1
Saç Açıcı Sprey kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Palette Schwarzkopf Palette Kalıcı Doğal Renkler Renk Açıcı Sprey Saç Boyası

175 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
244,89 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palette Schwarzkopf Palette Kalıcı Doğal Renkler Renk Açıcı Sprey Saç Boyası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Los Adanos Satıcı Ünvanı: MELİH ÖĞRETMEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6520277212
    Bu ürün Los Adanos tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Schwarzkopf Palette Kalıcı Doğal Renkler Renk Açıcı Sprey Saç Boyası • Doğal içeriklerle zenginleştirilmiştir. • Yeni formülü sahiptir. • Doğal görünen renk sonuçları sağlar. • Argan yağı ile zenginleştirilmiş bakım maskesi boyama sonrası saçı besler. • Saçta yoğun parlaklık ve mukemmel yumuşaklık sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 0-199 ml
Geri Bildirim Ver

Palette Kalıcı Doğal Renkler Renk Açıcı Sprey

Hem kadınlar hem erkekler her zaman bakımlı ve güzel görünmek isterler. Palette kalıcı doğal renkler renk açıcı sprey ile canlı ve doğal saçlara sahip olabilirsiniz. İçeriğindeki argan yağı formülüyle telleri korur ve yıpratmaz. Ürün, sektör liderleri arasında olan Palette tarafından herkesin istediği saç rengine ulaşabilmesi için geliştirilmiştir. Profesyonel kuaförlerin kullandığı markayı ev rahatlığında kendi kendinize uygulayarak siz de sonuçl alabilirsiniz. Kaliteli ve güvenilir malzemelerden üretilen Palette kalıcı doğal renkler renk açıcı sprey müşterilerden yoğun talep görür. Ürün, içindeki doğal maddeler sayesinde istediğiniz güneş parıltısı etkisini yaratır. Spreyi ilk kullanımda istediğiniz tonu elde edemediyseniz ikinci kez kullanımda beklediğiniz sonucu tam olarak yakalayabilirsiniz. Bu şekilde kullanarak da saç renginizi iki tona kadar açabilirsiniz.

  • Doğal renkler
  • Kolay kullanım
  • Etkili sonuç veren formül

Etkili Sonuçlar için Palette Kalıcı Renk Açıcı Sprey

Etkili Sonuçlar için Palette Kalıcı Renk Açıcı Sprey

İçeriklere özen gösteren bireyler, zararlı madde barındırmayan bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilir. Ürünü ister kısmen ister tamamen uygulayın, başarılı bir performansla karşılaşabilirsiniz. Palette kalıcı doğal renkler renk açıcı sprey kullanımı çok kolaydır. Evde kendinizin uygulayabileceği şekilde pratik bir kullanıma sahiptir. Renk açıcı sprey güneş ışığı etkisi ile saçına ışıltı katmak isteyenler için müşterilerden yüksek puan alır. Ürün, formülündeki mikro yağ parçacıkları sayesinde nem sağlayarak işlem sırasında saçınızı korur. Saçınızın uzun veya kısa olmasına göre kullanacağınız sprey miktarı değişebilir. Uzun saçınız varsa birden fazla kutu alabilirsiniz. Uygulama sonrası saçınızı fön makinesi ile kuruttuğunuz zaman etkili sonuçlar alma şansınız yükselir. Mevsim şartları uygunsa işlem sonrası saçınızı güneşte kurutmanız tavsiye edilir. Müşterilerin beklentilerini karşılayan ürün kullanım talimatlarına dikkat edilerek uygulandığında kalıcı etki gösterir.

Palette Doğal Sprey Kullanımı ile Göz Alıcı Saçlar

Palette Doğal Sprey Kullanımı ile Göz Alıcı Saçlar

Kozmetik sektörünün yenilikçi markalarından biri olan Palette, kaliteli ve güvenilir ürünleriyle müşterileri memnun eder. Marka bu doğrultuda yüksek teknolojiyle üretim yapar ve ürünleri müşterilerin hizmetine sunar. Saçlarının her mevsim ve her koşulda güzel ve canlı olmasını isteyen müşteriler, markanın renk açıcı spreyini kullanarak iki tona kadar etkili sonuçlar alabilir. İstediğiniz rengi yakalayana kadar birden fazla kullanmanız gerekebilir. Ürünü uygulamadan önce saçınızın nemli olması gerekir. Bileşimindeki argan yağı özleriyle işlem esnasında saçınıza bakım yapar ve korur. Eğer çok kuru saçlarınız varsa uygulamadan önce ve sonra da saçınıza nemlendirici kullanabilirsiniz. Palette kalıcı doğal renkler renk açıcı sprey kullananlar saçlarını yıpratmadan açtığı için memnuniyetlerini dile getirirler. Evde kendi başınıza kullanıp başarılı sonuçlar aldığınız ürün vazgeçemediğiniz saç açıcınız olabilir.

Avantajlı Fiyatıyla Palette Kalıcı Doğal Renk Açıcı Sprey

Avantajlı Fiyatıyla Palette Kalıcı Doğal Renk Açıcı Sprey

Palette kalıcı doğal renkler renk açıcı sprey fiyatları ile herkesin bütçesine uygun bir seçenektir. Saçınıza uyguladıktan hemen sonra sonucu görebilme özelliği ile de avantajlı olarak kabul edilebilir. Saçınızın tamamını mı yoksa bir kısmını mı açmak isteğinize bağlı olarak birden fazla kutu alabilirsiniz. Saçınızın uzun ya da kısa olması da kaç kutu kullanacağınızı belirler. Yine saç rengini kaç ton açmak isteyeceğinize göre de alacağınız kutu sayısı değişebilir. Tüm bu faktörleri göz önünde bulundurarak ürünü almanız doğru bir adım olabilir. Saçlarınıza doğal ışıltı veren ürünü kampanyalı fiyatları ile bulabilirsiniz. Saç renginde doğallıktan yana olanların tercih ettiği ürün fiyatı ile de her cebe uygundur. Ürün formülünde argan yağı bulundurduğu için içiniz rahat bir şekilde saçınıza kullanabilirsiniz. Palette kalıcı doğal renkler renk açıcı sprey yorumları kısmını okuyarak Trendyol’dan siparişinizi verebilirsiniz.