DMC Müslüm Baba - Film Müzikleri (2 PLAK)

635 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.3
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

DMC Müslüm Baba - Film Müzikleri (2 PLAK)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Plakmarketi Satıcı Ünvanı: PALERMO KÜLTÜR ÜRÜNLERİ DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0720005072900013 Vergi Kimlik Numarası: 7200050729
    Bu ürün Plakmarketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lp.1 – film şarkilari a yüzü: 1 – ıtirazım var 2 – mutlu ol yeter 3 – sevda yüklü kervanlar 4 – yeşil ördek gibi 5 – yıllar utansın b yüzü: 1 – sevenler anlar 2 – taşa verdim yanımı 3 – haydar haydar 4 – nilüfer 5 – ısyankar 6 – bunca gamı bunca derdi lp.2 – müslüm gürses a yüzü: 1 – yıllar utansın 2 – ısyankar (düet : Rubato) 3 – hancı (düet : Cafer nazlıbaş) 4 – bu şehirde yaşanmaz 5 – taşa verdim yanımı 6 – kimde kabahat b yüzü: 1 – aman aman 2 – topraktan bedene 3 – bunca gamı bunca derdi 4 – sevda yüklü kervanlar 5 – ıtirazım var 6 – mutlu ol yeter
  • önemli not: Plaklar sıfır, ambalajlı, kültür bakanlığı'ndan alınmış bandrolü taşımaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Format 33 Devir
  • Müzik Türleri Film Müziği
  • Sanatçı MÜSLÜM GÜRSES
Geri Bildirim Ver

Pal Müslüm Baba Film Müzikleri (2 Lp) Plak

Müslüm Gürses, müzik sektöründe var olduğu ilk yıllardan itibaren neredeyse herkes tarafından sevilen bir sanatçı olmayı başarmıştır. Ölümünün ardından onu ve şarkılarını daha iyi anlatabilmek için hayatını konu alan bir film çekilmiştir. Tıpkı şarkıları gibi Müslüm Baba film müzikleri de büyük bir ilgiyle karşılanmıştır. Bu ilgi neticesinde, filmde Timuçin Esen tarafından seslendirilen şarkılar ve Müslüm Gürses’in kendi sesinden birçok parça bir plakta toplanmıştır. Müslüm Baba film müzikleri; plaklar hâlinde arabesk dinlemekten keyif alanların, sanatçının hayranlarının ve koleksiyoncuların beğenisine sunulur. Plak içerisinde sanatçının Müslüm Baba olarak anılmasına katkı sağlayan en bilindik şarkılar yer alır. Bu plaklar, nostaljik görünümüyle yalnızca bir hatıra olarak saklanabileceği gibi yüksek ses kalitesi için de tercih edilebilir.

  • Marka: Pal Plak
  • Tür: Arabesk
  • Sanatçılar: Müslüm Gürses, Timuçin Esen

Müslüm Baba Film Müziği Plağının Özellikleri Nelerdir?

Pal Müslüm Baba Film Müzikleri (2 Lp) Plak Yorum

Müslüm Baba filminde Gürses’in büyük bir hayran kitlesine ulaştığı ve kendini tüm dünyaya tanıttığı yaşlarını Timuçin Esen canlandırır. Bu süreçte çıkardığı birçok parçayı da Esen seslendirir. Esen’in seslendirdiği parçalar yoğun ilgi görür. Ustanın adını onurlandırmak ve nostaljik bir eser bırakmak için bu parçalar Müslüm Baba film müzikleri plaklarında toplanır. Ürün içeriğinde 45’lik 2 LP, yani uzunçalar formatta hazırlanmış plak bulunur. Müslüm Baba film müzikleri plaklarının ilkinde Timuçin Esen tarafından seslendirilen şarkılar yer alır. İkincisinde ise Müslüm Gürses’in okuduğu parçalar bulunur. Plaklar, yüksek ses kaliteleri ile hem müzik dinleme keyfini hem de nostaljiyi bir araya getirir. 2019 yılında oluşturulan plak, Kültür Bakanlığı’ndan onaylı ve yüksek kalitelidir.

Müslüm Baba Film Müziği Plağı Kaliteli midir?

Pal Müslüm Baba Film Müzikleri (2 Lp) Plak Yorum

Müslüm Baba filminin neredeyse tüm müziklerini bir arada toplayan plak seti, 45’lik uzunçalar formatta satışa sunulur. 45’lik format, herhangi bir plak için hem kaliteyi hem de her yüzde yer alabilecek parça sayısını belirler. 45’lik plaklar, aynı zamanda darbe ve düşme nedeniyle oluşabilecek zararları da en aza indirir. Kaliteli ve dayanıklı yüzeyleri ile çatlaklarla ve çiziklerle karşılaşmanıza engel olurlar. Bu sayede müzik keyfine kesintisiz bir şekilde devam edebilmeniz mümkün hâle gelir. Plastik materyalden imal edilen 45’likler, nostaljik taş plaklara nazaran daha dayanıklıdır. Bu sayede uzun süreli kullanım imkânı verirler. Uzunçalar formatı sayesinde bu plakların her iki yüzünde de ortalama altı adet parça bulunur. Müslüm Gürses film müzikleri plak kapağında filmden bir kare yer alır.

Müslüm Baba Film Müzikleri Hangi Şarkılardan Oluşur?

şur. 45’lik iki plaktan ilkinin ön yüzünde Timuçin Esen’in sesinden; İtirazım Var, Mutlu Ol Yeter, Sevda Yüklü Kervanlar, Yeşil Ördek Gibi, Yıllar Utansın parçaları yer alır. Diğer yüzünde yine Timuçin Esen’in sesinden; Sevenler Anlar, Taşa Verdim Yanımı, Haydar Haydar, Nilüfer, İsyankar ve Bunca Gamı Bunca Derdi eserleri bulunur. Uzunçalar ikinci plakta ise Müslüm Gürses’in sesinden unutulmaz arabesk parçalar yer alır. Yıllar Utansın, İsyankar, Hancı, Bu Şehirde Yaşanmaz, Taşa Verdim Yanımı ve Kimde Kabahat adlı eserler plağın ön yüzünde bulunur. Aman Aman, Topraktan Bedene, Bunca Gamı Bunca Derdi, Sevda Yüklü Kervanlar, İtirazım Var ve Mutlu Ol Yeter adlı parçalar ise ikinci yüzde yer alır. Müslüm Baba film müzikleri plak yorumlarını Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz. Ardından sadece birkaç tıklamada bütçenizi zorlamadan bu ürünü sipariş edebilirsiniz.