Palme Yayınevi Fizik Serway 1. Cilt Fen Ve Mühendislik Için - Raymond A. Serway

452 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
519,54 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
557,85 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palme Yayınevi Fizik Serway 1. Cilt Fen Ve Mühendislik Için - Raymond A. Serway

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ALAKENT KİTAP KIRTASİYE EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0693051372300001 Vergi Kimlik Numarası: 6930513723
    Bu ürün ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fen ve Mühendislik İçin Fizik 1

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Raymond A. Serway
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Fizik Serway 1. Cilt Fen ve Mühendislik Için - Raymond A. Serway | Palme Yayınevi

Kitaplar, bilgileri nesilden nesile aktarmakla görevli kaynaklardan biridir. Birbirinden farklı onlarca kitap türü bulunur. Oldukça sevilen eğitim kitapları arasında yer alan Fen ve Mühendislik İçin Fizik 1 Palme Yayıncılık tarafından basılır. Yardımcı ders kitapları konusunda oldukça başarılı olan yayınevi, bu kitapla geniş bir kitleye hitap eder. Bu tarz kaliteli ve güvenilir kaynaklar size bilimin farklı kapılarını aralayarak değişik bakış açıları kazandırır. Fizik konularına dair birçok tartışmayı, fiziğin diğer dallar ile olan alakasını ve gündelik yaşama dair pek çok örneği eserde bulabilirsiniz. 5. baskı kitabında bazı konuların değiştirilmesi ile akıcı bir anlatım dili esas alınır. Ayrıca içeriğin desteklenmesi amacıyla fotoğraflar, şekiller ve harfler ile anlatılan konuların gerçekliklerinin artırılması sağlanır.

  • Kaliteli ve güvenilir içerik
  • Sade ve anlaşılır dil
  • Güncel ve doğru bilgiler

Raymond A. Serway Fizik 1 Kitabı Hakkında Bilgiler

Raymond A. Serway Fizik 1 Kitabı Hakkında Bilgiler

2014 yılında ilk basımı çıkan Fen ve Mühendislik İçin Fizik 1 kitabı, fizik ile ilgili olan tüm kavramları anlaşılır bir dille okuyucularına aktarır. Raymond Serway tarafından kaleme alınan ve Prof. Dr. Kemal Çolakoğlu tarafından Türkçeye çevrilen eser, fizik ve fen ile ilgili konulara eğilimi olan kişilerin beğenisine sunulur. Prof. Dr. Kemal Çolakoğlu’nun yaptığı çeviri, aslına benzer yapıdadır. Ayrıca Raymond Serway ile birlikte Robert J. Beichner de kitabı çıkaran uzman bir isim olarak bilinir. Kitap içeriğinde genel hatları ile mekanik, mekanik dalgalar ve termodinamik konularını ele alan 3 bölüm vardır. Dünyadan örnekler ile öğrenilmesi gereken fizik kavramlarının temeli ve genişletilmiş halleri ele alınır. Palme Yayınevi Fizik 1. cilt Fen ve Mühendislik için kitabı, bilgilerin pekiştirilmesi açısından oldukça büyük bir önem taşır.

Fen ve Mühendislik Kitabının Kısımları

Fen ve Mühendislik Kitabının Kısımları

Fen ve mühendislik dersleri için kaynak arayan öğrenciler, bu esere oldukça değer verir. Pek çok konuda aydınlatıcı fikirler ve detaylı anlatımlar bulunur. Böylece konuya farklı bir bakış açısı kazandırılması sağlanır. Etkili bir anlatım dili olan kitabın birinci cildinde ele alınan başlıca konular arasında Fizik ve Ölçme, Akışkanlar Mekaniği, Tek Boyutta Hareket, Kütle-Çekim Kanunu, Hareket Kanunları, Statik Denge ve Esneklik, Dairesel Hareket ve Newton Kanunlarının Diğer Uygulamaları, Titreşim Hareketi, İş ve Kinetik Enerji, Potansiyel Enerji ve Enerjinin Korunumu, Katı Cisimlerin Sabit Bir Eksen Etrafında Dönmesi, Doğrusal ve Momentum Çarpışmalar, Yuvarlanma Hareketi ve Açısal Momentum gibi dersler bulunur. Fen ve Mühendislik İçin fizik 1 - Raymond A. Serway kitapları arasında oldukça popülerdir. Ödüllü yazarın birtakım çalışmalarını içeren kitap, birçok mühendisin esinlendiği konulara sahiptir.

Raymond A. Serway Fizik 1 Kitabı Fiyatları

Raymond A. Serway Fizik 1 Kitabı Fiyatları

Raymond A. Serway Fizik 1, klasik ve modern fizikte yer alan konuların ele alındığı işlevsel bir kaynaktır. Kitabın birinci kısmında Newton mekaniğinden bahsedilirken ikinci kısımda ses ve dalga, üçüncü kısımda ısı ve termodinamik, dördüncü kısımda elektrik ve manyetizma, beşinci kısımda optik ve ışık, altıncı kısımda ise görelilik, kuantum ve modern fizik başlıkları yer alır. Oldukça beğenilen kaynakta ses dalgaları, üst üste binme ve kararlı dalgalar, sıcaklık, ısı ve termodinamiğin birinci kanunu, gazların kinetik teorisi gibi konular üzerine yoğunlaşılır. Özellikle fizikle ilgilenen öğrencilerin ve çalışanların elinin altında bulunması gereken bu kitaba Trendyol üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Isı makineleri, entropi ve termodinamiğin ikinci kanunu gibi konuları detaylandırarak anlatan kitaba sahip olarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Ödüllü yazar Raymond A. Serway’in özgün çalışmalarına kitap üzerinden ulaşabilirsiniz.