Palette Deluxe Yoğun Bakır (7.77) Saç Boyası 50 ml

239 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
100 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palette Deluxe Yoğun Bakır (7.77) Saç Boyası 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇAĞLAR PARFÜMERİ Satıcı Ünvanı: MEHMET DEMİRCİ ORT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2820036866
    Bu ürün ÇAĞLAR PARFÜMERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yoğun renk pigmentleriyle güçlendirilmiş formülü saça derinlemesine nüfuz ederek rengi sabitler ve soğun parlaklık sağlar.
  • Keratin, pantenol ve besleyici yağlar içeren 3'lü bakım etkisi ile saça yoğun bakım yapar.

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Beyaz
  • Kalıcılık Kalıcı
Geri Bildirim Ver

Palette Deluxe Yoğun Bakır (7.77) Saç Boyası 50 ml

Evde saç boyama uygulamalarının kolaylaşmasını sağlayan kitler, uygulama esnasında ihtiyaç duyulan aparatların ve bakım ürünlerinin yer verilmesiyle tasarlanır. Yoğun ve canlı renkler elde edebileceğiniz Palette Deluxe yoğun bakır (7.77) saç boyası 50 ml saçları besleyen yapısıyla dikkat çeker. Etkili formülüyle uzun süre kalıcı sonuçlar elde etmenizi sağlayan ürün, ev rahatlığında pratik bir şekilde saçlarınızı boyamanıza yardımcı olur. Kolay uygulama sunan yapısıyla dikkat çeker. Yoğun renk veren ve saçlara parlaklık kazandıran ürün, bakımlı ve ışıltılı bir görünüm sunar. Bakır renk kullanmaktan hoşlananlar arasında oldukça popülerdir. Yağ bakımı uygulayan formülüyle canlılık ve parlaklık sağlar. Etkili formülüyle profesyonel derecesinde sonuçlar elde etmenize aracılık eden ürünle boyama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

  • Yağ bakımı
  • Yoğun beyaz kapama etkisi
  • 8 haftaya kadar kalıcı parlaklık

Etkili Sonuçlar İçin Palette Yoğun Bakır Saç Boyası

Etkili Sonuçlar İçin Palette Yoğun Bakır Saç Boyası

Zengin içeriğiyle öne çıkan ürün, bir set olarak satılır. Setin içerisinde eldiven, bir tüp krem boya, antioksidan losyon içeren uygulama şişesi, boyama sonrası zengin bakım sağlayan krem ve kullanma kılavuzu yer alır. Boyanın adım adım nasıl uygulanacağını öğrenmek için kılavuzda yer alan yönergeler yardımcı olur. Boyama sonrasında saçlara yoğun bir şekilde bakım yapan krem, yıkama sonrasında kullanılır. Canlı ve parlak bir görünüm sağlayan Palette yoğun bakır 7-77 saç boyası içerisinde yer alan ürünlerle pratik bir uygulama imkanı sunar. Yoğun renk pigmentleriyle etkili sonuçların ortaya çıkmasını sağlar. Zengin renk yoğunluğuna sahip Palette Deluxe saç boyası 7-77 yoğun parlak bakır boyama işlemi sonrasında çarpıcı görünüme sahip sonuçlar elde etmenizi sağlar. Etkili formülüyle öne çıkan ürünü satın alarak yoğun ve canlı renkli görünümü elde edebilirsiniz.

Kalıcı Parlaklık Sunan Palette Deluxe Yoğun Bakır

Kalıcı Parlaklık Sunan Palette Deluxe Yoğun Bakır

Uzun süre boyunca kalıcı renkler sunan ürün özel bir formüle sahiptir. Değerli manila yağının yer aldığı formülüyle saçları yormadan ve yıpranma gibi durumlara yol açmadan boyama uygulamasının gerçekleştirilmesini sağlar. Güneş ışığında parlayan sonuçlar elde etmenizi sağlayan Palette 7 77 yoğun bakır pratik uygulama aşamaları, etkili formülü ve canlı renk sonuçlarıyla dikkat çekici bir yere sahiptir. Boyama işlemi sonrasında 8 haftaya kadar kalıcı parlaklık sağlar. Uzun süre kalıcı renk imkanıyla öne çıkan ürün, boyama uygulamasından yüksek verim elde etmeniz için uygun bir yapıya sahiptir. Mükemmel beyaz kapama etkisiyle boyanın bütün bölgelere eşit bir şekilde dağılmasına zemin hazırlar. Etkili formülüyle Palette Deluxe yoğun bakır (7.77) saç boyası 50 ml kullananlar tarafından beğeni toplayan ürünü satın alarak bakımlı ve canlı görünüme sahip saç görünümüne kavuşabilirsiniz.

Bütçe Dostu Palette Deluxe Yoğun Bakır Fiyatları ve Yorumları

Bütçe Dostu Palette Deluxe Yoğun Bakır Fiyatları ve Yorumları

Yoğun kapama etkisine sahip olan ürün, beyaz saç görünümünden şikayetçi olanlara hitap eder. Beyaz saç tellerini etkili bir şekilde kapatarak bütün bölgenin eşit bir görünüme sahip olmasını sağlar. Yoğun bir renk elde etmenizi sağlayan ürün, canlı renklerle saçlarınızın öne çıkmasına aracılık eder. Kolay uygulama aşamalarına sahip olan ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Ekonomik bir şekilde boyama işlemlerini gerçekleştirmenizi sağlayan Palette Deluxe yoğun bakır (7.77) saç boyası 50 ml fiyatı aracılığıyla alışverişinizi bütçe dostu bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Saç boyama işlemlerinde ürünü tercih edenler tarafından yazılan Palette Deluxe yoğun bakır (7.77) saç boyası 50 ml yorumları aracılığıyla ürün hakkında fikir sahibi olabilir, deneyimli müşterilerin beğenilerini okuyabilirsiniz. Avantajlı fırsatlar aracılığıyla satın alacağınız ürünü kullanarak canlı ve parlak sonuçlar elde edebilirsiniz.