Pal Plak - Müslüm Gürses - Mutlu Ol Yeter

410 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
481,33 TL
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
499,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pal Plak - Müslüm Gürses - Mutlu Ol Yeter

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Plakmarketi Satıcı Ünvanı: PALERMO KÜLTÜR ÜRÜNLERİ DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0720005072900013 Vergi Kimlik Numarası: 7200050729
    Bu ürün Plakmarketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • A yüzü: Kalbini mahşere götür mutlu ol yeter dalgalandım umut yoksulun ekmeği gökyüzü b yüzü: Itirazım var şansım olsa dünyanın kavgası çare değilmiş üstüme fazla düşme
  • önemli not: Plaklar sıfır, ambalajlı, kültür bakanlığı'ndan alınmış bandrolü taşımaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Format 33 Devir
  • Müzik Türleri Alternatif Müzik
  • Sanatçı MÜSLÜM GÜRSES
Geri Bildirim Ver

Müslüm Gürses - Mutlu Ol Yeter (Plak) | Pal

Arabesk müziğin unutulmaz ismi Müslüm Gürses’in en çok beğenilen albümlerinden biri olan “Mutlu Ol Yeter” albümü, dinlemeye doyamayacağınız birçok parçayı içinde barındırır. Müslüm Gürses Mutlu Ol Yeter plak, harika ses kalitesiyle sizi geçmişte yolculuğa çıkarabilecek bir üründür.

İki ayrı yüzü bulunan plakta toplamda 10 adet parça yer almaktadır. 33’lük olan bu plak, 33 devirli plak çalar modellerinde kullanılabilir. Orijinal albüm kapağının bulunduğu plak, sıfır ve ambalajlıdır. Ayrıca plağın üzerinde Kültür Bakanlığı’ndan alınmış olan bandrol bulunmaktadır.

Mutlu Ol Yeter albümünde en çok öne çıkan parça, albüme adını veren eserdir. Ayrıca albümde Kalbini Mahşere Götür, Umut Yoksulun Ekmeği ve Dalgalandım gibi birbirinden çok sevilen parçalar yer almaktadır.

  • 33 devirli çalışma özelliği
  • Toplam 10 adet şarkı
  • Yüksek ses kalitesi

Müslüm Gürses - Mutlu Ol Yeter Plakta Kaç Tane Şarkı Vardır?

Müslüm Gürses - Mutlu Ol Yeter Plakta Kaç Tane Şarkı Vardır?

Müslüm Gürses Mutlu Ol Yeter albümü, A yüzünde 5 ve B yüzünde 5 adet olmak üzere toplamda 10 adet parçaya sahiptir. Her bir parça yüksek ses kalitesi sunmaktadır. 33 devirli çalışma özelliğine sahip pikap ile istediğiniz parçaları dinleyebilirsiniz.

Plağın A yüzünde yer alan parçalar Kalbini Mahşere Götür, Mutlu Ol Yeter, Dalgalandım, Umut Yoksulun Ekmeği ve Gökyüzü şeklinde sıralanmaktadır. B yüzünde ise İtirazım Var, Şansım Olsa, Dünyanın Kavgası, Çare Değilmiş ve Üstüme Fazla Düşme şarkıları yer almaktadır.

Plaklar her zaman en yüksek ses kalitesini sunan araçlar arasında yer alır. Dijital ortamdaki müziklerin aksine plaktaki parçalarda kalite kaybı olmaz ve böylece daima en yüksek ses kalitesiyle müzik dinleyebilirsiniz. Ses kalitesinin yüksek olması sizin için önemliyse plak tercih etmek en iyi seçenekler arasındadır.

Müslüm Gürses - Mutlu Ol Yeter Plak Kaç Devirdir?

Pal Müslüm Gürses - Mutlu Ol Yeter (Plak)

Müslüm Gürses Mutlu Ol Yeter plak 33’lük bir plaktır. Long play olarak da anılan 33 devir plaklar, 33 devir çalma özelliğine sahip olan elektrikli pikaplarda çalınabilir. Bu tür plaklar dakikada 33 kere (1/3) döndüğü için için bu ismi almaktadır. 33’lük plakta “Mutlu Ol Yeter” albümünde yer alan şarkıların tamamı bulunmaktadır. Ön ve arka yüzde 5’er adet parça yer almaktadır ve plak çevrilerek istenen parçaların çalınması sağlanabilir.

Sıfır ve orijinal olan Müslüm Gürses Mutlu Ol Yeter albümü son derece yüksek bir ses kalitesine sahiptir. Plağı dinlediğinizde tüm enstrümanları net şekilde duyabilir, mükemmel bir müzik şöleni yaşayabilirsiniz. Müslüm Gürses Mutlu Ol Yeter plak yorum olarak da oldukça iyi değerlendirmelere sahiptir ve ses kalitesi herkes tarafından beğenilmektedir.

Müslüm Gürses - Mutlu Ol Yeter Hangi Cihazlarda Kullanılır?

Plağı dinleyebilmeniz için 33’lük plak çalma özelliğine sahip bir pikap kullanmanız gerekmektedir. Kullanacağınız cihazın devir ayarını 33’e getirerek plağı yerleştirebilir ve çalmaya başlayabilirsiniz. 33’lük plaklar yalnızca pikaplarda çalınabilir. Devir ayarı bulunmayan gramofonlar sadece 78 devir çevirdikleri için 33’lük plakları çalmak için uygun değildir. 33’lük plağı gramofonda çalmak cihazın kendisine ve plağa zarar verebilir.

Plağın tam olarak yüksek ses kalitesi sunabilmesi birden fazla faktöre bağlıdır. Pikabın kaliteli olması ve iyi bir iğne kullanılması plağın ses kalitesini doğrudan etkilemektedir. Aynı zamanda amfinin iyi olması da sesin kaliteli olmasını sağlar. İyi ekipmanlar ile plak dinlediğinizde dijital parçalara göre daha yüksek kaliteli ses sunduğunu net bir şekilde hissedebilirsiniz.

Siz de seçme eserlerin bulunduğu bu özel albümü plak ses kalitesi ile dinlemek için Trendyol’un uygun fiyat avantajlarını değerlendirebilir koleksiyonunuza bu benzersiz eseri katabilirsiniz.