Palette Naturals Renk Açıcı Sprey 150 Ml

248,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Palette Naturals Renk Açıcı Sprey 150 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EGE GRUP MAĞAZACILIK Satıcı Ünvanı: AYŞEGÜL YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9540598561
    Bu ürün EGE GRUP MAĞAZACILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Schwarzkopf Palette Kalıcı Doğal Renkler Renk Açıcı Sprey Saç Boyası • Doğal içeriklerle zenginleştirilmiştir. • Yeni formülü sahiptir. • Doğal görünen renk sonuçları sağlar. • Argan yağı ile zenginleştirilmiş bakım maskesi boyama sonrası saçı besler. • Saçta yoğun parlaklık ve mukemmel yumuşaklık sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Form Sprey
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Palette Renk Açıcı Sprey 150 ml

Görünüşünüzün önemli bir parçası olan saçlarınızın rengini kolayca değiştirmek isteyebilirsiniz. Palette renk açıcı sprey 150 ml kapasitesi ile saçlarınızın istediğiniz açık renge ulaşmasını sağlar. Müşteriler tarafından oldukça büyük bir beğeni kazanan bu ürün, istenilen rengi pratik uygulama ile verir. Güneşin sağladığı ısı ile aktifleşen ve istediğiniz renge kavuşmanıza yardımcı olan bu ürün 2 tona kadar açılma sağlar. Küçük dokunuşlarla büyük sonuçlar alabilirsiniz. Kolay bir şekilde kullanım avantajına sahip olan bu sprey, 150 ml olması ile uzun süren kullanım avantajı sunar. Zengin formülü sayesinde güneş ışığı etkisi yaratan Palette renk açan sprey beklenilen etkiyi kısa bir sürede gösterir. Siz de saçınıza zarar vermeden rengini açmak isterseniz Palette tarafından dizayn edilen bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Hızlı ve etkili çözüm
  • Uzun süren kullanım avantajı
  • Kolay uygulama özelliği

Etkili Palette Renk Açıcı Sprey 150 ml Özellikleri

Etkili Palette Renk Açıcı Sprey 150 ml Özellikleri

Bakım özellikli argan yağı ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde Palette Natural Colors renk açıcı sprey 150 ml müşterilerin beğenisini kazanır. Kaliteli içeriği ile cildinizde herhangi bir alerjik reaksiyon yaratmaz. Saçınızı hem besleyen hem istediğiniz renge kavuşturan bu çok kullanışlı ürün 2 tona kadar etkili sonuçlarıyla fark yaratır. Palette marka renk açan spreyi kullanarak saçınızda röfle etkisi elde edebilirsiniz. Dilerseniz saçınızın bir kısmında ya da her bölgesinde renk açma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kalıcı özelliğiyle oldukça memnun bırakan bu ürün, saçlarınıza ışıltı verir. Aşamalı açma özelliği ile renkten renge geçişi yavaş ve sağlıklı bir şekilde gerçekleştirir. Güneş ışığının etkisini saçınızda hissettirir. 150 ml kapasitesi ile uzun bir süre boyunca Palette Naturals renk açıcı spreyi kullanabilirsiniz. Bu ürün sayesinde sarı rengin harika tonlarına sahip olabilirsiniz.

Beğenilen Palette Renk Açıcı Sprey 150 ml Yorumları

Beğenilen Palette Renk Açıcı Sprey 150 ml Yorumları

Kolay bir şekilde uygulanabilen bu sprey, müşterilere büyük bir avantaj sağlar. Ürün saçlarınızı aynı anda besler ve renk verir. Zengin içeriğiyle birçok işlemi aynı yapabilen bu spreyi pratik bir şekilde saçınıza uygulayabilirsiniz. Kullanmadan önce ürünü çalkalamanız gerekir. Sonrasında nemli saçınızın istediğiniz bölgesine püskürtebilirsiniz. Uygulama sonrası durulama işlemi yapmanıza gerek yoktur. Saçınızı tarayıp kurutmanız yeterli olur. Palette marka renk açıcı spreyi saçınıza bu adımları izleyerek kolayca uygulayabilirsiniz. Herhangi bir alerjik duruma yol açmayan bu ürünü rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Müşteriler tarafından yapılan Palette renk açıcı sprey 150 ml yorumlarını okuyabilir, böylece sizden önce ürünü satın alarak kullananların fikirlerini öğrenebilirsiniz. Bu sayede kullananların değerlendirmelerini görerek siparişinizi verebilirsiniz. Etkili sonuçları ile müşteriler tarafından beğenilen bu ürünü güvenle alabilirsiniz.

Avantajlı Palette Renk Açıcı Sprey 150 ml Fiyatı

Avantajlı Palette Renk Açıcı Sprey 150 ml Fiyatı

Palette renk açıcı sprey 150 ml fiyatı ürünün tüm özellikleri ve avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Etkili formülü ile fark yaratan bu ürün, sprey formda olması ile kolay kullanım avantajına sahiptir. Tek seferde büyük etki göstermesinin yanı sıra uygun fiyatlı olması da beğenilen avantajlarındandır. Hesaplı fiyatı sayesinde bütçenizde büyük bir değişiklik yaratmaz. Saçınızda güneş ışığı etkisi yaratan bu model sarının güzel tonlarını ortaya çıkarır. Uygulama sonrası sunduğu estetik görüntü dışında içerdiği harika kokusuyla saçlarınıza hoş bir koku verir. Şişesinin 150 ml olması sayesinde uzun süre kullanabilme avantajı sunar. Böylece bir kere alıp uzunca bir süre saçınıza uygulayabilir, sevdiğiniz sarı tonlara ve ışıltılarına dilediğiniz zaman kolayca ulaşabilirsiniz. Palette tarafından dizayn edilerek satışa sunulan bu etkili ve işlevsel ürünü Trendyol üzerinden temin edebilirsiniz.