Palme Yayınevi Biyoloji - Campbell - Kolektif

1.349 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Palme Yayınevi Biyoloji - Campbell - Kolektif

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ALAKENT KİTAP KIRTASİYE EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0693051372300001 Vergi Kimlik Numarası: 6930513723
    Bu ürün ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Campbell - Biyoloji

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Palme Yayınevi Biyoloji - Campbell - Kolektif

Biyoloji, canlı bilimi anlamına gelir. Bitkiden hayvana, mantardan insana tüm alemleri alt başlıkları ile birlikte inceler. Sadece insan ya da hayvan değil tüm canlıları araştırıp bu canlılar hakkında bilgi vermeyi sağlayan sağlayan bilim, oldukça komplike bir daldır. Fazla sayıda araştırmanın olduğu bilimin kitapları da önem arz eder. Birçok ayrıntının ve önemli nüansların yer aldığı biyolojide her bilgiye ulaşmak çok da kolay değildir. Özellikle biyoloji bilimi ile ilgili okullarda okuyan kişiler, güvenilir bir kaynağa ihtiyaç duyabilir. Palme Yayınları Campbell biyoloji yıllardır çok sevilen ve güvenilen kaynaklardan biridir. Özellikle biyoloji bilimine ilgi duyan kişiler, Palme Yayınevi biyoloji - Campbell - kolektif kitabını tercih ederek doğru ve güvenilir bilgilere ulaşabilir.

  • Canlı bilimi ve araştırmalar
  • Açıklayıcı genel kavramlar
  • Ders kitabı niteliğinde içerik

Palme Yayınevi Biyoloji - Campbell - Kolektif İçeriği

Palme Yayınevi Biyoloji - Campbell - Kolektif İçeriği

Neil Alison Campbell, yaptığı tüm araştırmalar ve kitapları ile biyoloji bilimine katkı sağlayan önemli bilim adamlarından biridir. Palme Yayınları biyoloji Campbell ders niteliğinde bir kitap olarak değerlendirilir. İçerisinde; genetik, biyokimya hayvan ve bitki anatomisi, ekoloji, insan davranışlarının biyolojik temeli ve daha birçok biyolojik unsuru barındırır. Bu kaynağın önemli bir özelliği ise, anlatılan konuları insan zihninde kolaylıkla canlandırabilmektir. Zihninizde canlanan olaylar, kavramları net bir şekilde anlayabilmenizi sağlar. Biyolojinin temel konularını içerisinde bulunduran ürün, oldukça net şekilde araştırmalar ve bilgilere dayanarak bu bilimi anlayabilmeniz sağlar. Ders kitabı niteliğindeki ürünü elinizde bulundurduğunuzda biyoloji ile ilgili aklınıza gelen tüm sorulara cevap bulabilmeniz mümkündür. Siz de bu araştırmalar ve biyoloji ile ilgili tüm bilgileri içeren ürünü satın alarak birçok önemli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Palme Yayınevi Biyoloji - Campbell - Kolektif Yorumları

Palme Yayınevi Biyoloji - Campbell - Kolektif Yorumları

Kaynak araştırması yaparken, içeriğinin ve sahip olduğu özelliklerin size ne kadar uygun olup olmadığını anlamanız güç olabilir. Özellikle biyoloji bölümünü okuyanlar ya da biyoloji ile ilgili bir mesleğe sahip olanlar, zengin içerikli bir kaynak arayışına girer. Bu tarz durumlarda ürünü daha önce kullanan kişilerin yorumlarına bakarak fikir sahibi olmanız oldukça kolaydır. Palme Yayınevi biyoloji - Campbell - kolektif yorumları incelendiğinde kaynağın, birçok müşteri tarafından severek kullanıldığı görülür. Müşteriler, genellikle aradıkları tüm soruların cevabını bu kitapta bulabilmeleri sebebiyle ürünü her an ellerinin altında bulundurduklarını ifade ederler. Biyoloji ile ilgili soruları çeşitli araştırma ve bilgilere dayanarak cevaplaması kitabın önemli özelliklerinden biridir. Bu sayede içeriği, birçok farklı beklentiyi karşılar. Her kavramı detayları ile açıklayan bir kitaptır. Biyoloji bilimi ile ilgili merak ettiklerinizi bu kitabın içerisinde kolaylıkla bulabilirsiniz.

Palme Yayınevi Biyoloji - Campbell - Kolektif Fiyatları

Palme Yayınevi Biyoloji - Campbell - Kolektif Fiyatları

Palme Yayınevi biyoloji - Campbell - kolektif fiyatları belirlenirken ürünün tüm özellikleri ve içeriği titizlikle incelenir. Bu inceleme sırasında müşteri memnuniyeti ve üründen beklentileri üst seviyede tutulur. Uygun fiyatı ile geniş bütçe aralıklarına hitap eder. Kitap, biyoloji ile ilgili tüm temel kavramları ve sayılı çalışmaları içerisinde bulundurur. Bu özelliği ile birlikte ürün, bir ders kitabı niteliğindedir. Tüm canlıların yaşam döngüsü ve geçirdiği süreçleri detaylı bir şekilde inceler ve okuyanlara aktarır. Birçok bilgiyi içerisinde barındırması sayesinde ürünün sayfa sayısı da fazladır. Dış kapağı ve tüm yaprakları kaliteli malzemelerden oluşur. Ders kitabı niteliğinde olması ile uzun yıllar kullanılabilmesi amaçlanır. Kitabın kalitesi sayesinde uzun yıllar boyunca eskimeden kullanılabilir. Biyoloji ile ilgili ayrıntılı ve güvenilir bilgilere sahip olmak için bu ürünü Trendyol’dan uygun fiyat fırsatları ile satın alabilirsiniz.