Palette Saç Boyası - Deluxe 7-65 Altın Parıltılı Toffee

234 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
277,10 TL

Ürün Bilgileri

Palette Saç Boyası - Deluxe 7-65 Altın Parıltılı Toffee

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PRENSES Satıcı Ünvanı: EMEL ÖZDİLSİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5940820475
    Bu ürün PRENSES tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni deluxe Saç renginizde keşfedin %30'a kadar daha fazla parlaklık Oloe gold elixir ile besleyici yağ bakımı Yoğun yağ bakımlı boya %30 'a kadar daha fazla parlaklık veren oleo-Gold elixir ile deluxe krem boya'nın keyfine varın! Deluxe portfoyündeki zengin renk seçenekleri içinde kendinize uygun rengi mutlaka bulacaksınız Zengin renk yoğunluğu &, bakım

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Palette Saç Boyası - Deluxe 7-65 Altın Parıltılı Toffee

Kişiler çeşitli nedenlere bağlı olarak saç renklerinde değişime gitme kararı alabilir. Bu noktada farklı formlarda saç boyaları ile uygulama yapılması mümkündür. Krem boyalar, pratik kullanımıyla öne çıkar. Doğal tonlar tercih eden kişiler için özel olarak hazırlanan Palette 7.65 altın parıltılı Toffee uygulaması kolay krem boyalar arasında yer alır. Parlak saçlara sahip olma fırsatı sunan bu ürünle farklı bir imaj yakalayabilirsiniz. Ürün, dip boyama ya da kökten uca tüm saçı boyama konusunda idealdir. Bunun yanı sıra doğal görünümlü, parlak ve bakımlı saçlar için kalıcı krem boya olarak pek çok kişi tarafından tercih edilir. Uygulama önerilerine bağlı kalınarak yapılan doğru işlemler sonucunda istenilen görünüm elde edilebilir.

  • Parlak ve ışıltılı saçlar
  • Besleyici yağ bakımı
  • Zengin renk yoğunluğu

Doğal Görünüm İçin Palette 7.65 Saç Boyası

Doğal Görünüm İçin Palette 7.65 Saç Boyası

Saçları beyazlayan kişiler bu telleri kapatmak için alternatifler arar. Böyle durumlarda doğal saç tonlarına yakın boyalar tercih edilerek kapatma işlemi uygulanır. Böylece genç ve dinamik bir görünüm yakalanması mümkündür. Palette 7.65 altın parıltılı Toffee kullananlar renk performansı noktasında memnuniyetlerini belirtebilir. Kişi, ten rengine göre doğru karar vererek aldığı üründe sorun yaşamaz. Birçok müşteri tarafından oluşturulan Palette saç boyası Deluxe 7-65 altın parıltılı Toffee yorum ve görüşlerde, doğru kullanımlar sonrasında gerçekçi sonuçlar elde edilebileceği görülür. Saçlarında boya olan kişiler gerekli bekleme süresini tamamlamadan uygulama yaptıklarında istedikleri sonucu elde edemeyebilir. Bu yüzden koyu tonlu eski boyanın akması halinde tekrar bir boyama gerçekleştirildiği zaman kesin sonuç alınabilir. Uygulama sonrasında ideal süreyi aşmadan durulama yapılması halinde saçlar zarar görmez.

Kolay Uygulama ile Bakımlı Saçlar Sunan Palette 7.65

Kolay Uygulama ile Bakımlı Saçlar Sunan Palette 7.65

Krem boya evde kullanım fırsatı sunar. Fazla bir ekipmana gereksinim duymadan kısa sürede etkili sonuçlar elde edilmesi mümkündür. İçeriğindeki güçlü renk pigmentleri ile Palette saç boyası Deluxe 7-65 altın parıltılı Toffee haftalarca kalıcı etki bırakan renklilik sağlar. Paket içeriğinin karıştırılıp çalkalanmasının ardından uygulama yapılabilir. Maksimum süre aşılmadan ürünün bekletilmesi yeterlidir. Dikkat etmeniz gereken noktalardan biri boya miktarıdır. Verimli kullanım için ürünün tek seferde bitirilmesi idealdir. Ancak küçük uygulamalarda artan boya olabilir. Ürünün kapağının açık bırakılması içeriğin bozulmasına neden olur. Saçlar için onarıcı bir bakım sunan Palette Deluxe saç boyası 7.65 altın parıltılı Toffee kolay uygulanır. Düzenli olarak kökten uca uygulama yapan kadınlar dip boyama ihtiyaçları için de bu ürünü tercih edebilir. Böylece zahmetsizce bakımlı saçlara sahip olabilirsiniz.

Palette Deluxe Altın Parıltılı Toffee Fiyatları ve Yorumları

Palette Deluxe Altın Parıltılı Toffee Fiyatları ve Yorumları

Hayatın monotonluğundan sıkılan kadınlar küçük değişimler ile kendilerini mutlu edebilir. Bu noktada saç değişikliğine gidilmesi pek çok kişinin tercihleri arasında yer alır. Uygulama sonrasında parlak bir görünüm sunan Palette Deluxe 7.65 altın parıltılı Toffee ile saç renginize canlılık kazandırabilirsiniz. Ürün, uzun süreli kalıcılığı ile memnun kalmanızı hedefler. Stres veya çeşitli çevre faktörleri zamanla saçlarda yıpranmaları beraberinde getirir. Rengi açılan, yıpranan teller her aynaya baktığınızda modunuzu düşürebilir. Bu tip durumlarda ürün içeriğinde yer alan besleyici yağlar sayesinde saçlarınızın canlılık kazanması mümkündür. Doğru uygulamanın ardından canlı ve sağlıklı tellerle bakımlı bir görünüme kısa sürede sahip olabilirsiniz. Trendyol’dan sahip olacağınız Palette saç boyası Deluxe 7-65 altın parıltılı Toffee fiyat aralığı her bütçeye uygundur. Müşteri yorumlarını da inceleyerek ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz.