Palette Kalıcı Doğal Renkler 12-1 Küllü Buzul Sarı X 2 Adet+boyama Seti

299,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Palette Kalıcı Doğal Renkler 12-1 Küllü Buzul Sarı X 2 Adet+boyama Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SezenShopping Satıcı Ünvanı: SEZEN NALBANT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6280372615
    Bu ürün SezenShopping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Palette Kalıcı Doğal Renkler 12-1 Küllü Buzul Sarı X 2 Adet+Boyama Seti Palette 12-1 Sarı Sandre Kalıcı Doğal Renkler Saç Boyası Palette Kalıcı Doğal Renkler Krem'i deneyin!Doğal ışık yansımalı renk sonucu ve Argan Yağı ile zenginleştirilmiş yoğun bakım sunan kalıcı saç boyası. Doğal Işık Yansımalı Renk Sonucu : Palette Doğa Kalıcı Renkler Krem ile saç renginizde doğal ışık yansımalarının keyfine varın.Besleyici formülü,uzun süreli yoğun renk sonucu için parlak renk pigmentleri ile saçın yapısına derinlemesine nüfuz eder.İnatçı beyazlarda bile %100 beyaz kapama sağlar. Yoğun Bakım ve Yüksek Seviyede Koruma : Argan yağı ile zenginleştirilmiş saç bakım maskesi,boyama sonrası saçı besler,saça yoğun bakım yapar ve yüksek seviyede koruma sağlar.Yoğun parlaklık ,mükemmel yumuşaklık ,çiçeksi koku ve doğal saç hissi için. Uzun süre kalıcı doğal ışık yansımalı renk sonucu ve derinlemesine bakımlı saçlar. Güvenli ve Kolay Kullanım : Kalıcı Krem Boya'yı ve Oksidan Losyon'u boyama kabı içerisine boşaltın.
  • İyice karıştırın ve kuru saç üzerine uygulayın.
  • 30 dakikalık bekleme süresinin sonunda saçınızı iyice durulayın e kutudan çıkan Argan yağı ile zenginleştirilmiş saç bakım maskesi'ni uygulayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver