisinde kullanımı gerekli olan kitaplar arasında bulunur. Okul ya da dershane gibi ortamlarda çalışabilmek için kolaylıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Sahip olduğu özellikler neticesinde belirli bir fiyat ile sunulur. Palme Yayınları TYT paragraf soru bankası fiyatına Trendyol üzerinden ulaşıp siparişinizi de anında oluşturabilirsiniz.