Paddlers Bebek Bakım Örtüsü 10'lu 60x60

75,59 TL
(7,56 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Paddlers Bebek Bakım Örtüsü 10'lu 60x60

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Paddlers Satıcı Ünvanı: ENKA HİJYEN ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0335043711900017 Vergi Kimlik Numarası: 3350437119
    Bu ürün Paddlers tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İhtiyaç duyduğunuz her ortamda bebeğinizin bakımını hijyenik koşullarda yapmanın en pratik yolu.
Geri Bildirim Ver

Paddlers Bebek Bakım Örtüsü 10'lu 60x60

Tüm Paddlers bebek bakım ürünleri gibi bebek bakım örtüsü de %100 yerli üretimdir. Halk arasında alt açma bezi de denen Paddlers bebek bakım örtüsü 10’lu 60x60, bebeğinizin bakımını yaparken önemli bir yardımcınız olur. Bebeği olanların evinde bulunması gereken çok kullanışlı bir üründür. Kullan at bir malzeme olması ile birlikte, kaliteden ödün verilmeden sağlam ve dayanıklı malzemeden üretilir. Bunun için de kirlenene kadar bir kaç defa kullanılabilir. Hatta yıkanıp kurutulup tekrar kullanılabilir. Kolay kolay deforme olmayan ürün topaklanma yapmaz. Bu ürün, düz beyaz ve desensizdir. Yavrunuzun hijyeni açısından dışarı çıktığınızda bebeğinize bakım yaparken çantanızda bulunmalıdır. Yapısı kare olup, boyutu kullanım amacına gayet uygundur. Çantanızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz paket içeriğinde on adet ürün bulunur.

  • Dayanıklı malzeme
  • Pamuksu yüzey
  • İdeal boyut

Paddlers Bebek Bakım Örtüsü ile Maksimum Konfor ve Hijyen

Paddlers Bebek Bakım Örtüsü ile Maksimum Konfor ve Hijyen

Bebek bakım malzemelerinin özenle seçilmesi önem taşır. Bebeğinize bakım yaparken işinizi çok kolaylaştıracak bebek bakım örtüsü 10’lu 60x60 cm boyutundadır. Alt değiştirme örtüsü, bebeğinizin bezini değiştirirken maksimum konfor ve hijyen sağlar. Ürünün pamuksu ve yumuşak yüzeyi, narin cilt dokusuna uygun olarak özenle tasarlanır. Sağlıklı ve güvenilir bir üründür. Koruyucu tabakası sayesinde su geçirmez özelliğe sahiptir. Uygun boyutu ile son derece kullanışlıdır. Ürünü kesmeden, katlamadan, ideal boyutu ile kolayca kullanabilirsiniz. Ebeveynlerin memnuniyetini önceliklendiren ve görünüşü ile güven veren bebek bakım örtüsü 10’lu sayesinde, bebeğinizin altına açarken diğer eşyalarınız, koltuklarınız, minderleriniz, yatak örtüleriniz temiz kalır. Alt açma sırasında kirlenen örtüleri yıkama derdinden kurtulursunuz. Kullan at bakım örtüsü ile her yer temiz kalır. Alt açma ünitesinde de örtü olarak bu ürünü kullanabilirsiniz.

Hassas Ebeveynlerin Tercihi Paddlers Bebek Bakım Örtüsü

Hassas Ebeveynlerin Tercihi Paddlers Bebek Bakım Örtüsü

Ebeveynler, konu bebekleri olunca çok fazla hassasiyet gösterirler. Özellikle, dışarıda bebeğinizin altını açarken, üzerine yatırmak zorunda kaldığınız zeminin temiz olup olmadığını bilemezsiniz. Birçok zaman, böyle yerlerde çocuğunuzu yatırmak içinize sinmez. Paketinden çıkardığınız tertemiz Paddlers bebek bakım örtüsü, minikleri mikroplardan uzak tutar. Ürünün düz beyaz, pamuksu, desensiz yüzeyi temizliğin ve hijyenin ifadesidir. Yüzeyinde boya içermeyen, çantanızda kolayca taşıyabileceğiniz dayanıklı ürün, sizi yarı yolda bırakmaz. İster evinizde ister dışarıda rahatlıkla bu ürünü kullanabilirsiniz. Bebeği bez kullanan ailelerin, seyahatlerinde yanlarında bulundurmaları gereken son derece kullanışlı ve pratik bir üründür. Seyahat listelerinizde ilk sırada yer alır. Çoğunlukla, yavrunuzun bakımını yaparken veya altını değiştirirken kullanabileceğiniz gibi su geçirmezlik özelliği sayesinde tuvalet eğitimi süresi boyunca, çocuğunuzun yatağının çarşafı altına da serebilirsiniz. Böylece otel, AVM, misafirlik gibi pek çok yerde rahat edersiniz.

Paddlers Bebek Bakım Örtüsü Fiyatları ve Yorumları

Paddlers Bebek Bakım Örtüsü Fiyatları ve Yorumları

Ürünü, bebeğiniz doğmadan önce hastaneye götürmeyi de düşünebilirsiniz. Sağlık ve hijyen açısından doğumda da kullanabileceğiniz bir üründür. Doğumdan sonra hastane ortamında, bebeğinizin altına sermek için kullanmanız tavsiye edilen güvenilir bir seçenektir. Sağlıklı koşullarda bakım yapmanıza fırsat sağlar. Yavrunuzun sağlığı için bebek bakım örtüsü tercih etmeniz önerilir. Çocuk bakımı konusunda kaliteli malzeme önemlidir. Bebekler için uygun olduğu kadar, evcil hayvanlarınız için de bu ürünü kullanabilirsiniz. İster arabanızda araba örtüsü olarak, ister koltuklarınızın üzerinde, evcil hayvanınızın yattığı veya oturduğu herhangi bir yerde, örtü olarak da kullanmayı tercih edebilirsiniz. Pratik bir kullanım fırsatı sunan Paddlers bebek bakım örtüsü 10'lu 60x60 fiyat seçenekleri bütçe dostudur. Sizler için hijyenik ve güvenilir tercihler sunan Trendyol’da bu ürünü bulabilir ve gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Paddlers bebek bakım örtüsü 10'lu 60x60 kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.