Palette Kalıcı Doğal Renkler 7-0 Kumral

104,86 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
9.1
merchant-badge-image
9 saat 50 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
21 saat 50 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
9 saat 50 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
115 TL113 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palette Kalıcı Doğal Renkler 7-0 Kumral

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Henkel Consumer Brands Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Henkel Consumer Brands tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal içeriklerle zenginleştirilmiş yeni formülü sayesinde doğal görünen renk sonuçları sağlar argan yağı ile zenginleştirilmiş bakım maskesi boyama sonrası saçı besleyerek saçta yoğun parlaklık ve mukemmel yumuşaklık sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Beyaz
  • Özellik Amonyaksız
  • İçerik Oksidanlı
  • Kalıcılık Kalıcı
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • RGB #655136
Geri Bildirim Ver

Kalıcı Doğal Renkler 7-0 Kumral ile Gözalıcı Saçlar

Saç boyaları, kişisel bakım anlamında daha güzel ve hoş görünüm elde edebilmenize katkıda bulunur. Saç kadınların bakımına önem verdiği alanlardan biridir. Bakımlı saçlara sahip olmanın sırrı Palette kalıcı doğal renkler ile mümkün olmaktadır. Doğal içeriklerle zenginleştirilmiş yenilenen formülü sayesinde daha ışıltılı ve parlak görünümlü saçlara kavuşmak pratik kullanımı ile kolaylaşmıştır. Saç rengini değiştirmek isteyenler için ya da beyaz saç görünümünden kurtulmak isteyen bireylerin ilk sıradaki tercihleri arasında yer alır. Evinizin konforunda saç boyası işleminizi gerçekleştirmek için Palette kumral saç boyasını tercih edebilirsiniz. Asil doğal kumral rengi sayesinde istediğiniz tonu saçlarınıza kazandırabilirsiniz. Dünyada ürettiği renk tonları ve kaliteli içeriği ile Palette markası, en çok ürün satan boya markalarından biri olmaktadır. Aynı zamanda renk konusunda zengin çeşitliliğe sahip saç boyasınız sizlere sunmaktadır.

  • Haftalarca Kalıcı Görünüm
  • Ultra Parlaklığa Sahip Sağlıklı Saçlar
  • Yağlarla Zenginleştirilmiş Formül

Palette Kalıcı Doğal Renkler 7-0 Kumral İçeriği

Palette Kalıcı Doğal Renkler 7-0 Kumral İçeriği

Palette kumral 7.0 sayesinde en iddialı kahve tonuna sahip olabilirsiniz. Çeşitli ton aralıklı kumral rengi sahip olduğunuz saç rengine göre şekillenir. Saçlarınızı renklendirmek için kumral iyi bir tercih olabilir. Açık kahve, kestane ve kumral rengine sahip olmak isteyen kadınlar 7.0 Palette serisini rahatlıkla tercih edebilir. Palette saç boyaları sayesinde yüksek performans sağlayan renk pigmentlerine ürünleri deneyimleyebilirsiniz. Üstün nitelikli içeriği sayesinde saçlarınıza yoğun bir bakım uygulamayı vadetmektedir. 8 haftaya kadar süren parlaklığa sahip olabilirsiniz. Palette 7.0 içerisinde mikro yağlar bulunmaktadır. Derinlemesine bakım yapan bu yağlar saçlarınızı güzelleştirirken aynı zamanda yumuşak ve parlak saçlara kavuşmanızın en büyük destekçisidir. Bu boya serisinin en önemli özelliği uzun süre kalıcılığa sahip olmasıdır. Kahvenin sıra dışı bu tonu sayesinde saçlarınızda profesyonel ve kalıcı bir bakım etkisine sahip olabilirsiniz.

Palette Kalıcı Doğal Renkler 7-0 Kumral Fiyatları

Palette Kalıcı Doğal Renkler 7-0 Kumral Fiyatları

Tek seferde etkili ve canlı renklere sahip olabileceğiniz kumral boya rengi Palette uygunluğu ile sizlerle buluşmaktadır. Bu denli kaliteli olmasına nazaran erişilebilir fiyat garantisi ile sayfamızda satıştadır. Saçlarınızı yıpratmadan dilediğiniz renklere ekonomik fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Kuaförlerde tekrarlanan işlemleri ev konforunda daha uygun fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz. En koyu renklerde bile çarpıcı kumral rengini elde edebilmenize yardımcı olur. Bu ürünlerde yoğun renk açıcı özelliği bulunur bu gibi benzersiz özellikler ürünlerin fiyatını etkileme konusunda belirleyicidir. Uzun süre kalıcı renk tonlarını elde etmenizi sağlayan Palette Deluxe kumral sayesinde hem değerli yağları saçlarınıza kazandırabilir hem de sevilen kumral tonuna sahip olabilirsiniz. Kutu içerisinde yer alan kitlerin çeşitliliği fiyatı belirlemeye önemli kriterler arasında yer alır.

Palette Kalıcı Doğal Renkler 7-0 Kumral Kullananlar

Palette Kalıcı Doğal Renkler 7-0 Kumral Kullananlar

Etkili ve canlı saç renklerine sahip olmak için ihtiyacınız olan ürün Palette Deluxe serisi ile karşınıza çıkmaktadır. Kullanan kişilerin deneyimledikleri ve memnun kaldıkları bu ürün her kadının ihtiyacı olan konforu sunmaya yardımcı olmaktadır. Serideki yoğun renk verici pigmentleri sayesinde tek seferde sonuç almanız kolaylaşır. Palette doğal renkler kumral seçeneği ile göz alıcı rengi elde etmenize katkıda bulunur. Palette serisinin renk uzmanlığı sayesinde istenilen kumral tonu keyif verici özellikleri ile bilinir. Kullananların beklentisini yüksek başarı ile sağlayan Palette serisi kumral renk tonu sayesinde saç boyamadan en verimli sonuçları alabilirsiniz. Yoğun ve uzun ömürlü saç rengine sahip olabilmek için bu seri aradığınız özelliklere sahiptir. Verimli ve etkili formüller geliştiren Palette Deluxe sayesinde kusursuz görünümü saçlarınıza yansıtabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Palette kalıcı doğal renkler 7-0 kumral kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.