8
Saklama Kutusu kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Pak Home Cam Mikrodalga Mısır Patlatma Kabı Borosilikat

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pak Home Cam Mikrodalga Mısır Patlatma Kabı Borosilikat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ON8 Satıcı Ünvanı: DOSTLAR MUTFAK EŞYALARI ZÜCCACİYE GIDA TEKSTİL İNŞAAT NAKLİYAT HARFİYAT TAAHHÜT TİCARET VE SAN.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çankırı Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310021029400013 Vergi Kimlik Numarası: 3100210294
    Bu ürün ON8 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pratik, sağlıklı, taze patlamış mısır için bir kapak dolusu mısır ekleyerek 2,5 dakika yağ kullanmadan mikrodalgada ısıtınız.
  • İsterseniz kapak üzerine tereyağı koyarak lezzetini arttırabilirsiniz.
  • Silikon kapak mısırların dağılmasını önler.
  • Ev tipi mikrodalgalar için tasarlanmıştır.
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • 2 litre kapasitelidir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Parça Sayısı 1
  • Kullanım Yeri Dolap / Çekmece İçi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Pak Home Borosilicate-popcorn1 Mikrodalga Borosilikat Cam Mısır Patlatma Kabı

Mikrodalga fırınlarda yalnızca belirli materyallerden imal edilmiş olan pişirme gereçleri kullanılabilir. Bunlardan biri de camdır. Mikrodalga fırında sağlıklı yiyecekler hazırlamak için bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz. Pak Home cam mikrodalga mısır patlatma kabıyla sağlıklı atıştırmalıklar pişirebilirsiniz. Üründe kullanılan borosilikat cam mikrodalga fırınlar için uygundur. Pak Home kabı kullandığınızda istenmeyen durumlar ile karşılaşmazsınız. Ürünün kendine özel bir kapağı mevcuttur. Bu aparatın malzemesi insan sağlığı üzerinden herhangi bir olumsuz etki yaratmaz. Cam kabın ağzına oturtulan kapak, delikli bir yapıdadır. Bu, söz konusu parçanın hava geçirgenliğine sahip olmasını mümkün kılar. Mikrodalgada üretilen sıcaklık böylece kabın iç kısmına rahatlıkla nüfuz eder. Pak Home borosilikat cam mikrodalga mısır patlatma kabını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Boyutlar: 15 x 15 cm
  • Kapak Rengi: Kırmızı
  • Kapasite: 2 litre

Pak Home Cam Mikrodalga Mısır Patlatma Kabı Özellikleri

Pak Home Cam Mikrodalga Mısır Patlatma Kabı Özellikleri

Pak Home borosilikat cam mikrodalga mısır patlatma kabı pek çok özelliğe sahiptir. Ürünün kırmızı renkli kapağı sıcak bir görüntü oluşturur. Haznenin gövdesi ise şeffaftır. Kabın üzerinde, ilgi çekici bir görünüm yaratan yazı mevcuttur. Pak Home borosilikat cam mikrodalga mısır patlatma kabının kapağında silikon adı verilen bir malzeme kullanılır. Bu madde esnek yapıdadır ve pratik bir kullanım imkânı vadeder. Ürünün gövdesinde kullanılan borosilikat isimli materyal, ısıya ve termal şoka dayanıklılığıyla bilinir. Kabın aniden sıcaklık değiştirmesi, tehlikeli durumlara yol açmaz. Bahsi geçen materyal insan sağlığına zararlı maddeler içermez. Ürünü güvenle kullanabilirsiniz. Pak Home cam kabın ayırt edici özelliklerinden biri ise 2 litrelik kapasitesidir. Ürünün haznesinin geniş olması, tek seferde bol miktarda mısır patlatabilme olanağı tanır.

Pak Home Cam Mikrodalga Mısır Patlatma Kabı Kullanışlı mı?

Pak Home Cam Mikrodalga Mısır Patlatma Kabı Kullanışlı mı?

Pak Home borosilikat cam mikrodalga mısır patlatma kabı oldukça kullanışlı bir üründür. Haznenin yapısı, herhangi bir yağ kullanımını gerektirmez. Böylece diyet patlamış mısırlar hazırlamanız mümkün hâle gelir. Bahsi geçen ürün, ev tipi mikrodalgalarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Sanayi tipi cihazlar, cam hazneye zarar verebilir. Yüksek ısı, silikon kapağın erimesine de neden olabilir. Pak Home cam mikrodalga mısır patlatma kabını bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Ürünün silikon kapağının delikli olması yalnızca hava geçirgenliği sağlamaz. İçeri doğru çökük yapıdaki bu aparata dilerseniz tereyağı yerleştirebilirsiniz. Bu sayede patlamış mısır pişerken yağ da eriyip atıştırmalıkların üzerine akar. Pak Home borosilikat cam mikrodalga mısır patlatma kabı kulpludur. Ürün ağzına kadar dolu olsa dahi kolaylıkla taşınabilir. Haznenin camının şeffaf yapısı sayesinde mısırların patlama durumunu rahatça kontrol edebilirsiniz.

Pak Home Cam Mikrodalga Mısır Patlatma Kabı Sağlam mı?

Pak Home Cam Mikrodalga Mısır Patlatma Kabı Sağlam mı?

Pak Home borosilikat cam mikrodalga mısır patlatma kabı dayanıklı materyallerden üretilmiştir. Silikon kapak, yüksek sıcaklıklara dayanabilecek şekilde tasarlanmıştır. Böylece ürünü ev tipi mikrodalga fırınlarda rahatlıkla çalıştırabilirsiniz. Silikon aparat ise uzun süreli kullanımların sonucunda dahi kolayca deforme olmaz. Hazne ve kapağın imalat aşamasında tercih edilen maddeler, tehlikeli durumların yaşanmasına sebep olmaz. Pak Home cam mikrodalga mısır patlatma kabı uzun yıllar boyunca sağlamlığını korur. Kaliteli işçiliğe sahip olan hazne, maruz kaldığı yüksek ısı karşısında direnç gösterir. Kabın ağzına yerleştirilen silikon kapak ise cama sıkı bir şekilde tutunur. Patladıkça hacmi artan mısırlar bu sayede dışarı taşmaz. Dilerseniz siz de Pak Home borosilikat cam mikrodalga mısır patlatma kabı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıklar hazırlamanıza imkân tanıyacak olan ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.