PAKÇAM KERESTE 5x10 25 Cm 10 Adet Silinmiş Kereste

190 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

PAKÇAM KERESTE 5x10 25 Cm 10 Adet Silinmiş Kereste

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E-xTrend Satıcı Ünvanı: ÖMER FARUK ALPTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ağrı Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0580333733
    Bu ürün E-xTrend tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hava kurusu (5x10) çam kereste 1 paket de 10 adet 25 cm vardır silinmiş ölçüler (4.2x9.2) gelmektedir. Farklı boylarda sipariş verebilirsiniz. Not:Ürünlerimizde azda olsa budak bulunmaktadır. (+)(-) 2 mm fark olmaktadır.
Geri Bildirim Ver

PAKÇAM KERESTE 5x10 25 cm 10 Adet Silinmiş Kereste

Pakçam kereste 5x10 25 cm 10 adet silinmiş keresteler oldukça işlevseldir. Bu malzemeler iç-dış kaplamalarda, tornacılıkta, marangozlukta ve su içi inşaatlar gibi birbirinden farklı alanlarda kullanım için uygun yapıdadır. Çam ağacından üretilen keresteler pilanyalanmıştır. Bunun anlamı materyallerin makinadan geçirilerek pürüzlerinin alınması ve kullanıma hazır hâle getirilmesidir. Böylece kullanıcı kerestelerin üstüne olabilecek dal yapısı gibi çıkıntıları temizlemek durumunda kalmaz. Pakçam 5 x 10, 25 cm 10 adet silinmiş çam kereste paketini gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

  • Kereste adedi: 10
  • Ölçü: 25 cm
  • Tür: Silinmiş kereste

Pakçam 5 x 10, 25 Cm Kerestenin Özellikleri

Pakçam 5 x 10, 25 Cm Kerestenin Özellikleri

Pakçam kereste 5x10 25 cm 10 adet silinmiş çam kereste pek çok özelliğe sahip, oldukça kullanışlı bir üründür. Paketin içerisindeki materyaller doğal yollarla kurutulmuştur. Bu işlem, kerestelerin fırın ya da diğer zorlayıcı etkenler olmadan tamamen açık havada kurutulmasıyla gerçekleşir. Çam gibi iğne yapraklı ağaç türleri dışarıda minimum olarak altı ay ila bir yıl civarında bekletilerek nemden arındırılır. Pakçam 5 x 10, 25 cm 10 adet silinmiş keresteler doğal işlemlerden geçtiği için orijinal renklerini de muhafaza eder. Fırınlanarak kurutulan ağaçlar, işlem sırasında daha soluk bir hâl alırlar. Açık hava metodu, kerestelerin içinde çatlak oluşmasını da önler. Tüm bunlara ek olarak, ürünlerde küf ve böceklenme görülme olasılığı daha azdır. Çamdan üretilen keresteler, ağacın dayanıklı yapısı sayesinde çivi ve vidaları daha iyi tutar.

Pakçam 5 x 10, 25 Cm Kereste Nerelerde Kullanılır?

Ağaç tomruklarından elde edilen keresteler, işlenmeye hazır hâldedir. Pakçam 5 x 10, 25 cm 10 adet silinmiş çam kereste paketi çeşitli kullanım alanlarına sahiptir. Bahsi geçen materyaller hobi ve üretim amacıyla kullanılabilir. Keresteler ile bahçenize ağaç ev ya da oturaklar yapmanız mümkündür. Ürünlerle kulübe, masa ya da raf gibi birçok eşya da üretebilirsiniz. Keresteler uygun şekillerde kesilerek evdeki ahşap mobilyaları tamir etme amacıyla değerlendirilebilir. Tüm bunlara ek olarak, ağaçtan elde edilen bu ürünler inşaatlarda, marangozlukta ya da tornacılıkta kullanılma imkânına sahiptir. Pakçam 5 x 10, 25 cm 10 adet silinmiş çam keresteleri kişisel ya da sanayi alanlarında tercih edilebilir. Ürün paketinde yer alan malzemeler budak içerebilir. Bu kısımları zımpara yardımıyla kolayca pürüzsüzleştirebilirsiniz. Ürünlerin kalınlıkları arasında 2 mm’ye kadar fark görülebilir.

Pakçam 5 x 10, 25 Cm Keresteyi Kimler Tercih Eder?

Pakçam 5 x 10, 25 cm 10 adet silinmiş çam kereste paketi geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. Ürünleri çeşitli yöntemler kullanarak pratik bir şekilde işleyerek dilediğiniz şekle sokabilirsiniz. Çok yönlü olan bu keresteler kızılçam ya da sarıçam tomruklarından elde edilir. Çam ağaçlarının yumuşak yapısı sayesinde ürünleri işlemek oldukça kolaydır. Rutubet ve neme dayanıklı yapıdaki keresteleri birleştirmek için çivi, vida ya da ağaç tutkalı kullanabilirsiniz. Kerestelerle balkonunuza kuş kulübesi gibi küçük çaplı ürünler hazırlamanız mümkündür. Uygun şekiller verilen materyaller zımparalama ve temizleme işleminden sonra astar çekilmelidir. Bunların ardından boyama kısmına geçebilirsiniz. Pakçam kereste 5x10 25 cm 10 adet silinmiş kereste yorumlarına ve kullanıcı değerlendirmelerine göz atmanız mümkündür. Keresteleri Trendyol üzerinden güvenle satın alabilir, çeşitli fiyat fırsatlarından yararlanabilirsiniz.