Paco Rabanne Invictus Intense Edt 100 ml Erkek Parfümü 3349668543021

1.170,41 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Paco Rabanne Invictus Intense Edt 100 ml Erkek Parfümü 3349668543021

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COSMOLAND Satıcı Ünvanı: NEHİR KOZMETİK PARFÜMERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630043653000011 Vergi Kimlik Numarası: 6300436530
    Bu ürün COSMOLAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün açıklaması
  • ınvictus geri dönüyor, her zamankinden daha güçlü! Ve meydan okuyarak. Destansı bir duello canlı ve güçlüye karşı baştan çıkarıcı bir güç. Invictus kahramanlığına yeni bir boyut kazandırıyor. odunsu amber koku ailesinden muhteşem bir koku. Baştan çıkarıcı, yoğun? Karabiber, portakal çiçeği ve defne yaprağı ile gelen yoğun akorlar, gri amber, viski kreması akorları ve tuzlu sihat amber ile baştan çıkarıcı bir kokuya dönüşüyor. ü ürün barkodu
  • 3349668543021 ürün %100 orijinaldir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilememektedir

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Boy 100 ML
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Invictus Intense Edt 100 ml Erkek Parfümü 3349668543021

Parfümler, hem kadınlar hem de erkekler için hoş ve kalıcı kokularıyla tarzlarının imzası niteliği taşır. Parfüm denince akla gelen ilk markalardan biri olan Paco Rabanne, erkekler için özel ürettiği Invictus Intense parfümünün kokusuyla beğeni kazanır. Etkili ve hoş kokusu hafızalarda yer edinir.

  • Odunsu amber kokusu
  • Uzun süreli kalıcı etki
  • Zengin alt notalar

Paco Rabanne Invictus Intense Özellikleri

Paco Rabanne Invictus Intense Özellikleri

Etkili ve kalıcı kokusuyla dikkat çeken Invictus Intense Paco Rabanne markasının koku konusundaki uzmanlığıyla üretilerek müşterilere sunulur. Farklı çiçeklerin ve baharatların birleşiminden meydana gelen akorlar duyulara hitap eder. Invictus Intense parfüm teninizle bütünleşerek size özgü bir koku oluşturur. Kullanmaya başladığınız andan itibaren çarpıcı ve farklı kokusuyla ortamlarda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Invictus Intense parfümünün özelliklerinden bazıları şunlardır:

Klasik Invictus parfümüne göre kokusu güçlü ve etkilidir. Üründe odunsu amber kokusu öne çıkar. Parfümün kokusunda çiçek ve baharatların birleşiminden oluşan farklı akorlar bulunur. Karabiber, portakal çiçeği, defne yaprağı, gri amber, viski kreması ve tuzlu silhat amberinden oluşan zengin bir koku içeriği vardır. Hoş ve etkili kokusu uzun süreli kalıcılık sağlar. Şampiyon temasıyla uyumlu kupa şeklindeki şişesi dikkat çekici bir görünüm sunar. Özel şişesi sayesinde kullanımı kolay ve pratiktir. Etkili formülü sayesinde parfümü az miktarda kullanmak bile yeterli olur. Kalıcı yapısı çabuk tükenmeyerek uzun süreli kullanım avantajı sağlar.

    Etkili Kokusuyla Paco Rabanne Invictus Intense

    Etkili Kokusuyla Paco Rabanne Invictus Intense

    Parfüm seçerken dikkat edilmesi gereken konular vardır. Parfümün teninizle uyumunu, kullanacak olduğunuz mevsim ya da mekan özelliklerini belirlemek uygun parfüm seçimi konusunda yardımcı olur. Invictus Intense 100 ml odunsu ve baharatlı parfümlerden hoşlananlar için idealdir. İçeriğinde bulunan portakal çiçeği ve defne yaprağı gibi bitkisel özler karabiberle birleşerek farklı zevklere sahip erkeklerin de dikkatini çeker. Invictus Intense parfümün bazı özellikleri şunlardır:

    Paco Rabanne Invictus Intense EDT 100 ml erkek parfüm hafif ama etkili kokusuyla özellikle yaz aylarında kullanmak için idealdir. Günlük kullanımda rahatsızlık vermeden ferahlık sağlar. Ağır kokulardan hoşlanmayanlar için kış ayları ya da gece kullanımı için de tercih edilir. Odunsu ve baharatlı kokuları sevenler için birebirdir. Farklı akorların birleşiminden oluşan parfüm her zevke hitap edebilir. Zengin alt notalar zaman geçtikçe açığa çıkarak hoş bir koku yayar. 100 ml’lik şişede sunulan ürün, sık kullanmanız sonucunda bile uzun süre dayanır. Kalıcı formülü etkisini çabuk yitirmez. Farklı ve şık bir tasarıma kupa şeklinde şişesi görünümüyle dikkat çeker.

      Paco Rabanne Invictus Intense Fiyatı

      Paco Rabanne Invictus Intense Fiyatı

      Odunsu amber, çeşitli baharatlar ve bitki özlerinden oluşan kokusuyla erkek parfümleri arasında öne çıkan Invictus Intense, kupa şeklinde tasarlanan özel şişesiyle de beğeni kazanır. Bu sayede özel günler için alternatif bir hediye seçeneği olarak da sıklıkla tercih edilir. Farklı kokuların bir arada bulunduğu özel formül hafif ama kalıcı bir etki yaratır. Az miktarda kullanmak bile ürünün etkisini hissetmek için yeterli olur. Dolayısıyla uzun süreli kullanım sağlar. Ürünün kokusu ve kalıcılığı hakkında fikir edinmek için müşteri deneyim ve görüşlerinin yer aldığı Invictus Intense yorum kısmından faydalanabilirsiniz. Parfümün etkisini ve kalıcılığını etkileyen unsurlardan biri de nasıl kullanıldığıdır. Parfüm temiz ve kuru bölgelere uygulanmalıdır. Direkt tene sıkılan parfümün kalıcılığı uzun sürer. Ayrıca nabız bölgeleri olan bilek, kulak arkası ve göğüs arası gibi yerlerlere uygulamak parfümün kokusunun etkili bir şekilde yayılmasını sağlar. Invictus Intense fiyat açısından da müşterilere avantaj sağlar. Ürünün fiyatı özellikleri karşılayan niteliktedir. Paco Rabanne Invictus Intense EDT erkek parfümünü Trendyol’a özel avantajlardan faydalanarak satın alabilirsiniz.